shum mund ta urrej nje njeri//////// as nuk ma ndieb me e urryer ndonje, as long as i don't see that person very often
shum mund ta urrej nje njeri//////// as nuk ma ndieb me e urryer ndonje, as long as i don't see that person very often
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Hehe ^AngeL^ Do me urreje mu ndonjeher ?Postuar mė parė nga ^AngeL^
Ela pse kaq extrem ti lali ?
Blossoms of heaven, Ashes of hell...
looooooooooooool skam urryer ndonje here njeri ne viritual life,,,,
masanej ty tkom lock
LoL nuk eshte extrem person me te respektueshem se kjo nuk gjen kund![]()
tani un po mundohem te shfletoj memorjen time,ne ditet kur flisnim bashk dhe opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa e gjeta emrin.Postuar mė parė nga Shkelqesia_E_Tij
Danjo jeta nuk eshte perfekte si edhe ata qe na rrethojne ose bejne duke perfshire edhe veten.
une sdi tkem urryer ndonje person,,pak po por jo shume. pasi kur te fillojne ajo e urryera sdua ta kem afer se rrezik ja plas ndonje ballit,por prap nuk e shpreh.
ja psh ku punoj une kam nje person aty,,asgje sme ka bere dhe skam aresye pse ta urrej,por nuk e di vetem emrin kur ma thot Auurrela me ngriten lesht e kokes lart por prap permbahem dhe nuk e shpreh urrejtjen edhe perse plas nga mbrenda.
po ky lart e di,sepse nuk i kam folur ndonje here ne menyre qe tme quaj person extrem. nejse pleqeria ben te veten,,,,,,,,,,,,,, edhe eshte e cuditshme sepse njerzit gjithmone shofin te keqen tek nje njeri,asnje here ate anen e mire te atij personi,e cila duhet te meret parasysh me shume se sa e keqja kur nuk eshte aq extrem e tepruar.Postuar mė parė nga RapSoul
po, e them nga pervojaPostuar mė parė nga Shkelqesia_E_Tij
Ι DON'T HOPE FOR ANYTHING
I AM NOT AFRAID OF ANYTHING
I AM FREE
Postuar mė parė nga Shkelqesia_E_Tij
un mendoj se shkalla e fundit e urrejtjes eshte hakmarja me te njejten monedhe qe na ka bere ne te urrejme dike
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
Pse te urrejme kush u lodh duke dashuruar qe duhet me nderru faqe?Kjo fjale nuk duhet te ekzistoje,eshte ndryshe te marresh inat apo te zemerohesh dhe ndryshe kur thua e urrej.Urrejtja eshte nje fjale e urryeshme dhe si e tille eshte me mire te rrije larg nesh.
Krijoni Kontakt