Mirė se erdhe!
Kalofsh mirė!![]()
Mirė se erdhe!
Kalofsh mirė!![]()
"Akuza, shpifje, kėrcenime, rreziqe nuk mė kanė frikėsuar kurr deri mė sot, e kundėrshtarėt e mij le tė janė tė sigurtė se nuk do tė mė frikėsojnė as mbas sodit (...). Nderin tem si njeri e si shqiptar e ēmoj, e tham me krenari, nuk e le tė pėrlyhet me llumin e shpifjeve. Mua n'idenė t'eme patriotike nuk ka muejtė as nuk do tė muej me mė shtrue ari i tė tanė botės, por as mėnia e tė tanė anmiqve. Ka me shtrue vetėn vdekja" - Hasan PRISHTINA, Deri nė vdekje, "Ora e Shqipnisė", nr. 7, Vjenė, 22.V.1928.
Mire se erdhe vlla!!!!!!
Afroi buzet te te shuaj zjarrin.
Po ti me thua;
-- Ż marr! A shuhen zjarret me zjarre!?
Mirsevjen Roneo ! Te uroj qe ta kalosh sa me mire ketu mdis nesh .Me pelqen Berlini eshte nje nga qytetet qe pelqej me shume , kam qene dy here .
Pershendetje nga Alba
"Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
.
Mire se erdhe ne mjedisin tone.
Te uroi kenaqesi dhe momente sa me te gezuar.
mire se erdhe bro
O Azem shqipe malsie,
Per ty loti na ka hije.
hi tirona
tja kalosh sa me mire ne forum
1. ARSYEJA E GRUAS QENDRON NE BUKURINE E SAJ ,BUKURIA E BURIT NE QENDRON NE ARSYEN E TIJ
2.ESHTE E LEHTE TE BEHESH HOXHE APO PRIFT, POR ESHTE E VESHTIRE TE BEHESH NJERI
WEN MY LOVE SWEARS THAT SHE IS MADE OF TRUTH, I DO BELIVE HER,THOUGH I KNOW SHE LIES....(W.Shekspire)
Mire se erdhe Roneo, prezantim i bukur. Shpresoj tja kalosh sa me mire midis nesh.
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
welcome!!
And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
hi romeo!@@@@
mire se erdhe ketu tek forumi shqiptare edhe midis nesh!
shpresoj tja kalosh sa me mire!!!
shume prezantime i bukur!!
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""""roeli""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""""""""""""""""""'""""
Fieri eshte qyteti endrrave te mia
Fieri qyteti ku kaloj femirija
Fieri qyteti ku jam ritur me mundime
Fieri qyteti ku kam folur gjuhen time
Fieri qyteti ku kam thurrur endrren time
......................^_R_o_L_u_A_^
mire se erdhe Roneo ! Kam shum qef qe te vij ne berlin sa per nji vizit jo per te jetu se para Tirones dhe pastaj londres nuk vej qytet nejse,
si thu ti lal ja vlen ti prish ca lek![]()
Krijoni Kontakt