Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    i/e regjistruar Maska e Stresi
    Anëtarësuar
    01-11-2003
    Vendndodhja
    Poli i veriut
    Postime
    60

Policia shqiptare ka arrestuar dy persona të dyshimtë se i takojnë organizatës terror

Policia shqiptare ka arrestuar dy persona të dyshimtë se i takojnë organizatës terroriste

Tiranë, 26 nëntor - Policia shqiptare ka arrestuar dy persona të dyshimtë se i takojnë organizatës terroriste, tek të cilët janë gjetur mjete shpërthyese, njoftuan agjencitë e huaja të lajmeve, duke cituar burimet policore në Tiranë.
    Shtetasit shqiptarë Pjetër Baba (38) dhe Lulzim Çuni (35) janë arrestuar të premtën në Shkodër, ka deklaruar zëdhënësi i Ministrisë së Rendrit Engjëll Hysi.
    Policia gjatë bastisjeve të banesave të tyre ka gjetur armë, municion, disa telefona celularë dhe dikumente falco. "Këto mjete ndoshta janë përgatitur për t'u aktivizuar në Tiranë", ka thënë Hysi.

xumparja
    Anëtarësuar
    12-10-2002
    Vendndodhja
    SHBA
    Postime
    570
    Mbas sulmit te kullave binjake, do jete gabimi i fundit i Bin Ladenit po sulmoi Shqiperine, sidomos po vrau njeri te pafajshem.
    Une personalisht, si Fringo, marr persiper ne rast te nje sulmi te tille, te vras cilindo arab qe me ze syri, terrorrist ose jo.
    Kta jane mesuar me Evropen baxhelle dhe Ameriken me te drejta njeriu. Cdo arab do vihet ne shenjejster, dhe pa i zhduk nji nga nji nga faqja e dheut nuk do i leme jo.
    Ky eshte mendimi dhe premtimi im.

LOL
    Ajo foto ke avatari do jete realitet
    Qetesi!
    Shoket lexojne!

i/e regjistruar Maska e krokodili_73
    Anëtarësuar
    14-06-2003
    Postime
    382
    Kjo eshte nje nga frikt qe kam une ne te vertete. Pas akteve terroriste te turqise i kame bere pyetje vetes se ce dallon shqiperine nga turqia, dhe a ekziston rreziku qe ajo qe beri vaki ne turqi te ndodhe dhe ne shqiperi. Ka shume pika te erreta ne gjendjen aktuale te fese shqiptare. Nje numer i madh myslimanesh shqiptare jane tru shpelare ne arabi saudite apo pakistan, duke i terhequr larg fese tradicionale myslimane shqiptare dhe duke i manipuluar me mendimet radikaliste, te huaja suni per ne. Nese do bej vaki ndonje gje, do jene pikerisht ky grup qe do nxjerri nai idiot. Per me keq, mendoni se cfare demi do i bej kjo gje ceshtjes shqiptare dhe siomos asaj kosovare. Serbet dhe grket do fillojne ti meshojne kembanave te vjetra te rrezikut integralist nga nje shtet mysliman 6 milionesh ne evrope deh kush e di se cben vaki. Ktu ka faj deh ai merhumi qe e ben synet ne brunei qe ia hapi portat ekstremistave.
    Kroksi

i/e regjistruar Maska e Stresi
    Anëtarësuar
    01-11-2003
    Vendndodhja
    Poli i veriut
    Postime
    60

:)

Eshtë pak rrezikë që fryma e fantatizmit islam do të vije edhe në tokat tona dhe bashkë me të problemet e panumërta.Ne mjaft kemi probleme dhe sfida të pazgjidhura nga më parë dhe vetëm kjo na mungon që të bëhemi "burim" i Al-Qaides në Europë.
    Nëse ne lejojm që fundamentalizmi i cfardo ideje apo ngjyre coftë të dëpertoj në shoqërin tonë,atëher ne ia kemi nenshkruar kapitulimin kombëtar dhe njerëzor vetës.

Prandaj,të jemi sy hapur...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-08-2002
    Postime
    495
    Postuar më parë nga krokodili_73
    Pas akteve terroriste te turqise i kame bere pyetje vetes se ce dallon shqiperine nga turqia, dhe a ekziston rreziku qe ajo qe beri vaki ne turqi te ndodhe dhe ne shqiperi.
    Kroksi
    Ka nje ndryshim te madh ne fakt, ushtria dhe policia turke as qe mund te krahasohen me ate tonen, dhe kur ndodhi atje.....s'eshte ndonje cudi e madhe te ndodhi tek ne.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256
    Postuar më parë nga Fringo
    [B

Ajo foto ke avatari do jete realitet [/B]
    ti plake? larg qofte ajo dite..ty te duam te re te na besh kalamaj pasi te jete zhdukur rraca e keqe lol

Tema të Ngjashme

1. Si mund të ulet ndikimi grek në shqipëri ?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  2. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  3. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53
  4. Si vjen bashkimi kombëtar?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 487
    Postimi i Fundit: 22-02-2004, 00:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •