Huha,
me duhet ta studioj kete pozite, me duket se jam momentalisht me arusha te bardha
Huha,
me duhet ta studioj kete pozite, me duket se jam momentalisht me arusha te bardha
Te gjitha jane thene
Ekzistoj prandaj nuk mund te jem per aske ... perderisa ekzistoj
Te gjitha jane thene
Pitajkat me veze jane picat shqiptare, me brum nderkombetar dhe susam Turkie me veze te pulave shqiptare qe kane nga dy te kuqe nese jane mbarsur me gjela bullgarė.Postuar mė parė nga DJAL_BERATI
EJ KA NJERI TE ME SHPJEGOJE SE CA JANE PITAJKAT ME VEZE????
Te gjitha jane thene
lolT'i ha pitajkat e ramazanit
une i kam qejf t'pjekura shume
dhe jo me pak brume
ruaje nje pjes per mua
nga ato pitajka te temes "huha"![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Veshtrusja : 19-11-2003 mė 17:20
A vec per Ramazan i ha ti pitajkat?A po e ke fjalen per ekzisten e momentin .lool
"Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
.
U tha, u be.
O Abdyl edhe nje pitajke, e duam taze Avdyl, te pjekur shume dhe te mbushur
Te gjitha jane thene
Pitajkat ketu me veze i hame vetem per Ramazan
Te gjitha jane thene
"...veze te pulave shqiptare qe kane nga dy te kuqe nese jane mbarsur me gjela bullgarė."
Ruajna o zot!
Ki mendjen Deep e po i ngaterron keto veze te pulave shqiptare te ushqyera me krunde turkie e te mbarsura me gjela bullgar, me veze te veze te pulave bullgare te ushquera me krunde... e te mbarsura me gjela shqiptar se bahet nami...
Ne ate rruge a ben edhe nje per mua deep_blue!Postuar mė parė nga deep_blue
U tha, u be.
O Abdyl edhe nje pitajke, e duam taze Avdyl, te pjekur shume dhe te mbushur
Nese jan te ati bukepjekesit perball hotelit Theranda i ha dy![]()
Gule Gule
Mjellma
O Deep djali,
te enjten, me 27 nentor 2003, ne oren 19:00, ne sallen e Bibliotekes se qytetit mbahen "Muzgjet". Pitajka s'do te kete, por ama nje makiato e ke prej meje, nese kryetari nuk arrin te siguroje ndonje donacion (lol).
.............................................. Bordi drejtues i KL "F.S.N." PZ
p.s.
Percjellja edhe Telit keto info.
The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.
Krijoni Kontakt