Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441

Bregdeti i Durrësit më i ndoturi në Shqipëri

Sipas Institutit të Shëndetit Publik të Shqipërisë, bregdeti i Durrësit është më i ndoturi, në nivel të vendit. Kjo ka dalë nga analizat e bëra për një vit nga ky institut.

e premte, 18 maj 2007 14:20:53

Në këtë studim të ISHP-së, ku janë analizuar nëntë plazhet më të vizituara shqiptare, ka dalë që plazhi i Durrësit është më i ndoturi.

Prania e fekaleve në zonat e caktuara në Durrës është disa herë mbi normat e lejuara të Organizatës Botërore të Shëndetësisë.

Po ashtu, ekspertët kanë ndaluar frekuentimin në plazhin e vjetër në Vlorë, ku uji është shumë i ndotur, në Sarandë në Plazhin e Ri, ka derdhje të ujërave të zeza në det, dhe është shumë i ndotur me fekale, kurse në Shëngjin uji është i ndotur më tepër nga ndotjet urbane.

Si bregdetet më të pastra shqiptare kanë dalë të jenë a i Dhërmiut, Himarës dhe Borshit.

ISHP-ja konstaton se ndotja e ujërave të plazheve vjen si rezultat i shkarkimit të ujërave urbane në det, kushteve shume të ulëta higjieno-sanitare të plazheve, mungesës së largimit të mbeturinave, rritjes se numrit të pushuesve gjatë sezonit të plazhit, etj.

i/e regjistruar Maska e Stefan07
    Anëtarësuar
    08-04-2007
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    140
    tabi ki,atje ku kosovaret dhe tetovasit me llobunica dhe paradajka kur shkojn ne dete ndotin jo vetem ambienti por edhe ujin e detiti...
    A eshte keshtu ore Ballist i Tetoves?!

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar më parë nga Stefan07
    tabi ki,atje ku kosovaret dhe tetovasit me llobunica dhe paradajka kur shkojn ne dete ndotin jo vetem ambienti por edhe ujin e detiti...
    A eshte keshtu ore Ballist i Tetoves?!
    Ne qofte se ke lexuar e veren se shkrun ndryshe mirepo pasi don te tallesh ajo eshte pune tjeter.
    Keta tetovar dhe kosovar jane aq budall qe vin lahen ne ujtin me ***** e shqiptareve si ti. Kanalizimet derdhen ne det...turpi me i madh i njerezimit...nje banjo publike apo dush nuk ndodhet ne bredget...sa pare aq muzik thone kendej ka ne..shume i ke edhe tetovaret dhe kosovaret....

p.s Ti ke henger si duket shume bitumen ne 97

Tema të Ngjashme

1. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  2. "Dr. dituria"
    Nga Sabriu në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 18-12-2008, 06:32
  3. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  4. Debat mes anti liberalëve dhe liberalëve
    Nga liridashes në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 19:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •