Close
Faqja 10 prej 21 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 201
    i/e regjistruar Maska e susglob
    Anėtarėsuar
    05-08-2005
    Vendndodhja
    MALDEN, MA
    Postime
    163
    Doja te shkoja por mu be burri busy me businessin dhe tani me duket se ngela pa shkuar . Doja shume te shkoja por cte bej?? Do e shikoj ndoshta last minute na behet mundesia.

Crazy Pogradecare Maska e Vicky11
    Anėtarėsuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    BOSTON USA
    Postime
    83
    Hey patriota, na thoni ca do behet ndonje mbremje ketej nga Bostoni per Vitin e Ri qe te dime te bleme bileta, keshtu qe kush di ndonje gje let us know. Thanks in advance. Shifena

football Maska e football
    Anėtarėsuar
    11-07-2005
    Vendndodhja
    ne hapesire
    Postime
    42
    Citim Postuar mė parė nga Veshtrusja
    ok kush me thot se ku ne Mass eshte bere kjo foto ?

ps: ai restoranti i famshem i athanasit nuk mu duk ndonje gje kush e di se cfare people

Ne Nahant

Anėtarėsuar
    11-07-2005
    Vendndodhja
    ne hapesire
    Postime
    42
    Citim Postuar mė parė nga Vicky11
    Hey patriota, na thoni ca do behet ndonje mbremje ketej nga Bostoni per Vitin e Ri qe te dime te bleme bileta, keshtu qe kush di ndonje gje let us know. Thanks in advance. Shifena

Me 23 Dhjetor ne Dedham do te organizohet party me kengetaret Sinan Hoxha dhe Sony me DJ Gjergj Trebicka dhe Nick. A ja vlen me shku? Nuk e kam vendos po apo jo.

Per Vitin e Ri do te organizohet mbremje ne Nantasket Raphael's Restaurant me DJ Gjergj Trebicka

Crazy Pogradecare Maska e Vicky11
    Anėtarėsuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    BOSTON USA
    Postime
    83
    Thanks flori

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Citim Postuar mė parė nga football
    Me 23 Dhjetor ne Dedham do te organizohet party me kengetaret Sinan Hoxha dhe Sony me DJ Gjergj Trebicka dhe Nick. A ja vlen me shku? Nuk e kam vendos po apo jo.

Per Vitin e Ri do te organizohet mbremje ne Nantasket Raphael's Restaurant me DJ Gjergj Trebicka
    Is that off exit 30 I-95 ?Me duket se ishte edhe Arditi atje para dy muajsh
    ...

Anėtarėsuar
    05-08-2005
    Vendndodhja
    MALDEN, MA
    Postime
    163
    E njejta salle eshte qe u be mbremja me Arditin. Isha atje shume mire e kalova.

Mendoj se ja vlen sepse ky disku i ri i ketija Sinanit ishte shume i bukur. Tani te shohim. Nuk e besoj se do e dime si do dali deri sa ta shikojme. Por duhet keta qe bejne party te bejne nje liste si do behet qe njerezit te kene idene me te qarte cfare te presin. P.sh. do filloj me keto kenge tak tak tak nje liste te shpejte, do vazhdoj me kete e ku di une cfare. Programin me nje fjale te jete detailed. Por me sa kam pare une as njeri nuk e ben kete. Por nejse secili e shikon ne menyren e tija. Edhe tek kjo do shkoj shpresoj te kalojme sa me mire.

Keto mbremjet jane si me shume per Christmas po per Vitin E Ri behen shume mbremje por une vetem dy di dhe nuk jam excited about them. A di ndonje party qe behen???

Anėtarėsuar
    11-07-2005
    Vendndodhja
    ne hapesire
    Postime
    42
    Citim Postuar mė parė nga susglob
    E njejta salle eshte qe u be mbremja me Arditin. Isha atje shume mire e kalova.

Mendoj se ja vlen sepse ky disku i ri i ketija Sinanit ishte shume i bukur. Tani te shohim. Nuk e besoj se do e dime si do dali deri sa ta shikojme. Por duhet keta qe bejne party te bejne nje liste si do behet qe njerezit te kene idene me te qarte cfare te presin. P.sh. do filloj me keto kenge tak tak tak nje liste te shpejte, do vazhdoj me kete e ku di une cfare. Programin me nje fjale te jete detailed. Por me sa kam pare une as njeri nuk e ben kete. Por nejse secili e shikon ne menyren e tija. Edhe tek kjo do shkoj shpresoj te kalojme sa me mire.

Keto mbremjet jane si me shume per Christmas po per Vitin E Ri behen shume mbremje por une vetem dy di dhe nuk jam excited about them. A di ndonje party qe behen???

Mund te e-mail tek ALBPARTY@COMCAST.NET contact Liri dhe ke cdo gje te detajuar. Eshte i njejti vend ku u be me Gjebrene. Ne qofte se di per Vitin e Ri na jep ndonje te dhene.

Thank you

Anėtarėsuar
    05-08-2005
    Vendndodhja
    MALDEN, MA
    Postime
    163
    Citim Postuar mė parė nga football
    Mund te e-mail tek ALBPARTY@COMCAST.NET contact Liri dhe ke cdo gje te detajuar. Eshte i njejti vend ku u be me Gjebrene. Ne qofte se di per Vitin e Ri na jep ndonje te dhene.

Thank you
    Une skam ja per kete kisha degjuar por nuk e di. A ke ti ndonje info sic sa veta jane mbledhur, cfare moshash frekuentojne atje, e cfare tjeter ke degjuar???

Nuk di tjeter prandaj po ju pyesja juve. Here te tjera kam degjuar 3-4vende kete vit spo gjekam gje pervec ketija me lart. Ndoshta te ky do shkoj kushedi?? Na thuaj ti opinjonin tend per kete te fundit. Te ky do shkosh??

Anėtarėsuar
    11-07-2005
    Vendndodhja
    ne hapesire
    Postime
    42
    Citim Postuar mė parė nga susglob
    Une skam ja per kete kisha degjuar por nuk e di. A ke ti ndonje info sic sa veta jane mbledhur, cfare moshash frekuentojne atje, e cfare tjeter ke degjuar???

Nuk di tjeter prandaj po ju pyesja juve. Here te tjera kam degjuar 3-4vende kete vit spo gjekam gje pervec ketija me lart. Ndoshta te ky do shkoj kushedi?? Na thuaj ti opinjonin tend per kete te fundit. Te ky do shkosh??

Them se po. Ja vlen.

Faqja 10 prej 21 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Organizime dhe aktivitete
    Nga anabanana nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 110
    Postimi i Fundit: 19-02-2014, 17:28
  2. Aktivitete dhe organizime nė Greqi
    Nga rolua nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 09-11-2013, 06:59
  3. Aktivitete dhe organizime nė Itali
    Nga katana nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 23-10-2012, 10:47
  4. Aktivitete, organizime ne PA, SHBA
    Nga Fiori nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 10-11-2011, 10:05
  5. Aktivitete, organizime, ne Angli
    Nga Shijaksi-London nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 173
    Postimi i Fundit: 06-10-2003, 21:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •