cuno kush po te thote qe te vish ne biringam...apo birmingham si i thone, nga te erdhi ky mendim kaq i papare?Postuar mė parė nga Homza
![]()
kush jan keta arusha? kot per kuriozitet? Ta di ene une se mos me hajne dhe mu![]()
cuno kush po te thote qe te vish ne biringam...apo birmingham si i thone, nga te erdhi ky mendim kaq i papare?Postuar mė parė nga Homza
![]()
kush jan keta arusha? kot per kuriozitet? Ta di ene une se mos me hajne dhe mu![]()
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
mos je ka flirto me mua? lolPostuar mė parė nga Ervisa
po ka boj shaka se per zotin i kom ca kusho te mite atje qe 5 vite edhe i her sjom kon me i pa megjithsa kan ardhe ne londer kushedi se sa her....
ene arusha ka sa te dush atje mi goce, apo nuk ben edhe ftoft,,,,,,aty i fusni gjonat ne frigorifer me i majt te ngrohta kaq ftoft osht, ambient shum i pershtatshem per arusha.
ahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaPostuar mė parė nga Homza
sa kom qesh.
ervisa mduket ky Homza eshte duke te thene ty arushe,nga qe jeto ne birmingham,se arushat rrine ne vende te ftota looooooooooooooooooooool
se kisha duru me rop forumi...............................godite moj![]()
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Postuar mė parė nga Homza
une po flirt me ty?hmhmhmhmmmmmmmm mos ja ban kaq qejfin vetes![]()
jam e re ne biringam keshtu qe s'kam ven re ndonje arusha por kam pa arinj shume, a thua ti ke honger arinjt arushat?![]()
![]()
-Benjamin Franklin-
erdh Zhelozja lolPostuar mė parė nga ^AngeL^
hahahaha po Homza
pse te jet xheloze goca?
-Benjamin Franklin-
Postuar mė parė nga Ervisa
Flirtimi ta bon jeten te pasur....
nejse arushat sigurisht kur ke ajt ti ne brmingam kan hy ne bir te leprit, por si ja bojm me organizu najmromje te fuqishme ne UKesitat
e pra..........................Homza shyqyr qe jeto duke ja bo qefin veti..............knaqu knaquPostuar mė parė nga Homza
ky ka issues moj goce akoma se kuptove,,,,,,,,,,,ky ka ngel i mjere se ska shrink qe e emer per siper. looooooooooooooooooooolPostuar mė parė nga Ervisa
Homza
UKsitat e perfshin edhe birminghamin,,,,,quhet england
Postuar mė parė nga ^AngeL^
Hej Angel, pash zotin ik e mos e boj kanal me tutje...
na li rehat ne adultave te pergjegjshem te flasim naj her neper forum
Krijoni Kontakt