Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 43
    i/e regjistruar Maska e LoTe_Ne_Sy
    Anëtarësuar
    17-12-2003
    Vendndodhja
    Ne Boten E Endrave
    Postime
    9

Nje anetare me shum nuk besoj te bej dem :)

Mire se ju gjeta qe gjitheve,shpresoj tja kaloj mire midis jush,te them te verteten kam ca dite qe jam rregjistruar ne forum por nuk dija si te prezantohesha,ME FALNI por une nuk do them se cila jam dhe nga jam,por do futem direkt ne teme,do shkruaj per dashurin,dhe per nje nje person qe me eshte futur ne ZEMER keto kohet e fundit,jam shume keq shpirterish,dhe nuk di cfare te bej,me kan faj te gjithe,nuk duroj dot njeri te me flasi,nervat i kam ne kulem,ju lutem shume me thoni cfare te bej se nuk di,temen e kesaj qe po me ndodh do ta shkruaj here tjeter.
    ju falenderoj nga shpirti per mirekuptimin,bye
    Ndryshuar për herë të fundit nga Shpirt Njeriu : 30-12-2003 më 13:44
    :@hhMe thuaj <te dua>
    sa te dua une,
    kaq me mjafton,
    nuk dua me shume:@hh

i/e regjistruar Maska e MICH
    Anëtarësuar
    10-08-2003
    Vendndodhja
    T.H.E M.I.C.H.I.G.A.N S.T.A.T.E
    Postime
    146
    I Her mire se erdhe . Lal rri me kembe ne toke se sje as e para as e fundit tjeret ste kane faj . si o puna e ktij a e shef dot ti apo jo? bej kontakte lidhu mete edhe hapju nqs ja vlen por jo me dal menc lal se cdo gje eshte relative ne kte bote. pas nji muaji zdo ndjehesh kshu. kshu qe largoe menjen dil me shoqeri hapu mos u mbyll mrena nqs o ashtu ( te pakten un kshu e parashikoj) edhe do jesh me e lehte te gjykosh . edhe te sillesh.
    Pac fat lal te uroj me tere zemer.
    *"The Whole Problem With The World Is That Fools And Fanatics Are Always So Certain Of Themselves, But Wiser People So Full Of Doubts."*
    * LifE RunS FasT If u Don'T StoP SometimeS & LooK AraunD YoU'LL MisS IT!*"What is moral is what you feel good after, and what is immoral is what you feel bad after."Life is a mystery to be lived, not a problem to be solved.Love is like a fire, it can either warm your heart or burn your house down.It is foolish to deal with a fool.After dark all cats are leopards.

Jeta eshte Lufte. Maska e Shakaxhesha_399
    Anëtarësuar
    02-01-2003
    Vendndodhja
    Ne nje bote plot dashuri!
    Postime
    61
    Lote_ne_sy me vjen keq per ty se paske rene koke e kembe brenda por eshte nje fjale qe e ka lene populli qe Gomarin e nxjerr i zoti nga Balta prandaj mos ler njerzit te mbarojne punet e tua sepse atere do ndihesh akoma me keq por beju trime se jeta ka plot veshtiresi dhe duhet force shume per ti perballuar po fillove te qash apo tu ankohesh njerzve degjo mua ske per te nxjerr gje ne drite asnjhere,dhe sa per njerzit (nuk e di dmth historine tende) por une them se njerzit kur i lejon ti tek punet e tua athere dhe ata do bejne ctu thote mendja,nejse se u zgjata pak si shume se sikush e di vete sec ka ne shpirt te tij/saj te gjithe te paragjykojne ndryshe sepse nuk dine te verteten tamam edhe ky eshte faji jot se nuk i ben te qarta te gjitha cfare eshte e verteta. Nejse besoj se me kupton deri diku kalofsh mire edhe te uroj te jesh me ate qe te do zemra gjithe jeten tende.
    Pa ty nuk mund të rri..!!
    Pa ty jeta më behet hi.
    Pa ty varri nuk më parnon..
    Se zemra vetëm ty të don..!!!

--------------------------------------------------------------------------------

BLACK_KNIGHT
    i/e ftuar
    Mire te thone Lote Ne Sy rri me kembe ne toke.
    Edhe mundohu te kontrollosh nervat e tua, une qe po te flas e kam nje problem te tille edhe besoj se e di mire ti. Edhe sado qe mora disa keshilla te shkelqyera nga anetaret e forumit perseri eshte e veshtire per mua qe ta heq nga mendja
    Kthehemi ne temen tende; duhet te jesh me e qarte me ate qe po te ndodh sa me shpejt te jete e mundur qe te kemi mundesine te te ndihmojme sadopak

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    Mendoj se ndodhesh ne te njejten gjendje qe ish nje person qe
    e kisha une te aferm

Une nuk jam ndonje filozof por ate cka do t'keshilloja un eshte ti shkosh punes deri ne fund
    pasi sic the edhe vete te ka hyre ne zemer ai X-i
    e pra ti goce ke rene ne dashuri, m.gj.th dashuria eshte e verber keshtu qe hapi syte e beji 100 e katermbedhjete
    Pastaj varet edhe nga synimet qe ti i ke vene vetes
    nese ti e ke seriozisht per te lidhur lidhje serioze do te keshilloja te beje disa formalitete me ate X-in per te kuptuar se a ka edhe personi ne fjale te njejtin qellim me kete lidhje ashtu sic e mendon ti.
    Me pas n.q.s familjen nuk e ke diktatoreske, mundoju ta konsumosh edhe me ta,
    ose bisedoje me nje njeri te aferm kusheri/e, te te rrije prane por mos te te kallzoje
    Besoj se jam perpjekur te ndihmoj
    Te uroj fat dhe mbaresi ne jete
    edhe mos u nxit nga "pasionet e castit" se te bejne zarar qe mund ta vuash gjithe jeten

te uroj te marresh vendimin e duhur.

keep your head up
    sinqerisht Exodus

i/e regjistruar Maska e LoTe_Ne_Sy
    Anëtarësuar
    17-12-2003
    Vendndodhja
    Ne Boten E Endrave
    Postime
    9
    Ju falenderoj per keshillat qe me dhat deri tashti,une do ju them ca gjera per X personin.
    X personin e njofta ne chat,por nuk jam takuar as nje here me te,nuk eshte ketu tek mua eshte larg meje,u njofem nga ane tjeter nuk eshte qe i fola une apo ai mua,por folen nga nje X person tjeter,nejse,me pas une u Dashurova pas tij,dhe se si erdhi puna dhe ja thash,jo se ja thash une po me beri ai qe ta thoshja ate gje,me tha,qe kjo gje nuk mund te behet d.m.th qe te lidhem une me te,per shum arsyje,por...
    Mua nuk me iken mendja andej sa do qe u perpoqa qe mos ti flas me,sa here nuk i flas une me flet vet ai,dhe mban nje qendrim shume te mire ndaj meje,sikur ato gjera dhe ato biseda qe kemi bere me perpara sikur sjan ndodhur ndo nje here,dhe kjo gje me ben te VEPROJ dhe te NDIHEM keshtu si jam tashti,me thon shoqet dhe shoket e mi,qe mos ti flas me,ta harroj,mos ta mendoj me,dhe shum gjera te tjera...........por kjo gje eshte e pa mundur,nuk mundem te rri pa i folur dhe pa e par dhe pa e degjuar,eshte e pa mundur,ndaj u rregjistrova dhe ketu ne forum qe te mar me shum mendime nga ju.
    Dua te shkruaj aq shume por nuk mundem keto momente,se edhe keto qe shkruajta as vet nuk e di si me dolen,se me duket vetja sikur do jet ndo nje njeri i njohur dhe do qeshi me mua,per keto gjera qe po them,dhe nuk e dua te ndodhi nje gje e tille,se do ndihem akoma me keq.
    Po megjithate ju...
    FALENDEROJ NGA ZEMRA PER MIREKUPTIMIN DHE PER KESHILLAT QE JU ME JIPNI..............
    :@hhMe thuaj <te dua>
    sa te dua une,
    kaq me mjafton,
    nuk dua me shume:@hh

jeto i lire ose vdis Maska e shahisti
    Anëtarësuar
    28-09-2003
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    122
    pershendetje LOT NE SY me vjen vertet keqe qe po kalon nje moment te veshtire.Por me sa kuptova une qe ti u lidhe me te ne chat nepermjet dikuj tjeteri dhe nuk e ke takuar as nje here .Nuk me thua kur ti i the te dua atij personi si reagoi ai heren e pare?Neqofte se ai ka reaguar mire ateher perse ai u terhoqe nga kjo dashuri,une do te thosha se jane disa arsye,1)ndoshta ai eshte i fejuar, ose i dashuruar me dike tjeter,2)ndoshta ai mendone qe te mbetet nje shoke per ty 3)ndoshta ai po vepron keshtu qe te shikoje se ti vertet e do ate,sepse shume persona futen ne chat te shtyjne kohen apo te heqin merzine apo te tadhen e te bejne qyfyre.Keshtu qe ti nuk ke pse e leshone veten kaq shume.Je ti ajo qe duhet ta ndashe shapin nga sheqeri.Por une do te thoja neqotese ai person do te dashuronte verte do bente te pa munduren te takohej me ty,per se nuk luan edhe ti sic luan ai me ty,mos u fut ne chat per nje jave ,ose ndero nik dhe mbas nje jave futu dhe pastaj shiko si do reagoje ai.Une do te keshilloja neqoftese ai nuk tregon interes per dashurine qe ti i shprehe atij, do te ishte me mire ta haroshe ate,me mire nje fund i tmershem se sa nje tmere pa funde ose pyet shtat a tete dhe bej si di vete . sinqerisht shahisti
    Nuk ka me qorre nga ai qe nuk do te shohi me syte e tija[/FONT][/COLOR]

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    90
    hey Lot ne Sy, me vjen keq qe je ne gjendje te keqe shpirterore por mos u merzit, behu e duruar, ndoshta ai ndjehet ne te njejten menyre si dhe ti por e ka te veshtire te shprehet dhe ka frike nga dashuria, sepse ju jeni dhe larg dhe nuk eshte e lehte te mbash nje lidhje. Shpresoj qe te ndjehesh sa me mire se shpejti!
    Remember your yesterdays
    Live your todays
    Dream your tomorrows!

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Kurimi per ta harruar do ishte te filloje te frekuentoje njerez te tjere. Nuk do ta keshilloja kete gje po te dije se ai djale ka dicka serioze per ty. Jam shume skeptik ama, sepse muhabet chati.. jo me shume se sa muhabeti vete po menyra se si jeni ngaterruar mund te jete romantike ne fillim por ama edhe ti thuash tjetrit te dua pa e pare ne sy apo me mire ti thuash te dua pa pare reagimin e tjetrit esht nje mangesi e madhe. Kjo krijon nje lloj ankthi tek ty se cfare mendon ai me te vertete etj etj.
    Un do te thosha qe juve duhet te tregoheni e duruar dhe te analizoni se cfar mendje ka ky tipi.

nuk po e zgjas me se jam akoma pak sa konfuz se cfare ka ndodhur realisht.

kalofsh mire
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

** Vijezim Drite ** Maska e Altina
    Anëtarësuar
    07-09-2003
    Vendndodhja
    Ne kohe, ne diell, ne ere...
    Postime
    158
    LOT Ne SY ne radhe te pare me vjen keq per gjendjen tende dhe per vuajtjen qe po kalon, dhe uroj te gjesh nje zgjidhje te mire per veten tende. Por gjithashtu dua te te them ta marresh me qete dhe me shtruar kete ceshtje. Ne fund te fundit ngjarjet zhvillohen nepermjet monitorit te kompjuterit dhe si e tille nuk arrin dot te shohesh reagimin dhe shprehine e vertete te personit qe ndodhet ne krahun tjeter dhe kjo eshte minus i madh per te kuptuar te verteten e tij. Ndaj mundohu te mbledhesh veten dhe ti shohesh me mire ndjenjat e tua lidhur me te se dashuria nuk eshte vetem fjale dhe ndjesi por edhe kontakt i drejperdrejt njerezor dhe ne kete menyre mund te arrish te definosh ndjenjen tende dhe te tijen. Shpresoj te te kem ndihmuar sadopak megjithese je ti ajo qe duhet te ndihmosh vete ndhe te shohesh per me te miren tende.
    Me respekt Altina!
    I vizatoj keto shkronja ....
    Ashtu si ben dita me imazhet e saj, qe pastaj fryn mbi to dhe s'kthehet me pas...

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •