migena mire se na erdhe yllo, uroj tja kalosh sa me mireketu, dhe shpresoj qe te realizohen te gjitha endrrat!
bye
migena mire se na erdhe yllo, uroj tja kalosh sa me mireketu, dhe shpresoj qe te realizohen te gjitha endrrat!
bye
tungjatjeta migena
mire se erdhe midis nesh
ja kalofsh mire
ciao
mir se na gjete curloo bofsh qef![]()
Epo mirese na erdhe.
Duajeni Atdhen
Si Shiperia
Ameriken :P
Mire se erdh ne forum!
Prezantim shume i bukur! Urime!
Ja kalofsh sa me mire!
Me respect martini
"MAKE WAY FOR THE BAD GUY"
Mireserdhe Migena
Kalofsh bukur ne forum
100%SHQIPTARE
I wrote ur name in the sky
But the wind blew it away
I wrote ur name in the sand
But the waves washed it away
I wrote ur name in my heart
And 4ever it will stay
shife shife
ja dhe nje prezantim shume i bukur ketu
o megs e ke qare me lot
bravo
ke hum fare lal
bash qef me shumiccccccccc
uroj qe tja kalosh mire
hajt tung
PROUD TO BE ALBANIAN
U te hongert morti tyaaaa...une kam humbur?hej Llapi ckemi e para...mire je?Pashe nje emision mbi Iranin mbreme ne tv ....hej o llapi po ishte tmerr fare more atje....zbor fare u benin studentave te shkrete....kujdes amon me qafsh..ke marre noi kamzhik kohet e fundit apo jo?
Kam folur javen qe shkoi me ZumZumin...u knoqa zumzum qe me pike te gjezit ay more vlla ...ca gjera nuk do nryshojne kurre vallhit..nejse Llapi do mi cosh ato te mjerat foto nga nata qe Elona me Flonjen ishin ne Lezhe apo jo?se mund te jete e 100ta here qe po te lutem....mire ahere kalofsh mire i dashur dhe suksese ne univ.
Per ju forumistat e tjere te uruar shume flm per te tera pershendetjet...puth fort te tereve
Megs![]()
"Never be bullied into silence. Never allow yourself to be made a victim. Accept no one's definition of your life; define yourself."
Hey Curly mos ja fut kot ti me se nuk je nga lezha kete ta jap une me 100% sepse dukesh ne te folur edhe pa ofendim duhet te jesh e rame ne lezhe. Nga Berati ka shume ne lezhe kot tashi mos je Beratase me origjine apo Lushnja!!
Nejse nejse kjo ska te bej me njeriun qe nga eshte por po te bej une nje shprehje tamam lezhjane ti smund te mi pergjigjesh.
Te uroj fat.
great.
Lali...tani une Lezhiane Pedegree (puro me gjenerata e gjenerata) nuk jam (me thuaj se kush eshte-mund te them qe jam puro puro 100% shqipetare pa frike) dhe nuk e kam shprehur gjekundi asnjehere....po te te them te drejten pamvaresisht se nga i kam prinderit nga lezha, une jam Lezhiane pasi jam rritur atje; kam jetuar ne menyre permanente nga mosha 6 deri ne moshen 15 vjec (kur dhe kam ardhur te studioj ne angli).
Pastaj une jam 'maloke' i dashur dhe shume krenare per nje gje te tille...jam veriore ku ndodhet dhe patriotizmi me i larte mes shqipetarve per Shqypnine (me falni ju nga jugu asgje personale)
Gjuhen e kam si e kam eshte gjuha shqipe e sotme letrare...tani une po te mundja ne menyre korrekte do shkruaja dhe ne gjuhen e Gjergj Fishtes po nuk ka shume vend per nje te tille sepse ...eshte si eshte dialekt shume fisnor por jo i lehte...
Tung tani!![]()
Megs
"Never be bullied into silence. Never allow yourself to be made a victim. Accept no one's definition of your life; define yourself."
Krijoni Kontakt