Close
Faqja 8 prej 21 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 201
    Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Shume bukur...me ngeli qejfi qe s'erdha dot....

Dhe gjithashtu duhet theksuar qe nisma e organizatoreve ishte qe parate qe u perfituan nga donacionet ne kete eveniment do perdoren per hapjen e shkolles shqipe ne pranvere, ose per ndonje projekt te ngjashem per komunitetitn.

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Kush mund te me thot se kur dhe ku ne MA do organizohet ndonje mbremje per 28 Nentorin?

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Vështruese mjafton të lexosh postet në faqet 3-4 dhe do shikosh disa lajmërime për festimet e ditës së flamurit në MA.

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    falemnderit Fiori

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Veshtruese,ketej nga anet tona shquhemi per mikpritje...........

Vetem vendos me pare Massachusetts apo New Jersey.........
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

xha Barka Maska e Jonian
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Ec drejt bulevardit deri te Skenderbeu. Aty pastaj futja nga te duash...
    Postime
    332
    Kolombo, sic po shoh qenke anetar ne massalbanians (fotografite dhe rezultatet jane marre andej) bile ndoshta ishe atje ate dite. Turneu ishte me gjithe mend i lezetshem dhe me gjithe disa mangesi, si here e pare qe ishte doli mire. Shpresojme qe ta kthejme ne nje tradite te pervitshme kete gje dhe kuptohet cdo vit e me mire.
    Ne fakt ajo qe me ben me teper pershtypje mua eshte apatia qe kane shqiptaret e komunitetit ketu dhe me pas qejfi i tyre per t'u ankuar. Ne rastin konkret Marku i shkrete kishte tre muaj qe po thoshte do bejme kampionatin, me duhet ndihme me organizimin etj. si keto dhe si perfundim disa prej atyre qe hiqen sikur duan te ndihmojne dhe gjithmone dergojne emaile duke dhene mend ose duken ne ndonje mbledhje (disa nga ata tipat ne massalbanians, per te mos permendur emra) as qe u duken fare ate dite. Une mendoja se do te kishin ardhur me teper njerez, per tifozllek apo per qejf se ishte dhe dite e bukur, po hic.
    Ndonjehere mendoj qe per aktivitete si mbremja e Flamurit, vertet qe cmimi mund te jete nje faktor i rendesishem qe njerezit nuk vijne, por me sa pashe edhe ne aktivitete si ky me lart qe nuk kerkonte ndonje investim te madh (minimumi $5) prape njerezit e kane me kollaj te vene menderen ne divan e te shohin TV sesa te hipin ne makine e te vijne per te ndihmuar per hapjen e shkolles shqipe.
    Nejse, qe te mos zgjatem turneu shkoi mire dhe shpresojme qe nga viti tjeter te jete akoma me mire.

P.S: Po te ra ndonjehere rruga ne Boston, me thuaj mbase takohemi per ndonje kafe.
    Trimi i mirė me shoqe shumė

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Jonian aty isha,me breke e kepuce sporti sic e do zakoni.

Nese nuk na mungon deshira,patjeter qe vitin tjeter do bejme dicka me shume.
    Kam disa ide,jo vetem sportive por edhe letraro-artistike(ky eshte pasioni im i pare),per te cilat po pime kafene do i bisedojme.

PS Per punen e tifozave edhe une u zhgenjeva.Gjithe ai kopleks sportiv ishte mrekulli per te kaluar disa ore ,per te rritur e te vegjel.
    Nejse fillimi ishte i mbare.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

123456.... Maska e FsHaTaRi
    Anėtarėsuar
    20-07-2002
    Vendndodhja
    Hollywood Profesioni : SuperStar
    Postime
    483
    Ne ca vendi u zhvillua ky Turne ?Dmth ne ca vendi ne MA
    B

xha Barka Maska e Jonian
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Ec drejt bulevardit deri te Skenderbeu. Aty pastaj futja nga te duash...
    Postime
    332
    Citim Postuar mė parė nga FsHaTaRi
    Ne ca vendi u zhvillua ky Turne ?Dmth ne ca vendi ne MA
    Ne Millenium Park, ne West Roxbury.Eshte vend i bukur, ka nja 10 fusha futbolli si dhe kend lojrash per femije.
    Trimi i mirė me shoqe shumė

i/e regjistruar Maska e susglob
    Anėtarėsuar
    05-08-2005
    Vendndodhja
    MALDEN, MA
    Postime
    163
    Edhe une isha atje. Edhe une prisja me shume gra dhe femije se burra kishte plot. Une erdha me femije te vogel atje per support. Por sic that si here e pare ishte shume shume mire me pelqeu. Pak grricje por jo zenje gjera normale per futboll. Sic shajne cunat njeri me tjetrin kur lozin futboll. Pse sma dhe, pse se gjujte. Por ishte pa pike sherri qe te jemi conserned. Shume polite.

Alfred Lela e kishte thene shume mire ne MassAlbanians qe next year do behet mundesisht me mire. Dhe nje faktor kryesor ishte koha. Nuk dilet me femije ne ate kohe. Gjate dites ishte kohe e bukur por prap ftohte por pastaj u ftoh prandaj dhe shumica nuk mund te rrinin dot me gjate. Prandaj sic tha dhe Alfredi duhet per mendimin tim te behet pak me heret, ndoshta ne Shtator, me ngrohte dhe ishte vend shume i bukur. Duhet te ishin marre disa photo nga vendi gjithashtu. Por une personalisht nuk isha e pergatitur por next year po qe se kam kohe kam qef te merem dhe me organizimin. Se jam me femije te vogel dhe kjo eshte nje arsye qe nuk mundem. Por po qe ne vere dal dhe me femijen biles kam qef te bej dicka te tille dhe me femijet. Nejse se ketu e gati nje vit dicka do na vij ne mendje. Pastaj te tjerat dhe suggestions i kishte dhene vete Alfred Lela shume bukur tek MassAlbanians skam pse ti perseris.

Faqja 8 prej 21 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Organizime dhe aktivitete
    Nga anabanana nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 110
    Postimi i Fundit: 19-02-2014, 17:28
  2. Aktivitete dhe organizime nė Greqi
    Nga rolua nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 09-11-2013, 06:59
  3. Aktivitete dhe organizime nė Itali
    Nga katana nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 23-10-2012, 10:47
  4. Aktivitete, organizime ne PA, SHBA
    Nga Fiori nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 10-11-2011, 10:05
  5. Aktivitete, organizime, ne Angli
    Nga Shijaksi-London nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 173
    Postimi i Fundit: 06-10-2003, 21:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •