Close
Faqja 6 prej 14 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 139
    ....... E pergjuar....... Maska e vana
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Vendndodhja
    Ku jam une......Nuk je ti!....(Ndoshta jemi duke luajtur kukamcefti) ....
    Postime
    346
    Urrejtja eshte nje humbje kohe, dhe koha ime eshte e cmuar!

Lux Libera Nos Maska e Shkelqesia_E_Tij
    Anėtarėsuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Where ladies pray the God
    Postime
    1,028
    ahahahaha Vana sa modeste ti mi dreqke

Blossoms of heaven, Ashes of hell...

Mr-HappY Maska e Kuksjan_forever
    Anėtarėsuar
    25-01-2003
    Vendndodhja
    °©Ne Det©°
    Postime
    366

Post kurre mos e tregoni sekretin

Per ne dashuri akome nuk mund te urrej
    po ne qoft se bohet fjale dhe mer ne shqeri mund te urrej
    ju trgoj ca gjera se ca me ndodhi me nje shok dhe i kisha shok per jet ne kemi kaluar 2 vjet ne nje dhome dhe me ne fund ma beri ate qe nuk ma ka pas marr mendja qe ma ben ai une ne shoqeri kam kujtuar se sekreti nuk te del po ai kishte qen nje njeri se nuk e ben nena me ai esht ne kete forum dhe esht Shkodra po te them te drejten kam dhe ca shoke te tjer nga Shkodra po si ai nuk jan(SHPRESOJ SE SHKODRANET E TJER NUK ME KEQ KUPTOJN) po nejse une dhe ai shoku dhe nje tjeter ikem per pushime dhe ju e din se ne pushime eshte per te ber qef apo jo? he nejse ai takoj nje F dhe ajo kishte qen tradhtare mbase ai doli te pinte me te me ftoj dhe mua aty dhe ajo kur me pa mua ndroj mendje me deshi mua nejse ajo i kishte then ati shokut the ai nuk ishte i kenaqur me tregoj mua se si ishte puna dhe me tha ajo te don ty dhe as njeri tjeter po une e kisha te dashuren dhe e doja me gjithe shpirt po nejse une dola te pija nje gafe me te vetem per shoqeri jo me shum po mbase pime nje gafe ikem ne nje DISKO pastja une piva e piva dhe ju e din se ca esht pia dhe kur te pish nuk e din se cfar po ben e mir ecen punet si te pim dhe ika ne shpi dhe i tregove shokut me te ngusht dhe i thash mbaje sekret dhe i besova si shok me po ai nuk e mbajti as 24ore te shkretin sekret sa erdhim ne shpi vajdi dhe i trgoj te dashures tim dhe une dhe ajo u prishem mbas pak kohesh ajo arriti te me fale se me deshti dhe ai sa e mori fesh se ajo po vinte prap tek une iku dhe ja futi dhe ca genjeshtra te mira aty dhe ja mbushi mendjen po mbas pak une e kuptova se pse ai e bente kete pun ai kishte desh te dashuren tim hhmmm. ja pra te dashur miq ky person esht qe e urrej me gjithe shpirt dhe gjithemon ate person do e urrej ne jeten tim

P.s ndoshta per ju jan pislliqe po mua me kan fut dhimbje te madhe ne zemra dhe nuk mund te harroj per jet.

Fatri
    Love is a name
    Sex is a game
    play the game
    and forgot the name...

i/e regjistruar Maska e hope31
    Anėtarėsuar
    23-11-2002
    Vendndodhja
    ketu
    Postime
    1,054
    Une nuk urrej asnje ,por ai/ajo qe me ben te ndjehem jo mire,e sidomos me qellim, une e kam natyre qe nuk merrem me ate njeri dhe ndoshta kaloj ne indiference ndaj ketij personi.

sinqerisht
    hope31
    Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
    Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
    :^proton

Anėtarėsuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Postime
    1,028
    Fatri me vika keq lal .Shpresoj qe Ju dhe e Dashura juaj jeni perseri bashke...ndersa si ai Personi ne fjale miku im ka shume per te mos thene teper...

