A thu ka nej koncert ktu n'Londer me nej kengtar t'mir veq
Mka marr malli me kcy shqip (skam kcy qysh n'gusht hihih)
Me bani me dit plzz![]()
A thu ka nej koncert ktu n'Londer me nej kengtar t'mir veq
Mka marr malli me kcy shqip (skam kcy qysh n'gusht hihih)
Me bani me dit plzz![]()
totally lovable
uaaaaa cpaske humbur rastin miPostuar mė parė nga @ngel_EyEs
mbrem ishte nje me rastin e festave
per info te metejshme kontakto me @genti,,,,, pacim
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
per ma shum infoPostuar mė parė nga bebushja
www.netetshqiptare.com
ktu i keni te gjithapacim
#VamosArgentina
ehe, thx both of u
e shef, se kam dit qe paska faqe interneti per kta organizimet, ill make sure ill check it more often from now on.
so how did u find the party then bebushja? was it good?
and whos this genti?
totally lovable
Hej kush ishte diten e falmurit ne londer me date 26 nentor ?
ne qofte se nuk ishit atje ja ketu mund te shikoni foto http://www.shefdomi.com/gallery/thumbnails.php?album=29
Gazeta The Albanian ne Britani te Madhe thealbanian.co.uk
Pershendetje te gjitheve, kush ka ndonje informacion se cfare do behet ktej nga Londra per naten e vitit te ri? Ndonje koncert me kengetare shqiptare/kosovare. Nese ka dijeni dikush te na tregoje please.![]()
Per vit te ri spati party, dhe ato qe jane, jane cop cop...por lajmi i mir eshte qe do ngrene socialin...kurse ne nga ana tjeter na grine nga taxat..![]()
gabim ...kam shkru....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dorontina : 27-01-2007 mė 16:40
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Pėrshėndetje
kam kenaqesine qe t'ju njoftoj qe te Shtunen me date 3 shkurt ne oren 7 PM do te behet party i rradhes ku si gjithmone do te jete DJ qe do te na sjelle atmosfere te kendshme me muziken qe do te vendose, por kesaj te Shtune do te kemi dhe Muzike Live nga grupi Tingujt e Zemres dhe njekohesisht te ftuar Special do te kemi ICE BOY nga Kosova i cili do te kendoj ne kete party
Gjithashtu do te performin dhe disa grupe te tjera qe jetojne ne Angli si Leuresa Berisha , SEA Melody, Gentian Zhgjuni dhe BOK
3 Shkurt 07 ne T Bar 249, HIGH ROAD, WILLESDEN, NW10 2RX, nata e par e suksesit se fundjaves Shqiptare...
nuk jemi nga ata qe vejm gjoba tek dera... por jemi qeflinjt e muzikes, qeflinjt e partyt... pra HYRJA FALAS... sesht nevoja te kruani gjepat ....
ju MIRE PRESIM
Organizuar nga fundjava.com
party me kot se kjo skam pare ne jeten time...e u bera pishman qe vajta..
mund te ishin 30 cuna e 4 cupa...une isha me nje shoqe timen e ngelem te habitur..
mu duk si ga.y party
e pastaj erdhi councli ndaloj muziken, sepse slejohet
keshtu i humbi vizitat cuna
Krijoni Kontakt