flas per ate qe ka dashuruar me sinqeritet dhe me gjith shpirtin e tij
jo ata qe kan dashurar por nuk kan qene te ngopur
kur ndahesh nga nje shif nje tjeter mos del me e mire
sesht dashuri per te cilen po flas
flas per ate qe ka dashuruar me sinqeritet dhe me gjith shpirtin e tij
jo ata qe kan dashurar por nuk kan qene te ngopur
kur ndahesh nga nje shif nje tjeter mos del me e mire
sesht dashuri per te cilen po flas
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
ate thuaj ne mos njera tjetra ka per ta dale e thote edhe kenga apo jo yllo?
Blossoms of heaven, Ashes of hell...
"Kush nuk urren nuk dashuron"
e forte kjo Kingo ..pershendetje
Pershendetje miq te Romances ...Shpesh shohim qe Njeriu ashtu si do dike ka aftesine qe dhe ta urrej ...prandaj une dua te di ; Sa mund ta urreni dike qe ju ka bere te ndiheni keq...dike qe ju ka tradhetuar..dike qe ju ka bere te mos ndiheni me vetvehtja...
Ju lutem mos e ekzagjeroni me komentime te kota thjesht flisni per ate ēka e mendoni ju dmth Jini vetvehtja qe te flisni ashtu si e mendoni Ju...
Faleminderit
:Ps :Ju pershendes te gjitheve antareve te Romances pasi ka kaluar nje kohe e gjate qe une nuk shkruaj dhe vizitoj kete pjese te Forumit Shqiptar
Pershendetje miq...
me gjithe shpirt
ne cdo vend qe te shkosh
vendlindjen nga ke ardhur smund ta mohosh
Per mendimin tim, dike qe e do (qofte pjesetar i familjes apo dhe partner jete), nuk mund ta urresh sepse nje urrejtje e tille eshte e mbushur me dashuri.
Ndoshta per momentin thua qe e urrej dhe ndoshta kjo ndjenje te ndihmon te gjesh kuptim ne ditet qe po kalon, por prape "in the long run" s'e urren dot dhe gjithmone gjen aresye per ta falur.
Po pastaj varet se cfare te keqe te kane bere dhe sa e rendesishme eshte kjo per ty. Plus qe varet dhe nga njeriu vete. Per ca njerez urrejtja del vec me vdekjen e ka dhe te tjere qe falin shume.
What bond is there between me and the world? I am like a rider on a summer day who takes shelter to rest under the shade of a tree, then goes on his way. ~ Profeti Muhamed Salallahu Alayhi Wa Salam
Asnjehere nuk kam ushqyer ndjenjen e urrejtjes per dike dhe nuk mundem dot ta bej sido qe te jet treguar me mua....
Jam zhgenjyer nga dikush qe se prisja kurre saqe dhe sot nuk arrije ta besoi dot se pse u soll ne ate menyre me mua....por deri ne keto momente qe po shkruaj nuk di te kem nxjerr nje fjal te keqe apo te kem ushqyer ndjenja urrejtje per te....di vec qe e desha dhe e dua dhe nuk besoi se nje dite do ta urrej apo mallkoi ate njeri.
Nuk eshte mire te urresh panvarsisht se si mund te jen sjell ata/ato persona kundrejt jush...mendoni se dhe ju diku jeni sjell keq (nuk ka njeri qe te mos ket shkel ne kallon e kerkujt) dhe nuk ju vjen mire t'ju urrejn....prandaj njerez nuk eshte mire te urresh,mundohuni sa me shume te mbillni dashuri te paster ne kete bot.
Bledi
"O bindu o permendu o merr malet e cemendu"
Nuk urrej, te shkepus dhe smerrem fare.Sa mund ta urreni dike..???
Te urresh dike?
Urrejtje jo,por ne momente kam provuar zhgenjim dhe si pasoje mosbesim.
Duhet te jesh edhe ne gjendje te urresh sepse jo te gjithe ja dalin.
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
Krijoni Kontakt