mmmmmmmmmmmmmm kur sheh kaq femra te bukura ??????
mmmmmmmmmmmmmm kur sheh kaq femra te bukura ??????
Mbremje e "rradhes" neser mbrema ne Bromley, tek Delano's Club.
Marrin pjese: DJ Flex, barmaid'at me sexy dhe femrat me te bukura te SE&SW london + djem dhe vajza shqiptare nga kosova dhe shqiperia(me shume vajza).
Im2Sxy4MyShirt,,,,, why don't you get a tight shirt and some of your friends and pop over? It's good fun.
ps. pa merak....nuk behet Wood Green style.
Me vika keq qe party qeka sot, jam e ftume per darke ne chelsea, bromley i bie icik larg per mua faktikisht me ardh vetem naten, se une jom ne SW dhe spara dal shume jasht....sjam nai party animal si i thone muhabetit se as pije alkoholike nuk pi, keshtu qe jam me shume per nai jete kafe dhe muhabet lol po po patet nai party knej afer qendres vij me gjith qejf une me bluzen e ngushte![]()
![]()
![]()
"I have ound The Paradox, that if you Love until It Hurts, there can be no more hurt, only more Love"
Goca mo lartė paska adrenalinė teper te lartėBravo Goca!
Te paēim sa malet oj taj![]()
Hajt mu n`rofsh me rete e zymta t`qisaj kohe.
Dadum..
Jam JETUS jo TREGUS!.
ca po bahet knej mer popull?
mire keni qen?
pershendetje te gjitheve kam nje pyetje qe ndoshta per ju eshte pak se qesharake une jam me qendrim te perkoshem ne angli ,por disa shoke po me thojne qe te shtroje nje pyetje per ndoje nga ju qe ka degjuar ndonje gje se a do te kete amnesti per shqiptaret ne mbreterin e bashkuar ,ne qofte se po, jo na njoftoni kur dhe si, ndonje qe din ndonje gje ,ju pershendes te gjitheve bye bye,
pershendetje ado te kete amnesti per shqiptaret ne angli a din kush ndinje gje ju pershendes
Do kete tanu nga marsi po nuk e di saktesisht kur, prandaj kane kthy shume albo keto kohe kapin cin kapin e i kthejn te tjeret mbase marin dok, po ka disa ligje per ti marre, me te nigjume e kom dhe une po mbase te pergjigjet ndonje qe e di me saktesisht.Postuar mė parė nga kusha
"I have ound The Paradox, that if you Love until It Hurts, there can be no more hurt, only more Love"
Kush ka ardh nenmoshe, ose me mire ka qene nenmoshe para tetorit 2000, pritet te dale nje amnesti.
Piloti
Hej pershendetje!
Kush e pa mbreme ate filmin te ITV " A GOOD MURDER", ne rolin kryesor nje kosovar, akoma nuk ka mbaruar, ka dhe nje pjese, shume interesant, jam kurioze te di se si do mbaroje. Thua t'ja shesi shtepin asaj anglezes? lol.
Vuu, na doli nami..tani dhe filmat me mafien shqiptare.
Ti mė ke bėrė magji, se nuk ka mundėsi tė tė dua kaq shumė unė ty!!
Krijoni Kontakt