Close
Faqja 6 prej 21 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 201
    Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Citim Postuar mė parė nga PINK
    ...Nje here qe kam qene para 4-5 vjetesh ne nje feste viti t'ri dhe qe atehere nuk me shkon me mendja per party me shqipo .
    Pink, si moj nuk te shkon mendja te shkosh me shqipo? Dhe e thua shqip kete?

123456.... Maska e FsHaTaRi
    Anėtarėsuar
    20-07-2002
    Vendndodhja
    Hollywood Profesioni : SuperStar
    Postime
    483
    Citim Postuar mė parė nga susglob
    E vertete eshte. SHume formal jane bere gjerat ne keto party, shume boring ne esence qe jane muzike per te medhenjte me shume se sa per ne te rinjte. Jane bere dhe shume nga keto dhe po i njejti stil. Njeriu do varjacjone. Ndrryshime. gjera te reja. Ne te vertete qe une personalisht me familjen tone shkojme vetem per vitin e ri. Thats it keto te tjerat i kemi eliminuar. Pikerisht sepse jane po e njejta gje. Eshte shume standarte. Mvaret dhe nga muzika ne fakt. Pastaj ne qe kemi ikur heret sikur na eshte c'mesuar veshi nga muzika popullore shqitare dhe kur i vene me shumice behet si e lodhshme. Duhet varjacjon per te gjitha moshat dhe te gjitha llojet e muzikave. Ky eshte mendimi im.
    Nuk eshte Puna vetem te Muzika Popullore apo te ajo Hip-hop se te themi te vertet ketu kan Ardh dhe WsF (WesT Side Family) ,por eshte thjesht organizim shume shume i dobet dhe kete gje e tregoj party i funditit

Bye
    B

xha Barka Maska e Jonian
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Ec drejt bulevardit deri te Skenderbeu. Aty pastaj futja nga te duash...
    Postime
    332
    E vertete eshte. SHume formal jane bere gjerat ne keto party, shume boring ne esence qe jane muzike per te medhenjte me shume se sa per ne te rinjte. Jane bere dhe shume nga keto dhe po i njejti stil. Njeriu do varjacjone. Ndrryshime. gjera te reja. Ne te vertete qe une personalisht me familjen tone shkojme vetem per vitin e ri. Thats it keto te tjerat i kemi eliminuar. Pikerisht sepse jane po e njejta gje. Eshte shume standarte. Mvaret dhe nga muzika ne fakt. Pastaj ne qe kemi ikur heret sikur na eshte c'mesuar veshi nga muzika popullore shqitare dhe kur i vene me shumice behet si e lodhshme. Duhet varjacjon per te gjitha moshat dhe te gjitha llojet e muzikave. Ky eshte mendimi im.
    Une nuk e di kujt i thua ti muzike per te medhenj e muzike per te rinj, por une kam qene pothuajse ne te gjitha darkat e festes se Flamurit dhe sa here kam qene ka patur edhe kengetare qe kendojne kenge popullore edhe DJ, keshtu qe ka patur muzike gjithfaresoj.
    Persa i perket Festes se Flamurit per mendimin tim duhet te kete nje cike solemnitet, nuk mund te besh darke me Molin apo Rimin e Tijes se behet tamam fshatce pastaj. Ajo darke behet per te perkujtuar nje feste kombetare dhe si e tille i duhet dhene nje fare serioziteti.Nejse, mendimi im ky...
    Trimi i mirė me shoqe shumė

xha Barka Maska e Jonian
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Postime
    332

Festa e Flamurit ne Boston, 26 nentor ne Marriott Newton.

Autografi i Igli Tares mbi bluzen e tij te kombetares shqiptare. Kjo eshte nje nga surprizat dhe nje prej objekteve qe ti mund te blesh ne ankandin pa ze pjese e programit te mbremjes se Dites se Flamurit. Pervec firmes se kapitenit shqiptar ti mund te koleksionosh edhe libra te ndryshem autoresh shqiptare, bileta per ne ndeshjet e Celtics, nje fundjave ne Kejp Kod, e te tjera. Eja dhe bej oferten me te mire dhe merr me vete nje prej objekteve te dhuruara nga anetare te komuniteti shqiptar per ankandin pa ze qe do te zere nje pjese te programit te mbremjes se Dites se Flamurit. Parate e grumbulluar shkojne drejt Fondit te Bursave te mundesuar nga Organizata Kombetare Shqiptaro-Amerikane (AANO).
    Nese do te dhurosh dicka per ankandin kontakto Liz Kochi ne 781 322 9094 ose lizkochi@verizon.net

26 nentori mbledh shqiptaret e Bostonit ne nje mbremje qe tani eshte bere tradite; Dita e Ngritjes se Flamurit (Shpalljes se Pavaresise). Sivjet kesaj i shtohet edhe 600 vjetori i lindjes se Heroit Kombetar Gjergj Kastriot-Skenderbeu per nder te te cilit nje grup kongresmenesh i kane paraqitur Kongresit Amerikan nje projektrezolute e cila thekson rendesine e princit shqiptar ne identitetin dhe historine evropiane.

Muzike shqiptare paraqitur nga Ermira Babaliu dhe Orkestra, koktej, te ftuar nderi e surpriza te tjera perbejne programin e nje mbremjeje te paharrueshme.

Mbremja e Shpalljes se Pavaresise (Dites se Flamurit) mundesohet nga kater organizata: Organizata Kombetare Shqiptaro-Amerikane (AANO), Keshilli Kombetar Shqiptar-Amerikan (NAAC), Shoqata Cameria dhe Shoqata Shqiptaro-Amerikane e Masacusets.
    .
    Biletat $70.Per femijet nen 12 vjec, $30.
    Rezervo tenden tek flagday05@yahoo.com
    ose telefono Gezim Begollin ne (617) 935-2097.

i/e regjistruar Maska e susglob
    Anėtarėsuar
    05-08-2005
    Vendndodhja
    MALDEN, MA
    Postime
    163
    Citim Postuar mė parė nga FsHaTaRi
    Nuk eshte Puna vetem te Muzika Popullore apo te ajo Hip-hop se te themi te vertet ketu kan Ardh dhe WsF (WesT Side Family) ,por eshte thjesht organizim shume shume i dobet dhe kete gje e tregoj party i funditit

Bye

Cberi vaki tek party i fundit??? Sdi gje une. Thashe kam kohe pa shkuar neper party te tilla. Vetem per Vitin e Ri shkojme.

Anėtarėsuar
    20-07-2002
    Vendndodhja
    Postime
    483
    Cberi vaki tek party i fundit??? Sdi gje une. Thashe kam kohe pa shkuar neper party te tilla. Vetem per Vitin e Ri shkojme.
    Jo se u be na i gje e madhe Po duke fillur nga muzika Qe qe e registruar edhe Valbones (Mema)i duhej te ndalonte cdo i keng per shkak se as registrimi sqe i paster Deri sa u merzite e iku fare na skena Kurse Cekja me duket se qe Tap fare lol edhe sdinte ca thoshte ato dy her qe doli ne skene ,e shume e shume tj...

Bye
    B

i/e regjistruar Maska e susglob
    Anėtarėsuar
    05-08-2005
    Vendndodhja
    MALDEN, MA
    Postime
    163
    Jo se u be na i gje e madhe Po duke fillur nga muzika Qe qe e ..........
    Bye
    Po po LOL . U shkriva paguan dynjaja per live music dhe mer registrim. Por scandal paska qene sa te shkoj puna te iki tjetra nga skena??? Tjetri i pire??? po po por se mbajti njeri ate tjetrin te mos pinte??? Apo ku mbahen ato?? LOL ne te vertete paska qene skandal. Po une paskam qene lucky se kam qene ne disa party jo kaq scandal. Me ndrryshe ves se kane ato te vetat. Por nejse sic kam thene dhe me pare mire qe behen dhe disa party qe mblidhemi ne shqiptaret.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-10-2003
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    13
    Disa nga ju shprehen mospelqim ndaj mbremjeve qe jane zhvilluar ne Boston. Cfare do te donit te kishin keto aktivitete? Cfare mendoni se do ti bente me mire? Grupi shqiptar ne shkollen time po mundohet te organizoje nje nate shqiptare. Do te jete dicka me e thjeshte se ato mbremjet qe permendet ju me siper. Nuk kemi nder mend te vjelim shqiptaret. N.q.s. keni ndonje sygjerim, ju lutem te shkruani sa me shpejte.
    "Greatness can't be rushed"

Anėtarėsuar
    20-07-2002
    Vendndodhja
    Postime
    483
    Citim Postuar mė parė nga gretsy
    Disa nga ju shprehen mospelqim ndaj mbremjeve qe jane zhvilluar ne Boston. Cfare do te donit te kishin keto aktivitete? Cfare mendoni se do ti bente me mire? Grupi shqiptar ne shkollen time po mundohet te organizoje nje nate shqiptare. Do te jete dicka me e thjeshte se ato mbremjet qe permendet ju me siper. Nuk kemi nder mend te vjelim shqiptaret. N.q.s. keni ndonje sygjerim, ju lutem te shkruani sa me shpejte.
    Tani si fillim ata persona qe do te sillni nga Shqiperia a ku ta di une mos te vin vetem per te marre leket $ po te japin ate qe duhet kur ngjiten ne Sken,kjo o i nga arsyet ,nqs dhe organizuesit duan ti dali i party i bukur

Edhe sa per kuriozitet ke keni ndermend te sillni ?

Bye
    B

xha Barka Maska e Jonian
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Postime
    332
    Tani si fillim ata persona qe do te sillni nga Shqiperia a ku ta di une mos te vin vetem per te marre leket $ po te japin ate qe duhet kur ngjiten ne Sken,kjo o i nga arsyet ,nqs dhe organizuesit duan ti dali i party i bukur

Edhe sa per kuriozitet ke keni ndermend te sillni ?

Bye
    Gretsy besoj une eshte nga grupi i studenteve shqiptare ne BU.Ata kane organizuar dy here nate shqiptare ne BU qe kane dale te lezetshme, te pakten per mendimin tim. Nuk ftojne kengetare nga Shqiperia ata se helbete studente jane dhe luajne me buxhetin qe u lejon shkolla.

Faqja 6 prej 21 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Organizime dhe aktivitete
    Nga anabanana nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 110
    Postimi i Fundit: 19-02-2014, 17:28
  2. Aktivitete dhe organizime nė Greqi
    Nga rolua nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 09-11-2013, 06:59
  3. Aktivitete dhe organizime nė Itali
    Nga katana nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 23-10-2012, 10:47
  4. Aktivitete, organizime ne PA, SHBA
    Nga Fiori nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 10-11-2011, 10:05
  5. Aktivitete, organizime, ne Angli
    Nga Shijaksi-London nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 173
    Postimi i Fundit: 06-10-2003, 21:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •