Close
Faqja 11 prej 21 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 201
    i/e regjistruar Maska e susglob
    Anėtarėsuar
    05-08-2005
    Vendndodhja
    MALDEN, MA
    Postime
    163
    Citim Postuar mė parė nga football
    Them se po. Ja vlen.
    Epo atje do jem dhe une. I made up my mind. Thank you, football.

i/e regjistruar Maska e karamelja
    Anėtarėsuar
    06-06-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    211
    Mbremje Rinore dhe Familjare:
    Vijne Adelina Ismaili dhe Zanfina: Turne ne Amerike
    Edhe Dj Bengji dhe DJ Acid

Boston, E Hene 26 Dhjetor
    Club Lido
    1290 North Shore, Road Revere (i njeti vend ku u be West Side Family)
    Mosha 18 e larte 8pm-2am
    Hyrja $50
    info call Jetoni : 347 996 2824

Kete ad e pashe online ne nje website ku rreklamohen party shqiptare ne Amerike. E vura ketu per ata qe jane te interesuar.

Un per vete do shkoj tek Sinani dhe Soni se besoj qe do jete nje mbremje e mire. Sinani ka disa kenge te mira tek CD i fundit dhe ate kengen me Sonin e ka te bukur fare.
    Kjo tjetra me Adelinen nuk besoj te shkoj. Nuk e di sa familiare do jete mbremja me Adelinen. Me shum rinore them un, po ky eshte mendimi im. Kam kohe qe skam degjuar muziken e Adelines dhe se di fare kush eshte Zanfina, pervec se mbase eshte motra.
    Ciao
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga karamelja : 15-12-2005 mė 21:03

Anėtarėsuar
    05-08-2005
    Vendndodhja
    MALDEN, MA
    Postime
    163
    Citim Postuar mė parė nga karamelja
    Mbremje Rinore dhe Familjare:
    Vijne Adelina Ismaili dhe Zanfina: Turne ne Amerike
    Edhe Dj Bengji dhe DJ Acid

Boston, E Hene 26 Dhjetor
    Club Lido
    1290 North Shore, Road Revere (i njeti vend ku u be West Side Family)
    Mosha 18 e larte 8pm-2am
    Hyrja $50
    info call Jetoni : 347 996 2824

Kete ad e pashe online ne nje website ku rreklamohen party shqiptare ne Amerike. E vura ketu per ata qe jane te interesuar.

Un per vete do shkoj tek Sinani dhe Soni se besoj qe do jete nje mbremje e mire. Sinani ka disa kenge te mira tek CD i fundit dhe ate kengen me Sonin e ka te bukur fare.
    Kjo tjetra me Adelinen nuk besoj te shkoj. Nuk e di sa familiare do jete mbremja me Adelinen. Me shum rinore them un, po ky eshte mendimi im. Kam kohe qe skam degjuar muziken e Adelines dhe se di fare kush eshte Zanfina, pervec se mbase eshte motra.
    Ciao
    Cfare web site eshte kjo??? Na e thuaj ti hedhim nje sy te lutem.
    Une isha tek Arditi, do shkoj tek Sinani dhe per Vit Te Ri do shkoj keshtu qe aq mjaft se nuk shkojme dot per nate. Po Te mos ishin kjo me Sinanin me kete Adelinen afer mund dhe te shkoja kot per te pare por duhet te degjoj nje here cfare kengesh kendon kjo sepse se njof fare.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Nuk u merzitet o njerez duke degjuar perhere Sinanin , Soni .. or whatever .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anėtarėsuar
    05-08-2005
    Vendndodhja
    MALDEN, MA
    Postime
    163
    Une per vete ngaqe skam shkuar ndonje here po i shikoj pothuajse te gjitha kete vit. Po perpiqem te jem me involved me shqiptaret sepse dua te kem rracen time afer dhe me duket se kam nxjerr konkluzjon nga njerezit qe kam afer per te gjithe shqiptaret. Tek koncerti i fundit qe kam qene domosdo me gabime por ishte shume mire me pelqeu ambjenti dhe jo sherre. SHume mire si njerez te civilizuar qe jemi. Shumicat e kengetareve shqiptar nuk i njoh dhe nuk ndjehem mire per kete gje. Sado qe kam 16 vjet jashte shqiperie dhe sme lidhin shume gjera atje por kur jam me shqiptare te mire te keqinj ndjehem "home". Tani experience shume te keqe kam nga njerezit qe kam rreth e qark dhe fillova ti fus te gjithe ne te njejtin thes por po perpiqem te mos e bej kete dhe te jem me social dhe te kem me social life related me shqiptaret. Perpiqem dhe kjo sdo te thote qe eshte gjithmone me sukses. Will c.

Anėtarėsuar
    06-06-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    211
    Nuk e di nese lejojne te vihen web site ketu ne forum por ai website qe ka informacione per party shqiptare eshte http://www.vlorenj.com
    Shikoje web site, dhe kliko ne links se ka edhe party te tjera per vitin e ri por jane ne New York dhe NJ.

Une se kam pare ndonjehere Sinanin ose Sonin keshtu qe nuk jam merzitur duke shikuar ose degjuar. Do jete mbremje e mire, me shoqerine, me rinine shqiptare. Sic tha edhe susglob, te jem me involved me shqiptaret ketu ne MA.

football Maska e football
    Anėtarėsuar
    11-07-2005
    Vendndodhja
    ne hapesire
    Postime
    42
    Citim Postuar mė parė nga susglob
    Une per vete ngaqe skam shkuar ndonje here po i shikoj pothuajse te gjitha kete vit. Po perpiqem te jem me involved me shqiptaret sepse dua te kem rracen time afer dhe me duket se kam nxjerr konkluzjon nga njerezit qe kam afer per te gjithe shqiptaret. Tek koncerti i fundit qe kam qene domosdo me gabime por ishte shume mire me pelqeu ambjenti dhe jo sherre. SHume mire si njerez te civilizuar qe jemi. Shumicat e kengetareve shqiptar nuk i njoh dhe nuk ndjehem mire per kete gje. Sado qe kam 16 vjet jashte shqiperie dhe sme lidhin shume gjera atje por kur jam me shqiptare te mire te keqinj ndjehem "home". Tani experience shume te keqe kam nga njerezit qe kam rreth e qark dhe fillova ti fus te gjithe ne te njejtin thes por po perpiqem te mos e bej kete dhe te jem me social dhe te kem me social life related me shqiptaret. Perpiqem dhe kjo sdo te thote qe eshte gjithmone me sukses. Will c.

Te mbeshtes plotesisht

i/e regjistruar Maska e tironcja05
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Boston,ma
    Postime
    11
    hey a e di njeri do bohet ndonje fest per vitin e ri ktej???

123456.... Maska e FsHaTaRi
    Anėtarėsuar
    20-07-2002
    Vendndodhja
    Hollywood Profesioni : SuperStar
    Postime
    483
    Citim Postuar mė parė nga tironcja05
    hey a e di njeri do bohet ndonje fest per vitin e ri ktej???
    Per Vite te Ri do jen Festat e panumerta

Kam degjuar se ne Maj do vi Grupi "Elita 5" pas shume lutjesh e kerkesa te shumta qe kan pas eshte 99% e sigurt ardhja e tyre ne Usa . Mendohet se do bejn i turne ne 6 vendet qe ka me shume Shqiptare ,e Para sigurisht do jet ne Boston dhe duke fillu me radh NY,MI,FL, jan dhe 2 vende po sme kujtohen
    Nejse deri ather do te keni Info me te plot
    B

Anėtarėsuar
    06-06-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    211
    omg, cfare information na ke dhene more fshatari, po me bien te fiket. Jam fanse e zjarrte(lol) e Elita 5, dhe mezi po pres te vijne.
    flm flm flm shume per njuzin e ri, dhe shpresoj qe te vine.

Faqja 11 prej 21 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Organizime dhe aktivitete
    Nga anabanana nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 110
    Postimi i Fundit: 19-02-2014, 17:28
  2. Aktivitete dhe organizime nė Greqi
    Nga rolua nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 09-11-2013, 06:59
  3. Aktivitete dhe organizime nė Itali
    Nga katana nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 23-10-2012, 10:47
  4. Aktivitete, organizime ne PA, SHBA
    Nga Fiori nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 10-11-2011, 10:05
  5. Aktivitete, organizime, ne Angli
    Nga Shijaksi-London nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 173
    Postimi i Fundit: 06-10-2003, 21:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •