Shume pa qarte, mbase keni te drejte. Nuk gjeta kohe te jem I qarte per shkrimet aq te peshtira nga ju.Postuar mė parė nga dafine
[B]Paturpėsia mbron ndarjen kombėtare
Reaguat edhe njėherė sė bashku me njė shok tė juajin. Nuk e di se ētė ju pėrgjigjem sot, pasi ata qė shkruat ishin tė pakuptueshme, shkruar pėrēartė.
Nje forum tjeter Shqiptar a? Ju gjithmone na gjeni rrugen, ashtu sikur ky Formacion Misterioz qe I tregonte popullit rrugen per largimin nga Kosova. Se sa jam I pershtatshem per kete forum Shqiptar do te vendosin te tjeret dhe jo zeri I juaj perjashtues. Zoteri, a nuk mund te degjoni te tjeret qe mendojne me ndryshe, shohin gjerat me ndryshe? Nuk mundeni?
Rexhep Qen Qosen? Ai qe me LBD-ne e tij fitoj me pak vota se Partia e Ashkalive. Ky na qenka ai qe e nderojne shtate milione Shqiptare. Ku na qenkan ata shtate milione Shqiptare qe po na nderojkan figuren e piste te tij?
Ndaj Rugoves nuk jam duke shprehur asnje llopj dashurie, vetem se perkrah propozimin e tij per nje flamur shteteror te Dardanise.
Zoteri edhe nje here, mos shtremberoni ate qe shkruaj me larte. Kam cekur disa here se ato formacione misterioze nuk bene asnje beteje, nuk mbajten te lire asnje fshat, asnje mahalle, asnje shtepi, nuk futen ne perdorim pasaportet dhe leternjoftimet e rinj Serb te premtuar.
Cfare figurash kombetare jeni duke mbrojtur ketu zoteri? Rexhep Qosen? Hashim Thaqin? Fatmir Limajn? Keto figura I quani kombetare?
Krijoni Kontakt