Klevis ...Postuar mė parė nga klevis2000
o doktor nuk thuhet Allahu harroi se Zoti nuk harron por ti je i paditur ja ku i ke dhe dy mrekulli te tjera per dy tjerat do pyes ose do te kerkoj qe te jem shume i sakte se nuk jam shume i ditur per to eshte me duket hapja e detit dhe me duket se eshte fitorja me magjistaret por megjithate do te kerkoj ose pyes dhe do te bie pergjigje me te sakte per dy te tjerat.ok
Ne Suren Maide 116 lexojme ...
Dhe kur All-llahu tha: "O Isa, bir i Merjemes, a ti njerėzve u the: "Mė besoni mua dhe nėnės time dy zota pos All-llahut!?"
Po te edhim nje kendveshtim te shkurter mbi kete ayet do te shikojme se ate qe ti e quan Zot ( Allahun ) ngaterron personat e trinitetit duke e vendosur Merjemen ne nje pozite te tille me Jezusin dhe Atin . Ky ayet na verteton qe Allahu eshte i pavetedijshem ose se ka idene fare cfare besojne te krishteret kur permendin fjalen ( Trinitet ). Sepse Allahu duke ngaterruar personat e Trinitetit jo vetem eshte i pavetedijshem por eshte edhe i paditur rreth personave qe perbejne Trinitetin .
Une nuk i kam harruar. Por Indriti llogjikonte se Gjoni nuk kishte shkruajtur disa te dhena per Jezusin dhe per kete ai kishte harruar , Dhe si nje demostrim shume te thjeshte une i tregova se ne qofte se Gjoni sipas pretendimit te tij kishte harruar atehere ne mund te perdorim te njejten llogjike dhe te themi se edhe Allahu harroi pa permendur disa mrekulli ne nje ayet ose tjetrin .....Megjithate ja ku i ke dy mrekulli te tjera qe ti i dije por ke harruar me duket ti permendesh.
Krijoni Kontakt