I lexova me vonesë këto komentet më sipër, dhe duket sikur kemi kopjuar njëri tjetrin, në disa shprehje, por nga ana tjetër kjo tregon se të gjithë pajtohemi në një pikë, për këta "Të Fortët" virtualë.
Lol
I lexova me vonesë këto komentet më sipër, dhe duket sikur kemi kopjuar njëri tjetrin, në disa shprehje, por nga ana tjetër kjo tregon se të gjithë pajtohemi në një pikë, për këta "Të Fortët" virtualë.
Lol
EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!
Me subjektin e lajmit s'po merrem, eshte shih e shkruaj. Po pervecese perverse facebooku-u, kaq injorante te jene keta gazetarucet tane, sa nuk dine as A-ne e zanatit fare? RUHET IDENTITETI DHE ANONIMITETI i personit. Si publikojne ata lajmin pa i fshehur ato dhjetra emra e mbiemra? ncncncncn (e njejta gje ndodh edhe me targat e makinave,neper te tjera lajme qe kam pare) Pyka ne diell !
Elegance is an attitude.
Qeni qe leh nuk kafshon thote nje fjale e urte.Keta zgjebsa pa kurrfare integriteti njerezor vetem ne kete menyre gjejne sadisfaksion.Ne menyre virtuale, ashtu sic i bejne edhe te tjerat,jete virtuale,seks virtual.Ai qe te vret nuk del e thote se do vras e do bej hatane.Keta bastarde qe nuk njohin se ke kane per babe nuk e dine akoma se diku i pret nje zezak me emrin Bubba dhe e ka mpref mire shpaten.keta lapangjose sot cirren neper internet,neser do te jen dashnoret e Bubbes.Hajt se do te cirren mire kur te vije dita,mos u merzisni fare.
Nuk duhet te çuditemi shume nga rendesia qe i eshte dhene facebook-it!
FBI ben te njejten gje!
Pse eshte i rendesishem interneti,sepse njerezit thuan ate cka ata mendojne,e keshtu mund te zbulosh shume te dhena,njerezit kujtojne se ata jane te pakapshem ne internet,por ndodh e kunderta!
Budallenjte permendin edhe emra ne facebook!
sikur t kisha gja ne dor
e t u bajsha akullor
buzt e tuja me shiju
ne gjoks tandin me piku-Orosh
me beri pershtypje ky trendi i te dalit me arme ne fotografite e profilit (stil Rambo). Keta vetem civilizim nuk tregojne, per te mos shkuar me tej me kercenimet dhe lavdet qe i thurrin se keqes.
Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
xfiles
Nuk ka trend fare, gomarlliku eshte gazetareve te TCH, dhe Muhamet Veliut posaçërsht, që nxjerr gjoja lajm aty ku s'ka fare lajm. Për më tepër nxjerr në TV (e në gazeta të nesërmen) foto private pa lejen e qytetarëve në fjalë. Kjo s'është dukuri shqiptare, ndodh kudo, sa e sa foto me armë ke nga amerikanët, italianët, grekët apo gjermanët në facebook? Sa të duash, mjafton t'i gjurmosh. Po ça t'i bësh zotit Veliu, del e na thotë "shqiptarët me armë në facebook", sikur vetëm shqiptarët e asnjë tjetër.
Life's too short to remove USB safely.
Mendoj se esht nje artikull mos te len bosh ndonje lajm.
Cfar do bej keto njerez qe hapin grupe ne facebook . Shkrimet thuheshin un jam ne angli e po hap grup lol .
Na esht mbushur ekrani me budalliqe te rradhes.
It's nice to be important, but it's more important to be nice...!
Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
xfiles
Krijoni Kontakt