Postuar mė parė nga
&Mitrovicalia&
Qka lexova dej tash ketu dhe do fotografi qe i pashe ketu!keto i kam pare edhe me par para disa vjeteve.Veq tash me duhet te pranoj se mu mbush kupa dhe me nuk mundem pa e then kete;Ibrahim Rugova nuk na ka kon kurren e kurres Ibrahim por me hesap Ivan e se di mo qfar emeri tjeter ketu me cek.Kur i ka vy me be mbledjen e kuvendit te par te LDK-es atehere i ka ra ndermend qe ate mbledhje ta formoj ne Medresen "Alaudin" ne Prishtine, se e ka bo mend p,sh"Me gjithe zemer ket mbledhje e kisha organizu ne ndonje kishe katolike, por jan rethanat si jan, e ne ndodhte diqka nder koh nga ana e pushtuesit , le ti cihet nana ma mir ktyre talibanave te mi (siq me quan sod mu Llapi)musliman se katalikve te mi shqipetare".Tash e kam te kjarte se perse Ivan Rugova nuk mur kurre njehere pjese ne shum varime te martirve kosovar, se perse Ivan Rugova nuk mur pjese ne varimin e Jasharajve, perse?sepse ata martiret kosovare i kan pas emrat musliman dhe se ne ate kohe nuk patem asnje martire me emer neqoftese doni edhe me fe katolike.Perse ne ate kohe nuk erdhe asnje prift katolik ne prekaz qe te sheh me sy te vet se qka i ben kriminelet dhe cetniket serbe kesaj familje jo vetem me emer por edhe me fe Islame a?, a i kujtohet dikujna prej juve ketu kur ne TV nena e Adem Jasharit refen se si kur jan cu me honger syfyrin ja nisen me na gju vum e vum e vum , a? a ju kujtohen keto fjal te kesaj nene qe i lindi Skenderbeun kosovare a?, a per hire te kesaj pamvarsie dhe per hir te evropes shumica dermuese e kosovareve te mi sod i vnojn emera katolik femive te vet a?, a mendojne ata te mjere se do ta gezojn qat pamvarsi te mbikqyren a? ashtu qe masovikisht po konvertohen ne fe pa fe a?, a mendojn ata se do ta mashtrojne Allah-un e madherishem a?, dhe a mendojne ata se do te mund te ikun prej gjyqit qe i pret a?, a po harojn ata se sa popuj Allah-u i ka shkateruar ne te kaluaren qe sod ju dihet tragu mir se ku kan rnu aj popull apo ata popuj mekatar, eeee perpara ka qen kenga o e mjera shqiperi se kush te qiti me kry ne hi, e sod shqipetaria kur me nuk e ka kryet ne hi po te ngritur larte dhe krenare, ku po shkon kjo shqipetari a?, mas besimit te te pareve te vete kurse keta kan cen te udhezuar ne rruge te drejt e cila e ka emrin "siratal mustekim", ani ani vetem lete shkojn kah te dojn , se me ket ata Allah-ut asgje si bojn keq perpos vehtes se vet, me keta do te mbushet xhehennemi prej ku keta te mjere kurren e kures me sdo te dalin prej tij, kur Rexhep Qosja dhe shum e shum shkrimtaret dhe intelektualet kosovar deklarohen do ateista e do katalika te posa te konvetuar, ateher vaj halli si per vendin ashtu edhe per popullin dhe kombin shqipetare.Keto jan rreshtat e mija te fundit qe i shkruaj ne kete forum , une po largohem pregjithemon prej ketij forumi se ketu me nejt une edhe najdite mashume, do te cmendem.
Krijoni Kontakt