ja u bo zemra ate qe ta doni ta urreni
dashuria urrejtje hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ja u bo zemra ate qe ta doni ta urreni
dashuria urrejtje hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
pse lokja9kalamojve nuk mund te ndodhi sipas teje?
ndodh por shif te tema e london girl ca do me thone dashuri e vertet
me e desht nje tamom
ajo kurr nuk urrrehet
di lokja me i dallu gjonat,te miren e ne te keqen,ene pse jom rrokat,ma pret zemra per te miren.
te desha me lendove
te desha me tradhetove
te desha te dua
urrejtja nuk eshte per mua
se kur jemi dashur ne fillim
nuk kam prit ndarje as tradheti
me mbete i vetmi kujtim
e vetmja dashuri
qe vrau zemren time,dhe akoma jeton aty
nuk arrita te te urrej
sepse te kam dashur marrezisht
je ke qene dhe do jesh fati im
mos ti vdekja pa diskutim.
ky eshte nje mesazh nga lokja drejt per drejte,lokja smenon vetem per pleqerin por ene dashurin,e cfare e plaku loken kaq shpejt. ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
dashuri dashuri ku jam un ku je ti.
kshu them edhe une lol![]()
Blossoms of heaven, Ashes of hell...
Urrejtja fillon aty ku mbaron dashuriaeh sa filozofike eshte kjo jam e sigurt qe shume pak kan per te ma kuptuar lol
Annaa vertet urrejtja fillon aty kur mbaron dashuria.
por urrejtja nuk fillon kurr ne nje dashuri te tille
sepse ate qe ke dashur marrezisht nuk di ta urresh.
edhe nese mundohesh kujto ne trurin tend,por ne te vertet nuk e urren,e don cdo her e me shum.
Si doje te thoja ti Danjo?
Lokja nuk jam dakort me ty per kete. Besoj se dashuria shuhet sa do ta kesh duar ate person vjen nje moment kur dashuri MUND te shuhet kompletisht edhe munt te degezohet ne URREJTJE
A casual stroll through the lunatic asylum shows that faith does not prove anything. | Nietzsche
lokjae9kalamojve nuk di ca te te them moj lal me ke habit fare me keto shkrime por nej gje po ta them je si shpirt lol![]()
Blossoms of heaven, Ashes of hell...
isinyc nuk e kom fjalen per dashuri me kalu kohen ose kujto e shef ne sy oh sa shum te dua e tjer,duhet te kesh edhe moshe te dish te dashur,sepse ne nje moshe te re e harron se vjen koha qe dikush tjeter e ben me te embel ate dashuri sec ka qene me par.
te duash nje ne te vertet,dhe ne nje far moshe qe ti kujton qe cdo gje eshte ai.jo e ardhmja jote.
sa do te mundohesh ta urresh nuk e urren dot,a e urren dot njeriu zemren e vet,nuk e urren,
edhe mund te thoje se po,mund te mendoj ashu dhe ne trurin e vet.
por jo ne te vertet,kurr nuk ekziston urrejtja mes nje dashurie te sinqerte.
por kur te arrish mos ta urresh,ai person ka qene vertet i vecant ne syt e tu,qe te ben te mendosh per te her pas here,dhe nuk arrin ta harrosh.
ne jete kalojme shum dashuri,nje tjeter e tjer,thom si kesaj here sjemi ndier kurr,cdo her ashu thot robi,
por vje nje cast qe ti sa do te mundohesh nuk e harron dot ate dashuri,sepse ajo ekziston ne trurin tend.
Danjo flm lol dhe ti je si shpirt,na plase shpirtin me keto tema.
Krijoni Kontakt