Close
Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 119
    Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170
    Postuar mė parė nga macia_blu
    Krishti si zot ose jo zot, eshte i vetmi misherim i persosjes.
    (jo po na qenka i persosur muhamedi, qe vrau e preu , dogji e shkaterroji, perdhunoji e poshtroji gjithe sa mundi perrrthe vetes , qe ta therrisnin Zot me zor. Po ne fakt gjithe kesdaj katrahure, islamet dhe te gjithe ate qe besojne ne muahmed "ahmed, mahmud, na i njohin si te persosur dhe na vene bomben mbas veshi qe tu perulemi.
    ....
    sa bukur i perciell mesazhet e paqes feja islame, si ne kohen e lindjes se muhamedit dhe e vetquajtjes se tij zot.
    Te pakten mos u bene qesharake , dreqi ta haje. Kujdesuni me kujdes visheni dhunen e krimin e gjakun me fjale qe te duken sikur sjellin paqe e persosje, po mos thoni keshtu me ze kaq te larte se jeni pjelle e krimit!
    Qente lehin karvani shkon perpara"
    Duhat te dish disa gjera maca e pakulturuar"
    Une po te permend disa:

Nuk duhet lene pa permendur edhe disa kontraste te tjera qe na nxisin te pranojme se Islami eshte superior ndaj krishterimit.

Keshtu jeteshkrimi i Muhammedit a.s nga lindja deri ne vdekje nuk eshte legjende,cdo gje eshte e ruajtur e transmetuar dhe e argumentuar, cdo gje njihet me hollesi perfshire edhe detajet me te vogla, si theniet e tij ne raste te vecanta veprimet e tij ne jete etj.

E njenjta gje nuk ndodh me personalitetin e Jezusit i cili eshte mbushur plot paqartesi e mistere,duke u kthyer ne nje legjende te vertete.Jeta e Jezusit nuk mund te merret shembuj ideal per te krishteret ne shume aspekte.

Te krishteret nuk mund ta marrin shembull ideal jeten e jezusit ne martese pasi ai nuk ka qene i martuar dhe per pasoje ska qene as bashkeshort dhe as baba dhe i krishteri nuk di se si te sillet ne keto pozita. Jezusi nuk ka marre pjese ne lufte dhe nuk eshte deshmuar per trimeri dhe as per zemergjeresi e meshire prandaj edhe keto nuk mund te merren si shembuj ideal. Kushdo qe deshiron te ndertoje nje jete ideale sipas parimeve hyjnore, si bashkeshort, prind, punetor, ushtar, sundues qytetar etj.duhet te ndjeke shembullin e Muhamedit a.s sic e thote edhe kurani famemadh: “ vertet ju ne te Derguarin e Allahut keni shembullin me te perkryer…( el ahzab 21) por njekohesisht i jep porosi profetit: “ Thuaj une jam njeri sikur edhe ju….” ( fussilet 6).

Pa me trego ku tha Muhammedi qe ta besojme si Zot?
    Ku vrau perdhunoi sic na pohon ti?
    Je komplet jashte teme, prandaj lere temen te ece ne suazat e duhura.
    Injoranca nuk zhduket me top

Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,170

Re: Re: a eshte Krishti Zot?

Postuar mė parė nga Seminarist
    Shikoni bukurirat eshte ish-Jehovistit Indrit

Postuar mė parė nga INDRITI

O Indrit, ti thua, shume bukur, se tek Mateu ne kap.4 flitet per natyren njerezore te Krishtit, e me pas po ti na diksuton Krishtin si Perendi...!!!!!!!!

Ti Altin,

pse e ofendon ashtu Macen Blu?

Juve muslimanet duhet te keni dicka parasysh.

Vrasja per Allah e ne emer te tij jane buruara nga vargje kuranore, tradita historike islamike etj, e nuk e kane fare burimin ne ndonje keqinterpretim te Kuranit.

Ju, me kete lloj gjuhe e beni bin Laden si te ish ndonje injorant qe nuk di se cfare ben, kur po shume muslimane "paqesore) (disa prej jush) iu qesh zemra kur ai ngren thundren....I kemi pare...

Une madje e falenderoj Bin Ladenin per ato qe ben se eshte nje deshmi fare e qarte per ata qe kane sy ne balle se cfare eshte cfare. Faktikisht mos te kishte qene kjo dhune ne boten islamike per kapje te pushtetit me cdo kusht, islami sot kishte per te qene feja vetem e arabeve, ne mos e ndonje minoriteti arab.
    Megjithse mud te kem qene Jehovist prape se prape nuk kam rene kurre ne graden tende.
    Ai kapitull eshte mbyllur me kohe, tashme une udhuroj nje Zot te vetem dhe jam diferencuar nga idjote si ti qe besojne ne tre Zotera dhe qe njeriun e bejne Zot.
    Nese vrasja per Allah na buronka nga kurani pa me thuaj ti se kush e urdheron Sharonin te vrase femije gra dhe pleq ne Palestine?
    mos Valle kurani? kush e urdheroi hitlerin ti shpalle lufte gjithe botes Kurani? Kush e urdheroi Miloshevicin te masakroje muslimanet e bosnjes e te kosoves? Kush e urdheroi ate te vrase qindra katoklike kroate?Kush i urdheroi Evropjanet e krishtere te nisnin lufterat e turpshme te kryqezatave te cilat zgjaten dy shek. dhe u shkaktuan shume te vrare e shume deme materiale e kulturore?
    Kush e urdheroi ameriken te leshoje dy bomba automike ne hiroshima e nagasaki? Kush e urdheroi ate qe ne luften e gjirit me irakun te perdori arme me uranjum?
    kush i urdheroi Spanjen, portugaline. angline e francen qe ti shpallin kokat Islame e ato te amerikes jugore koloni te tyre mos valle kurani?
    Kush i urdheron katoliket dhe protestantet te vrasin njeri tjetrin ne irlande kurani?
    Kush i urdheroi spanjollet qe te digjnin neper turra drush muslimanet ne granada mos valle edhe ketu kurani?

Kush e urdheron Rusine te shkaterroje nje popull te tere/ mos valle kurani?
    Kush e urdheroi italine qe te mbyse 87 emigrante shqiptar ne det ne 97 ?
    Pergjigju per keto ti se kane ndodhur pak me perpara, ndersa per te mevoneshmet pergjigjem une.

Seminarist besoj se e di historine e krimbit prandaj rri ne teme dhe mos u mundo te shmangesh ashtu sic e ke zakon.
    Sa here qe te shmangesh une do te te kujtoj historine e krimbit.
    U morem vesh.

Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,170
    Postuar mė parė nga liveintwoplaces
    Problemi me ty qendron se ti mendon se je shume i zgjuar, dhe te krishteret jane kaq te marre saqe nuk mund te kuptojne keto vargje kaq te thjeshta te bibles.

Lum si ti. Ah sikur te kisha edhe une zgjuraresine tende. Lum si feja qe t'ka ty. Cfare do bente ajo pa ty!!!

Keshtu pra sic e kupton nuk mund te te pergjigjem dot pasi nuk e kam kete zgjuaresine tende.

P.S. Me fal per kete menyre pergjigje, por e ndjej veten kaq te irrituar nga naivlleku jot, apo nga "zgjurarsia" jote saqe nuk mund te mbahesha dot.
    te lutem shiko temen e leri anetaret te thone ate qe dine.
    nese te duket vetja me e mencur shprehe ate duke u pergjigjur ne teme e jo duke ironizuar te tjeret.
    Indriti.

Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,170
    duke falenderuar The Exorist, cunimartum, altinin 55 Armandin e te tjeret qe kontribuan ketu dua te kaloj ne dicka tjeter.

Atehere dihes se Jezusi ishte mjaft i njohur ne mes te cifuteve, dhe kjo filloi qe kur ai jepte mesime neper tempuj te ndryshem. madje ka dhene ligjerata edhe ne tempullin e shenjte te Salamonit.
    Duke qene se ishte kaq i njohur atehere une them se ka qene fare e panevojshme qe te paguhesh Juda Eskariot per 30 aspra argjendi me qellim qe ta kapnin.
    A nu eshte kjo jashte llogjike?

i/e regjistruar Maska e marcus1
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    2,574
    Vazhdo o Indrit dhe thuaj cfare te duash mbi besimin tend se nuk kam ndermend te bind njeri per besimin tim. Une jam krejtesisht kunder atyre qe besoni juve, por e rrespektoj kaq shume besimin tuaj sa do jepja edhe jeten per te mbrojtur te drejten tende per te shfaqur mendimet dhe besimet e tua.

Nese juve mendoni se ajo qe thoni juve eshte e verteta, kete te vertete duhet ta mbroni duke u permbajtur ne besimet tuaja, dhe jo duke fyer besimet e te tjereve.

Te lutem mos me thuaj se te njejten gje bejne edhe besimtaret e krishtere, se nese e bejne nje gje te tille une jam kunder atyre.

Une per veten time nuk do lejoja qe feja te behet shkak percarje. Dua te them se megjithese jam krejtesisht kunder fese myslimane mund te behesha nje shok shume i mire me nje mysliman, thjeshte duke rrespektuar mendimet dhe besimet e kunderta te tij. Dhe sa per dijeni e kam nje shok te tille nga Palestina.

Pra nese doni te rreklamoni besimin tuaj, mos e beni duke akuzuar besimin e tjetrit.

Sa te thjeshta do ishin pergjigjet e mia ndaj atyre argumenteve qe ju sillni ne forum! Megjithate nuk e bej per aresye se pergjigjet e mia nuk do kuptoheshin aspak nga juve dhe ne vend qe te behej nje diskutim serioz do diskretitohej fare.

Keshtu pra nuk dua qe une te behem shkak qe ju te merrni neper goje emrin e Zotit tim Jezus.

Ju uroj te gjithe te mirat
    The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Postime
    683
    Postuar mė parė nga INDRITI

Atehere dihes se Jezusi ishte mjaft i njohur ne mes te cifuteve, dhe kjo filloi qe kur ai jepte mesime neper tempuj te ndryshem. madje ka dhene ligjerata edhe ne tempullin e shenjte te Salamonit.
    Duke qene se ishte kaq i njohur atehere une them se ka qene fare e panevojshme qe te paguhesh Juda Eskariot per 30 aspra argjendi me qellim qe ta kapnin.
    A nu eshte kjo jashte llogjike?

Me te vertete eshte nje pyetje me vend prandaj edhe une kam nje pyetje te ngjashme me kete. Pse disa nga dishepujt nuk e njohen Jezusin pas vdekjes se tij ? A nuk ishin po te njejtet dishepuj qe kishin ndenjur prane Jezusi per shume kohe dhe si ka mundesi qe nuk e njohen ate kur ai u erdhi pas vdekjes dhe u foli atyre.

Mateu 18
    16 Pastaj tė njėmbėdhjetė dishepujt shkuan nė Galile, nė atė mal qė u kishte caktuar Jezusi
    17 dhe, kur e panė, e adhuruan; por disa dyshuan.

Luka 24 : 16 Por sytė e tyre ishin tė penguar kėshtu qė tė mos e njihnin

Gjoni 20 : 14 Si tha kėtė, ajo u suall prapa dhe pa Jezusin, qė qėndronte nė kėmbė; por ajo nuk e dinte se ishte Jezusi.

Gjoni 21 : 4 Nė mėngjes herėt, Jezusi ndenji te bregu; megjithatė dishepujt nuk e kuptuan se ishte Jezusi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Postime
    683
    Postuar mė parė nga liveintwoplaces
    por e rrespektoj kaq shume besimin tuaj sa do jepja edhe jeten per te mbrojtur te drejten tende per te shfaqur mendimet dhe besimet e tua.

Te lutem mos me thuaj se te njejten gje bejne edhe besimtaret e krishtere, se nese e bejne nje gje te tille une jam kunder atyre.

Dua te them se megjithese jam krejtesisht kunder fese myslimane mund te behesha nje shok shume i mire me nje mysliman, thjeshte duke rrespektuar mendimet dhe besimet e kunderta te tij. Dhe sa per dijeni e kam nje shok te tille nga Palestina.

Sa te thjeshta do ishin pergjigjet e mia ndaj atyre argumenteve qe ju sillni ne forum! Megjithate nuk e bej per aresye se pergjigjet e mia nuk do kuptoheshin aspak nga juve dhe ne vend qe te behej nje diskutim serioz do diskretitohej fare.

Keshtu pra nuk dua qe une te behem shkak qe ju te merrni neper goje emrin e Zotit tim Jezus.

Ju uroj te gjithe te mirat
    Doni mė per Belulin ??
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Newhost : 30-11-2003 mė 17:52

i/e regjistruar Maska e MtrX
    Anėtarėsuar
    29-11-2002
    Vendndodhja
    Korēė
    Postime
    755
    Me sa di une kjo eshte nga te paktat pika ne te cilat gjendet dallim mes besimtareve kristiane dhe atyre islame, per faktin se njera pale e konsideron Jezuin Zot, dmth kristianet, kurse islamet e konsiderojne si Profetin qe parapriu Muhamedin. Kam folur per kete gje me shume njerez me te ditur nga ana fetare sesa une dhe mbase me te ditur edhe se disa nga ju qe diskutoni ketu. eta njerez katolike nga besimi (te dedikuar me jete besimit te tyre) dhe jo-shqiptare nga kombesia, dhe me kane thene qe Jezui ka qene Profet i Zotit, dhe jo Zot. Se si mund t'i beni krahasimet ndermjet profeteve te erdhur nga Zoti, eshte pune tjeter, po eshte paksa e paqelluar ta quash nje profet Zot, pasi ben gabimin e pare te besimit, idhulltarine, do permendja ketu qe dhe ikonat dhe kryqet qe shikohen si burim adhurimi mund te quhen idhull, prandaj keni pak kujdes, adhurimi vetem te madhit Zot dhe jo gjerave materiale (kam pare njehere nje dokumentar televiziv per nje vend diku ne Poloni, ne te cilin ndodheshin bashke nje numer i pafund kryqesh te medhenj e te vegjel, te gjitha llojet, dhe vinin njerez e shtonin edhe me shume,--- sa gje e pavlere dhe adhurim idhujsh ne kotesi!!!). Vertet ka mjaft paragjykime mbi muslimanet edhe ne kete teme shikoj mendjecektesi dhe tendenca per t'i perngjasuar muslimanet me te paudhet qe shkaktojne dhimbje per njerez te pafajshem. Duhet patur me shume respekt per ata muslimanet e vertete qe jane shume te virtutshem, dhe shume me te virtutshem se ata qe i shajne padrejtesisht. Po per ta mbyllur vetem kaq po them, islami eshte nje nga fete me te perhapura dhe te padiferencuara edhe per arsyen se nuk ka lejuar asnjehere idhulltarine, bile asnje musliman nuk ka pare as fytyren e Muhamedit per kete arsye, vetem perngjasojne veprat e cdo muslimani me ato vepra te mira qe ka bere ky profet. Mos me konsideroni musliman, sepse nuk permbush shume e shume kushte per nje te tille. lexova diku para pak ditesh parashikimet mbi permasat e perhapjes se feve te ndryshme, islami e vetmja fe ne ngritje dhe kjo jo vetem nga shtimi i popullsise, por edhe ne nje shkalle te konsiderueshme nga konvertime nga fe te tjera ose ateizem. Thuhet se ne 2025 islami do te jete feja e pare me e perhapur ne bote. Zoti di me mire...
    Sinqerisht,
    MtrX
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MtrX : 30-11-2003 mė 18:26
    MtrX ubicumque felix

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Postime
    683

Sipas Bibles kush duhet te vritet

Sipas Bibles kush duhet te vritet ?

Femija qe nuk i bindet prindit duhet te vritet (Ligji i Perterire 21 : 20-21)
    20 dhe do t`u thonė pleqve tė qytetit: "Ky biri ynė ėshtė kokėfortė dhe rebel; nuk do t`i bindet zėrit tonė; ėshtė grykės dhe pijanec".
    21 Atėherė tėrė banorėt e qytetit tė tij do ta vrasin me gurė dhe ai ka pėr tė vdekur; kėshtu do tė shrrėnjosėsh tė keqen nga mesi yt, tėrė Izraeli do ta mėsojė dhe do tė ketė frikė.

Ata te cilet adhurojne idhujt duhen vrare pa perjashtim (Ligji i perterire 13 : 6-11)

6 Nė rast se vėllai yt, bir i nėnės sate, biri yt ose bija jote, gruaja qė prehet mbi gjirin tėnd apo shoku qė ti e do si shpirtin tėnd tė nxit fshehtazi, duke thėnė: "Shkojmė t`u shėrbejmė perėndive
    7 hyjnive tė popujve qė ju rrethojnė, qė janė pranė apo larg teje, nga njė skaj i tokės deri nė skajin tjetėr tė tokės,
    8 mos iu nėnshtro atij dhe mos e dėgjo; syri yt nuk duhet tė ketė mėshirė pėr tė; mos e kurse, mos e fsheh.
    9 Por ti duhet ta vrasėsh; dora jote tė jetė e para qė tė ngrihet kundėr tij, pėr ta vrarė; pastaj le tė vijė dora e gjithė popullit.
    10 Ti do ta vrasėsh me gurė dhe ai do tė vdesė, sepse ka kėrkuar tė tė largojė nga Zoti, Perėndia yt, qė tė nxori nga Egjipti, nga shtėpia e skllavėrisė.
    11 Kėshtu tėrė Izraeli do ta dėgjojė kėtė ngjarje dhe do tė ketė frikė, e nuk ka pėr tė kryer mė asnjė veprim tė keq si ky nė gjirin tėnd.

Ai qe mallkon prinderit duhet vrare (Levitiku 20 : 9)

9 Kushdo qė mallkon tė atin ose tė ėmėn, do tė dėnohet me vdekje, sepse ka mallkuar tė atin o tė ėmėn; gjaku i tij do tė bjerė mbi tė

Ata qe nuk besojne tek Jezusi duhen vrare Luka (19 : 27 )

27 Veē kėsaj, i sillni kėtu armiqtė e mi, tė cilėt nuk donin qė unė tė mbretėroja mbi ta dhe i vritni pėrpara meje!"``.

Magjistaret ( mos harroni kohet e inkuizicioneve ku me mijera gra jane ekzekutuar pa pasur ndonje faj) Eksodi 22 : 18

18 Nuk do ta lėsh tė jetojė shtrigėn

Femijet e armiqve duhen vrare (Numrat 31 : 17 )

17 Prandaj vrisni ēdo mashkull nga fėmijėt dhe vrisni ēdo grua qė ka marrėdhėnie seksuale me njė burrė

Ligji i Perterire 20 : 13 Kur mė vonė Zoti, Perėndia yt, do tė ta japė nė dorė, do tė vrasėsh me shpatė tėrė meshkujt e tij;

Psalmet 137 : 9 Lum ai qė merr foshnjėt e tua dhe i pėrplas kundėr shkėmbit!

Levitiku 26 : 29 Do tė hani mishin e bijve tuaj dhe do tė hani mishin e bijave tuaja.

Le te vazhdojme me pyetjet. Tani per tani kemi keto versete te mesiperme qe tregojne nje ane komplet ndryshe nga cfare te krishteret predikojne. Pyetjet e mia jane keto :
    Mos jane gje keto versete te cilat u japin te drejten Izraeliteve te vrasin femijet ne Palestine ? Ne te njejten kohe a jane keto versete ato qe i dhane Kishes pushtetin per ekzekutuar apo te djegin njerez te pafajshem ne turren e drureve si magjistare ??
    Pse akuzohen muslimanet per terrorista kur vete te krishteret e kane bere masakra te medhaja ne emer te fese si puna e Kryqezatave (qe eshte turpi i te krishtereve ) ?

Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Postuar mė parė nga altini55
    O semo kur ne hapim tema serjoze ju gjithmone ose meshiheni ose nryshoni temen ti pergjigju temes c'ke me mua neise jemi njerze dhe mire eshte te gjejme gjuhen dhe ta kuptojme se nga po i vine fundi kesaj bote

JA DHE BIBLA C'FAR THOTE

PASTAJ SAMUELI I THA "ZOTI ME KA DERGUAR QE TE VAJOS MBRET MBI POPULLIN TENDE MBI ISRAELIN "TANI DEGJO FJALET E ZOTIT" KESHTU U THOTE ZOTI USHTRIVE UN DO TA DENOJ AMALEKUN PER ATE QE I BERI ISRAELIT KUR I PREU RRUGEN NDERSA PO DILTE NGA EGJIPTI TANI SHKO GODIT AMALEKUN DHE CAKTO SHFAROSJEN E TE GJITHA GJERAVE QE AI KA PA PASUR FARE MESHIRE POR VRIT BURRA DHE GRA FEMIJE DHE FOSHNJA GJIRI LOPE E DHENE DEVE DHE GOMARE (po me kafshet dhe foshnjat e gjirit cka bibla e frymezuar)
    SAULI THIRI POPULLIN DHE KALOJ NE PARAKALIMIN NE TELAIM DYSHINDE MIJE KEMSORE DHE DJETE MIJE NJERES TE JUDES
    SAULI ERDHI NE QYTET E AMALEKUN DHE ZURI PRITE NE LUGINE PASTAJ SAULI U THA KENEJVE "SHKONI TERHIQUNI DILNI JASHTE AMALEKITEVE QE TE MOS TU SHKATEROJE BASHKE ME TA SEPSE JU U TREGUAT TE MESHIRSHEM TE GJITHE ISRAELIT KUR PO DILNIT NGA EGJIPTI KESHTU KENEJTE U TERHEQEN NGA RADHET E AMALEKITEVE SAULI I MUNDI AMALEKET NGA HAVILAHU DERI NE SHUR QE NDODHET PERBALLE EGJIPTIT
    AI E ZURI TE GJALLE AGAGUN MBRETIN E AMALEKITEVE DHE VENDOSI SHFAROSJEN E TE GJITHE POPULLIT "DUKE I VRARE ME SHPATE"
    POR SHAULI DHE POPULLI KURSYEN AGAGUN DHE PJESEN ME TE MIRE TE DELEVE DHE LOPEVE TE KAFSHEVE TE MAJME TE QENGJAVE DHE TE KAFSHEVE ME TE MIRA DUKE MOS VENDOSUR E TYRE POR VENDOSEN ZHVENDOSJEN E TERE SENDEVE QE ISHIN TE NJE CILESIE TE DOBET DHE PA ASNJE VLERE
    "ATEHERE FJALA E ZOTIT IU DREJTUA SAMUELIT DUKE I THENE "
    UNE JAME PENDUAR QE KAME BERE SAULIN MBRET SEPSE AI ESHTE LARGUAR NGA UNE DHE NUK KA ZBATUAR URDHERA E MIA (d. m th i "Meshirshmi jehouah e kishte urdheruar te vrite gra foshnja kafshe )
    1 samuel 15:1-11
    no koment

O Altin, po njerez si ju (exorcist etj) o i keni thene trurit baj baj, ose nuk ka mundesi, se porsa une jap nje pergjigje, exorcisti edhe ti ne vend qe te me debatoni se perse pergjigja ime nuk mund te quhet e tille, juve do te deklaroni gjithe inferioritet se nuk ju kam dhene pergjigje, madje do ti rishkruani pyetjet tuaja.

Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kisha ėshtė Njė
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-05-2010, 11:25
  2. Krishti, pėrmbledhja e gjithēkaje frymore.
    Nga marcus1 nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 04-10-2007, 09:38
  3. Shėrbesa dhe lutje kishtare
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:16
  4. Ka qėnė Krishti revoltues apo anarkist?
    Nga Tannhauser nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 02-09-2006, 10:55
  5. Shtate Fjalet e Fundit (Porosia nga Kryqi)
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 29-04-2006, 19:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •