po Zoti kur beri njeriun dhe e beri inteligjent dhe sherrxhi po mendonte per ty loooooooooolPostuar më parë nga komshia
kurse un ice kam lind kshu
e sinqert shpirterish sherrxhie dhe me inteligjen te madhe![]()
j/k
po Zoti kur beri njeriun dhe e beri inteligjent dhe sherrxhi po mendonte per ty loooooooooolPostuar më parë nga komshia
kurse un ice kam lind kshu
e sinqert shpirterish sherrxhie dhe me inteligjen te madhe![]()
j/k
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
po mir mu mi ka dhen te dyja
ke inat ti![]()
inteligjenti lind ... i diturPostuar më parë nga invisible girl
Thnx everybody qe keni dhan opinjonet tuaja rreth kesaj teme!!
ermal80 edhe une ashtu mendoj
Luleshtrydhja mendim shum i mire!
Ice storm edhe komshia prap po ziheni ju!
If u r successful,u will win some false friends and some true enemies; Succeed anyway.
ate pun kena nePostuar më parë nga invisible girl
por tani sikur jam vetem se me ka lan komshia. se di fare se ça i ka nodh dhe jam be merak![]()
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
Inteligjenca mendoj eshte dituria e aplikuar.![]()
Ndaj, keto te dyja mendoj jane te nderlidhura me njera-tjetren. Thueht se je inteligjet kur mund te aplikosh ate qe di. Megjithate, saktesisht nuk ka nje definim te sakte per ate se cka ne te vertete nenkupton termi inteligjence.
me respekt,
Sefedin
I pari që mbron çështjen e vet duket sikur ka të drejtë; por pastaj vjen tjetri dhe e shqyrton.
[Fj. e Urta 18:17]
Inteligjenca me shume ka te beje me reaksionin e perpunimit te diturise per te prodhuar veprim, gjendje, ose mendim te caktuar kurse i dituria eshte me shume akumulim informacioni.Pra e para eshte dalje e dyta eshte hyrje ne tru.
Tani keto te dyja kane lidhje me njera tjetren se pa dyshim sa me i ditur te jesh aq me shume mund te jesh inteligjent por kjo nuk ndodh gjithmone sidomos kur dituria qe zoteron nuk eshte dituri e sakte.
Dhe dicka intligjenca ka te bej me ate se si ti i rendit sirtaret e diturise ne tru
Sa te ditur injorante ka.
Dhe sa te paditur inteligjente ka.
C'ka dashur autori te thote ketu ?Kush e gjen ?
Ndryshuar për herë të fundit nga Xhemis : 01-05-2004 më 10:03
Dituria edhe inteligjenca tek nje person jane karekteristika shume te mira. Inteligjentat ua pret shpejt truri per dicka dmth jane shume te kapshem pa studime te gjata me libra etj. kurse nje i ditur eshte bere i ditur nga shkolla dhe studimet qe ka bere ne baze te informatikes.
~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~
Un mendoj se jan te aferta ama jo shum ,dituria eshte diqka qe fitohet duke mesuar e integjenca normal qe edhe ajo mfitohet duke mesuar ama ajo ma shum eshte edhe si diqka e lindur ,kur njeri ka talent per diqka.
Krijoni Kontakt