varet se c'fare me ka bere qe ta urrej ,pastaj urrejtja nuk te qon kerkund,keshtu mundohem qe te mos i mendoj gjerat qe me bejn te urrej ate person,![]()
varet se c'fare me ka bere qe ta urrej ,pastaj urrejtja nuk te qon kerkund,keshtu mundohem qe te mos i mendoj gjerat qe me bejn te urrej ate person,![]()
dance in the rain
ignore the pain
forget and forgive
have only one life
TO LIVE
Te mendosh dhe te arsyetosh,perpara se te urresh.Kjo eshte idea![]()
Te urresh ?!!
Ehh!!Sa e thjeshte do ishte per dike qe nuk e ka ate zemre qe kam une [-_^]
Feel the pump √
epo ja qe njerzit jane te ndryshemPostuar mė parė nga RapSoul
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Munde te zemerohemi por,,,, te urresh ,sme duket e drejtPostuar mė parė nga Shkelqesia_E_Tij
Urrejtja eshte shkateruse per ty qe urrene jo per ate qe urren.
Jam kunder urrejtjes.Gjithmone pas zemerimit duhet te vij falja
Falja te sjelle qetesi shpiterore,urrejtja te sjelle vetem ligesi ne shpirt.
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Deri ne dhune, ose me keq, deri ne intriga dhe plane te shpifura dhe te liga(qe jane me keq se dhuna).
Ju qe thoni se nuk urreni...pfffff...
Mungon vetem qe te hipni ne skenen e Miss America dhe te thoni:
World Peace!
So the **** whaaaat??!!
dhe kete e kemi bere ,POR JO SI NE FILMIN QE KE PARE TI ,PO NE TE VERTET...Postuar mė parė nga Poison_Ivy
mos fol shume me siguri ...
PEACE
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 14-11-2006 mė 17:58
Urrejtja eshte dobesi apo jo sisPostuar mė parė nga alnosa
![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Sa mund ta urreni dike..???
Pesonalisht nuk kam urryer asnji sido qe ka perfunduar Mardhenie , Kam pasur merrzi dhe keqardhje ne shpirt por kurre nuk kam Urryer.
ASnjeri Te MOs Thot Qe Un NUk Urrej Nuk Ka Njeri ne Bote QE Nuk Urren!Urrejtja Eshte Aq e Madhe Sa Dhe Dashuria!
Dio C'č
Krijoni Kontakt