Kjo Bote ka ngritur edhe Piedestale Maskash te cilet marin Jete kur shkaktojne Dhimbje...

** Vijezim Drite ** Maska e Altina
    Anėtarėsuar
    07-09-2003
    Vendndodhja
    Ne kohe, ne diell, ne ere...
    Postime
    158
    E pamundur jam e paafte te urrej dike, me rraskapit.
    Keshtu se fundmi jam une ajo qe e vuaj urrejtjen dyfish asaj qe urrej, ndaj dhe nuk mundem.....
    I vizatoj keto shkronja ....
    Ashtu si ben dita me imazhet e saj, qe pastaj fryn mbi to dhe s'kthehet me pas...

...........
    Anėtarėsuar
    24-12-2002
    Vendndodhja
    home
    Postime
    678
    Ja urrejte cfar nxorre ne drit...Ne fillim urrejtja mund te jet e vetmja pergjigje per dike qe te ka lenduar, tradhtuar e tj.
    Por mbas ca kohe e kupton qe nuk nxorre gje ne drit so me mir te largohesh dhe mundohu kujto momentet e bukura me ate person dhe mos tharrosh qe ate gje qe ai person e beri sishte faji jot por i atij personi qe ish person i pangopur.
    What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!

....... E pergjuar....... Maska e vana
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Vendndodhja
    Ku jam une......Nuk je ti!....(Ndoshta jemi duke luajtur kukamcefti) ....
    Postime
    346
    Postuar mė parė nga Shkelqesia_E_Tij
    ahahahaha Vana sa modeste ti mi dreqke
    Modeste apo jo, cka kam shkruajtur eshte e vertet, dhe me e rendesishmja e drejte, sikur te gjith te veprojshin si une, atehere bota do te kishte ndryshime te plota drejte paqes dhe mirkuptimit!

Anėtarėsuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Postime
    1,028
    nje shkrimtar francez ka thene "Nje dite dite dikush ka per te paguar mbi dhimbjen time...por kush mund te jete ai Person ...ja le kohes..." Stendal

Kjo tregon qe ne nuk dime se ke mund te duam neser dhe ke mund te urrejme sot por nje gje amon qe na ben te ndiejme gezim dhe vuajte kemi Shpirtin...

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Postuar mė parė nga Shkelqesia_E_Tij
    nje shkrimtar francez ka thene "Nje dite dite dikush ka per te paguar mbi dhimbjen time...por kush mund te jete ai Person ...ja le kohes..." Stendal

.
    Danjo pershendetje o mik.
    Bukur e ka thene Stendali,po ja cka thene dhe nje shqiptar.

<Perse shpirti i njeriut duhet te kulloje dhembje dhe jo sherim,URREJTJE dhe jo DASHURI,perse?
    Po c'fare eshte ne fund te fundit JETA ne konceptin kohor.Nje rreze dielli ne nje shekull erresirre.
    Atehere pse ma fshihni rrezen e diellit ,sepse ne erresirre isha para se te vija.>

Urrejtja vec te nxin shpirtin dhe te fut ne monapatet e erreta drejt gremines se hicit.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Faqja 6 prej 14 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Cilin sport e urreni mė shumė?
    Nga Davius nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 55
    Postimi i Fundit: 17-08-2006, 12:11
  2. Cilat kėngė shqipe nuk ju pelqejne?!
    Nga Lekė Rezniqi nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 09-01-2005, 10:47
  3. Sa i urreni Lamtumirat?
    Nga KosovaHawaii nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-08-2003, 15:44
  4. Kur'ani, luftėnxitės apo fe e paqes!?
    Nga Jesushaus nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 330
    Postimi i Fundit: 17-03-2003, 11:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •