Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    dua ate qe me do Maska e ELDORADO
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    atje ku jam rrit qysh i vogel se u lodha tu bredh
    Postime
    817

Cool Dashuroj shoqen e ngushte...si te ja shpreh?

Ore Kam Rene Ne Dashuri Me Nje Shoqen Time Te Universitetit,mire Po E Kam Shoqe Sic Dhe Thashe.nejse,eshte Nje Vajze E Mrekullushme Fare,ndoshta Une Nuk Mendoj Te Martohem Me Te Por Te Lidhem I Here Pastaj T'ia Leme Kohes.fakti Qendron Ktu Sa Here Qe Kam Nevoje Per Nai Gjo Ajo Eshte Aty Prezent ,meqe Tani Une E Kam Lon Universitetin Dhe Takohemi Me Rralle.

Tani Flas Pak Per Veten Time,jam Pak I Ndrojtshem Kete E Di Dhe Vete,por Kur Jam Me Kete Vajze Ndjehem Shume Rehat Por Edhe Ti Them Qe E Duasma Man Tia Them,per Ta Taku I Them Me Duhet Kjo Apo Ajo Kot Sa Per Ta Takuar Dhe Ajo Vjen.
    Me Thoni Juve Mua Si Tia Bej Se Une Nqs Ajo Me Refuzon Nuk Dua Ta Humb Edhe Si Shoqe Sepse Eshte Shpirt Njeriu Me Jahu.
    Me Respekte.
    Pres Ndonje Keshille Te Sakte
    DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....

tironce aop #shqiperia Maska e chicita_bonita
    Anėtarėsuar
    18-03-2004
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    77
    Shume teme interesante kjo jotja
    Po beja dhe ti sipuna sandrit " irena te dua"
    Mendoj eshte me mire tja thuash se sidoqofte, nuk do humbesh gje.Pasi ashtu sic e pershkruan ti ajo do te arrije te kuptoj dhe ne se nuk do te doje te kete nje lidhje me ty do di si te flasi dhe nuk do largohet nga ti po mendoj se shoqerine do ta mbaje perseri. Se ne kete bote nuk eshte e them se 100 na duan e na kerkojne por nje do marrim si i thon.
    Nejse ky eshte mendimi im po lexo 100 vete e bej si di vete .

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    o shoku nese e do thuaja !!! edhe une kshu si ty kam qene me pare po ia thashe edhe tani jam shume ok me te !!! kshu qe me mire thuaje qe mos mbash edhe ti peshen e heshtjes mbi vete !!! te jete si te jete pergjigja e saj!!! me mire provo njehere tia thuash se me mire do jete !!! ne kete jete ai qe guxon fiton !!! hajd me te mira pra !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

** ParT oF mY LiFe ** Maska e LoveLyBruneTT
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    *** Same plaCe I was Last niGht ***
    Postime
    805
    Beja iher bam them une edhe i thuj ato qe ke brenda vetes, se edhe keshtu nuk ja vlen ku i dihet mbase dhe vajza pret nga ty qe ti hapesh per dicka te tille.

pssssssss ajd ishalla per hajer qofte.

Like The Dead Maska e Erindi
    Anėtarėsuar
    12-07-2002
    Vendndodhja
    Ka Fry Era
    Postime
    203
    Bo Burri Kshu Mer!?Ene Bon Noi Here Se un Kom Koh qe Matem I thon I llaf Ksaj Brunes Nolt Po Ene Mu Spo ma ma .Eldorado Rrihe Hekurin sa eshte i Nxehte Se po u Ftoh harroje
    Dio C'č

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    rikthehuni ne universitet. usually, shumica lene shkollen per pdashurine; duke inovuar dhe bere te kunderten do keni rezultate te habitshme.
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

dua ate qe me do Maska e ELDORADO
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    atje ku jam rrit qysh i vogel se u lodha tu bredh
    Postime
    817
    O CUNA & GOCA SIPAS PERSHKRIMIT QE KAM BERE SIPER JAM PAK TIMID MER DHE JU JAM CA SI I TURPSHEM DREJT-PERDREJT.......DJE PASDITE QE U TAKUM TAKIMI RRADHES
    NE FILLIM PO BENIM NJE XHIRO NE QYTET ,PASTAJ AJO ME THOTE TE SHETISNIM NE NJE RRUGE VECANTUAR NGA QYTETI,NE NJE PARK,MIREPO SAPO BEME NJA 10MIN RRUGE MUA SMA MANTE TE IKJA ME TUTJE NE I THASHE C KTHEHEMI MOS IKIM AQ LARGE SO LODHENA NA KEMBET:_DHE TANI E KUPTOJ QE AJO DONTE TE RRINIM VETEM POR KUJT TIA MBANTE MUA!!!!!PO MA BENTE ZEMRA SI ATO LOKOMOTIVAT ME AVULL BAMBAMBAM._RROFSHI PER MENDIMET
    DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....

i/e larguar Maska e Edelweiß
    Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Vendndodhja
    Fshat
    Postime
    103
    Nigjo mu tina. Hic mos ja var asaj shoqes biles jo vetem asaj po asnje femre

Mos u apasiono pas saj. Trajtoje si cdo person tjeter. Kerko tek e fundit dhe ndonje te mete tek ajo. Kur ti arrish keto dhe te duket si nje person normal atehere do ta kesh te lehte te besh hapin tek ajo. Por me keto paragjykime qe ke zor se munde te besh ndonje gje.

Ajo duket me e zgjuar se ti ne keto aspekte. Ne fakt te paska dhene rastin. Rastin nuk duhet ta shfrytezosh duke i thene qe po cmendesh pas saj. atehere do ta humbesh fare por keto gjera kane TAKT.

Beje te afroheni si rastesisht sikur gjerat po rrjedhin vetvetiu, sikur me intuite. Duhet te jesh ekspert i ndjenjave per ta bere origjinal mirepo ska lidhje edhe nese nuk e ben rolin mire ka rendesi qe gjerat te rrjedhin vetvetiu, pastaj sikur rastesisht, uleni, qendroni, shikoni natyren dhe dhe dhe.... eventualisht ndonje puthje dhe perfundoi. Nuk eshte film por e vetmja menyre per te zgjidhur gjendjen tende pozitivisht.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Dashuria vlen shume

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Tahir Zemaj
    Nga Brari nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 01-01-2011, 10:45
  2. Rama rizgjidhet kryetar i bashkisė sė Tiranės
    Nga Humdinger nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 564
    Postimi i Fundit: 27-07-2007, 23:08
  3. Berisha: Disa prej mediave, hanxharė tė mafies
    Nga Shijaksi-London nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 203
    Postimi i Fundit: 16-05-2007, 02:27
  4. Lajmi mė i fundit nga zgjedhjet e 3 korrikut
    Nga Hyllien nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 211
    Postimi i Fundit: 01-09-2005, 06:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •