Close
Faqja 37 prej 39 FillimFillim ... 273536373839 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 361 deri 370 prej 387
    Citim Postuar mė parė nga ridy85 Lexo Postimin
    kam ven re shuuuuuum flaje italiane qe perdoren si pa gje te keqe ne shqip
    si puna botiljes?

i/e regjistruar Maska e flag
    Anėtarėsuar
    24-04-2005
    Postime
    348
    Ēfar me duket ironike, jo vetem ne titullin e kesaj teme, por gjithenje kur flitet per gjuhen shqipe dhe huazimet e fjaleve te huaja, perdoret apo fillohet me fjalen bastardim.

Po bastardohet gjuha shqipe
    bastardimi i gjuhes shqipe
    bastarduar gjuhen shqipe

A nuk ju duket fjala bastard e huaj? A nuk bie ne desh vet fjala bastard-imi me ate ēfare autori kerkon?

Kjo fjalė, bastardim, aq shumė ka filluar te perdoret sa qe eshte shqipanglizu dhe mund te kaloj si shume fjalė tjera, te huaja-huazuara dhe kur e ndegjon njeriu mendon se ka qenė fjalė shqipe gjithenjė.

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    TEk ne kan mbetur fjal te huja , por ngadal po i largojm .

po cfar me ju then ketyre matan kufiri qe fusin fjal te huja , anglisht , italish , greqish etj ...

Apo ju duket vetja met menēur nese perdoreni fjal te huja !

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Flora82 Lexo Postimin

po cfar me ju then ketyre matan kufiri qe fusin fjal te huja , anglisht , italish , greqish etj ...

e kush po i largo fjaet e huja ne kosove oj cik? a i ke ni kullerat e prishtines qysh te folin

a i ke ni politikant ne kosov se qysh folin? a e ke kqyr naj her RTK? a je kon naj here ne kosove kto kohet e funit.
    Nuk po i permen hic ktu fjalet serbe e turke qe jan ne mas ne te dy anet e kufinit

inate te mdhaja paske pas me "ato matane kufinit oj ti cik" qe slen teme pa i sha e injoru

mvje cudi si nuk te pash ma naj postim me fol keq per ato matane kufinit verior.

pranej be cool be njeri
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e flag
    Anėtarėsuar
    24-04-2005
    Postime
    348

Oj Flora, merre veten me te mire, ndalo pak, mendo, analizo, merr frymė thellė, numro deri ne 10. Tani qe i bere te gjithe keto me lart, merre nje pasqyre dhe shiko veten. Pyete pasqyren, oj pasqyrė oj pasqyrė ēfarė eshte ka ndodh me mua(ty Flora) qe asnjehere nuk po flas mirė?

Me siguri pasqyra do te tregon, edhe pse do te jete per here te parė qe do te fol nje pasqyre, mirepo ne rastin tend ajo do te tregon se me te vertet paske probleme me veten.

Ik moj vajz e shko dikund tjeter se po ja nxjerr fundin me te gjithat. Ne realitet ende nuk munda te gjejė nje koment tuajin ku dikush u pajtua me ty. Ne cdo koment tuajin nuk ka asgje tjeter perveq urretje, ndarje, ofendime etj.

A mendon ndonjehere per moshen qe e ke? A mendon ndonjehere per mundin qe ata prind tuaj kan hargjuar ne menyre te edukojn si duhet, ndersa ti, te gjithe ate mund te tyre po e hedh ne balt. Mos moj vajz se nuk po te ka hije, aq me pak qe po shkruan si vajz, te ofendosh cdo njeri e cdo koment.

Nuk e dij si mundesh me ndier knaqesi me krejt keto ofendime, ndarje e nuk dij cka jo tjeter.

Ka mjaft forume tjera ku mundesh me ushqyer veten me keto urretje e jo ketu. Une me te vertet nuk po mundem te kuptoj pse kaq urretje per ne SHqiptaret? Te lutem mos me thuaj se nuk e ke fjalen per Shqiptaret nga Kosova apo ndonje vend tjeter por vetem per Shqiptaret ne SHqiperi, sepse per mua dhe per shumicen ne kete forum, si te Shqiperise si te Kosoves, Presheve e Bujanovc, Maqedoni e Mal te zi jemi njejte. Keto ofendime po na i bėni te gjitheve, pa dallim ku jetojm momentalisht.

Sikur te kishe shkuar me emer te mashkullit atehere te kisha arsyetuar se je ndonje djal i semuar mental, qe i urren Shqiptaret, je rritur me dhunė nga prinderit, je rritur e edukuar me urretje per cdo gje qe eshte Shqiptare. Mirepo kur shkruan me emer te vajzes, Flora, 25 vjeqare, atehere me te vertet po me habit por edhe po ndiej keqardhje per ty. Jo vetem per ty por edhe per ata prind tuaj qe kan shpresuar se nje dite do te rritesh, do te ke sukses ne jete, shkolle, fakultet, dashuri, pune dhe si nje nėnė e mire. Paramendo qe asnjera nga keto nuk po duket qe ju i posedoni, prandaj e gjithe kjo urretje per Shqiptaret dhe antaret e ketij forumi.

Sikur te kishit pasur sukses, madje ne njeren nga keto qe i permenda me lart, atehere me se paku qe do te kishte ndodhur me ty, do te sillej pak, madje shume pak, me te tjeret. Fakti qe nuk ke asnje sukses tregojn urretja, xhelozia, ofendimet qe na i bėni te gjitheve ketu.

Veq kam filluar te brengosem se nje dite, ndoshta kur ti mbush 40 vjet, do te qetesohesh dhe do te gjen fatin tuaj ne dashuri. Nga kjo dashuri do te lindin edhe femije me siguri. E une ketu e kam brengen se si do te rriten ata femije dhe ne cfare edukate? Fatkeqsisht, dardha bie nen dardh thuhet nje fjale e urte popullore, dhe per kete veq po e shoh ardhmerin e femijeve tuaj, pavaresisht qe do ti kesh ne mosh te vjeter e qe ne ate mosh eshte dashur te permisohesh. Fatkeqsisht disa gjera nuk permisohen asnjehere. Kur tani i ke 25 vjet dhe ende nuk je mesuar si te sillesh me te tjeret, si te mos urren, ofendosh, xhelozon e nuk dij cka tjeter, atehere keto qe i ke tani veq se do te pjeken edhe me shume ne trurin tend dhe zemren(nese mund te quajm zemer).

Prandaj e nderuar Flora, bėrja vetit nje te mire dhe njekohesisht edhe te gjithe Shqiptarėve ku do qe jetojn. Largohu nga ky forum dhe shko ndrysho sjelljet qe i ke, veq urretje, xhelozi, dhe pa aspak edukatė.

Sa me shpejt qe te ndryshosh aq me shpejt do te shohesh suksese ne jete, gje qe ende nuk i ke shijuar, prandaj e gjithe kjo urretje dhe xhelozi. Sa me shpejt qe te mesohesh si me i respektuar te tjeret aq me shpejt do te fitosh respektin nga te tjeret, gje qe ty te nevojitet shumė. Sa me shume qe te ushqesh zemren tuaj me dashuri, fjale te mira, fjale te embela aq me shume edhe zemra juaj do te prodhoj te njejta fjale. Gjatė gjithe jetes tuaj, madje ne kete forum qe 2 vite e me shume, vetem me urretje po e ushqen trurin dhe zemren tuaj, prandaj te eshte bere si normale nese e ofendon dikend, e urren dhe xhelozon.

Forumi SHqiptar dhe Shqiptaret nuk te kan faj pse ti nuk ke pasur sukses ne jete. Forumi Shqiptar de te gjithe Shqiptaret jan ne gjendje te ju ndihmojn, me mundesit tona, mirepo te rasti i juaj eshte e pamundur. Me siguri shume te afert tuaj kan provuar te gjithat me heret por vet fakti qe je 25 vjeqare, ndoshta me shume, dhe ende nuk ke ndryshuar atehere me te vertet nuk dij se kush mund te ndihmoj perveq ju vetvetes.

Me shprese se do te zgjohesh nga kjo "semundje", une personalisht dhe mendoj se edhe te tjeret do te me bashkangjiten, te urojm sherim sa me te shpejt.

Me respekt
    Flag

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    O bobo qyqja cfar ke shkruash keshtu o flag mi marrsh te gjitha te kqijat nese kom ndonje se nuk e di : p

si ta pysim pasqyren ne , kur e dim qe eshte hirushja e bukura hahaaa
    fryma mu ndalet vetem kur gjindem ne ndonje pozicjon te pa lakmushum ! : )

Po pse or xhan te brengosesh per mua ti ??? me ēudit shum , une kam jeten time , kurse ti e paramendon jeten time no coment .

flag gjej ndonje forumiste e paramendoja jeten e saj deri ne dite e fundit se qenke i mire per fantazi hahaha

Une skam urrejteje as xhelozi , pse mi thua keto ti ????
    Mendon qe ti i don shqiptaret me shum se une ? gabim je ateher.

Une e them ate qe eshte ralitet edhe pse ty apo dikuj si pelqen ..... nuk flas per hater as per lajka : )

Per cfar suksesi ne jet Flet ti une s'te kuptoj ?????
    Ku e din ti cfar jete kom une , Pse shkruan fantazi ketu ?

Mundesh te shkruash fantazi per secilin dhe te botosh nje liber ti mor flag!

Kush te ka kerkuar ndim TY ???

A logjikon ndapak cfar ke shkruar ti ???

kur flasim per semundje , ateher une te kshilloj te shkosh te ndonje psikolog per fantazi e per trillime ndoshta te ndimon ...

Une e shkrova komentin e shkurt : tek ne kan mbetur fjal te huja por ngadal po i largojm:

gjyshrit tan ne kosove kan perdorur fjal turke por edhe sllave siq i kan cekur me lart,

Prezore i kan then dritares , tani e kemi larguar po thuja se 90% ket fjal
    Sabah i kan then mengjesit , edhe ket e kemi larguar e shum tjera kto dy fjal i mora shembull.

Kurse matan kufiri i quaj vllerzit nga shqiprija , qe po fusin fjal te huja :
    MAXHURANC
    NEGLIZHENC
    etj..... qe skan mbarim , te ndigjosh nje lajm i ke se paku 10 fjal te huja , une se di pse e bejn kete kur kemi shum fjal adekuate shqip qe mund te shqiptohen mire , pse te marrim fjal te huja? ne duhet me fanatizem ta rujm gjuhen ton .

Apo ju duket vetja met menēur nese perdorin fjal te huja!

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    Pasuria mė e madhe e njeriut ėshtėgjuha!

Rrjedhimisht sa mė tė pastėr e flasim gjuhėn jemi mė tė pasur edhe shpirtėrisht!

Jemi njė komb qė kemi humbur shumė gjatė gjith historisė , por njė e kemi rruajtur si sytė e ballit , e kjo ėshtė gjuha e bukur shqipe!

Mendoj se pa dallim , ende po pėrdoren fjalė tė huaja tė panevojshme nė gjuhėn tonė nga tė katėr anėt e shqiptarisė .

Kjo dukuri e keqe dhet luftuar , jo duke kritikuar se dikush po fliska mė tepėr barbarizma se tjetri , por tė gjithė sė bashku pėr njė gjuhė tė pastėr shqipe .

Ne kemi kaluar regjime nga mė tė egrat e nuk e kemi humbur gjuhėn . Sot kur kushtet pėr kultivimin dhe pasurimin e gjuhės janė shumė mė tė mira , ne nuk ngurojmė tė pėrdorim barbarizma nga mė tė mbrapshtat .

Uroi qė tė gjithė Shqiptarėt tė flasin gjuhėn e pastėr shqipe.

Kili!

SHQIPĖRIA ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    e kush po i largo fjaet e huja ne kosove oj cik? a i ke ni kullerat e prishtines qysh te folin

a i ke ni politikant ne kosov se qysh folin? a e ke kqyr naj her RTK? a je kon naj here ne kosove kto kohet e funit.
    Nuk po i permen hic ktu fjalet serbe e turke qe jan ne mas ne te dy anet e kufinit

inate te mdhaja paske pas me "ato matane kufinit oj ti cik" qe slen teme pa i sha e injoru

mvje cudi si nuk te pash ma naj postim me fol keq per ato matane kufinit verior.

pranej be cool be njeri
    qeka pi kosove
    po na shan neve ketej dmth

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Kurse matan kufiri i quaj vllerzit nga shqiprija , qe po fusin fjal te huja :
    MAXHURANC
    NEGLIZHENC
    etj..... qe skan mbarim , te ndigjosh nje lajm i ke se paku 10 fjal te huja , une se di pse e bejn kete kur kemi shum fjal adekuate shqip qe mund te shqiptohen mire , pse te marrim fjal te huja? ne duhet me fanatizem ta rujm gjuhen ton .

Apo ju duket vetja met menēur nese perdorin fjal te huja!
    Sa per fillim: adekuate- e pershtatshme

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga D&G Feminine Lexo Postimin
    Sa per fillim: adekuate- e pershtatshme
    lol,

sh majr e ke thon,

OKI
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Tema tė Ngjashme

1. Gjuha Shqipe - Kisha dhe Kleri Katolik
    Nga toni77_toni nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 02-10-2011, 14:48
  2. Dėshtimi i gjuhės standarde shqipe te gegėt!
    Nga Davius nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 460
    Postimi i Fundit: 31-01-2010, 20:27
  3. Armiqtė e gjuhės shqipe dhe triumfi i saj
    Nga brooklyn2007 nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-11-2008, 11:35
  4. A vihet ne diskutim Sovraniteti Kombit?
    Nga Dito nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 06-10-2006, 20:17
  5. Armiqte e Gjuhes Shqipe?
    Nga Tastiera nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-10-2005, 10:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •