a din njeri me na thene, ajo makina me te cilen po udhetonte ky krimineli nga cili vend ishte se asnje nuk e thote ...
/
a din njeri me na thene, ajo makina me te cilen po udhetonte ky krimineli nga cili vend ishte se asnje nuk e thote ...
/
Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 07-08-2009 më 15:52
"They will not control us, We will be victorious"
po ministri i rendit a ka dale ne konference per shtyp?
JO SEKS PARA MARTESE
me vjen keq per policat, ngushellime familjes.
Ne shqiperi ka shume njerez me semundje ne koke. sikur kane koler. kjo eshte e gjitha pasoja e komunizmit. qe shume po e vuajme uffff
enver hoxha ka qene nje nga njerezit me krimineler ne historin e njerzimit, kurse ketu ne forum i hapen tema dhe moderatorat e lejojne.
ne shqiperi duhet te kete lende kastile ne shkolle per krimet e enver ateistit
vdekje komunistave
Ndryshuar për herë të fundit nga Mr Zeid : 07-08-2009 më 16:41
Një tragjedi e vërtetë ka ndodhur të premten në qytetin e Durrësit rreth orës 14:20, ku janë vrarë katër policë dhe një person tjetër gjatë një aksioni për arrestimin e njeriut më të kërkuar në Shqipëri, Dritan Dajtit.
Dritan Dajti strehohej në afërsi të këtij plazhi së bashku me dy miq të tij të ngushtë. Mbi Dritan Dajtin rëndojnë një mori akuzash, si vrasje dhe rrëmbime.
Ai ishte arratisur disa vjet më parë nga gjykata e Tiranës. Burime të pakonfirmuara nga polica thanë se gjatë thirrjes për t'u dorëzuar, Dajti ka qëlluar me armë skuadrën e policisë duke shkaktuar vdekjen e katër policëve dhe të një personi tjetër.
Gjatë shkëmbimit të zjarrit mbeti i plagosur rëndë edhe vetë autori i tragjedisë, Dritan Dajti. Autori ndodhet në spitalin e qytetit ku po i nënshtrohet një operacioni. Ndërkohë, në vendngjarje janë plagosur edhe dy persona të tjerë, të cilët nga të dhënat e fundit janë jashtë rrezikut për jetën.
Forca të shumta policore si edhe ato RENEA janë nisur me urgjence drejt vendit të ngjarjes. Edhe drejtori i Përgjithshëm Ahmet Prenci ndodhet në vendin e ngjarjes duke marrë drejtimin e hetimeve policore.
o plako !! eshte i hapur nje diskutim me kete teme ...
"They will not control us, We will be victorious"
Po edhe kesaj??? _ ç'fare mund te thuash...?
Ngushullimet familjareve te viktimave, jane te detyrueshme!
Por qe do te doja te shihja nje surrat pas telekamerave qe te mirrte nje pergjegjesi per kete ngjarje!!! Jemi nje shtet pa rregull, pastaj duam te hyjme ne BE e te jemi baraz me te tjeret...
Krijoni Kontakt