E takova keto dite Sizifin dhe i rrokullisa ca gure ne vend te tij, te pushoje pak i shkreti duke pire makiato me shkume te 'Embeltorja e qytetit'.
E takova keto dite Sizifin dhe i rrokullisa ca gure ne vend te tij, te pushoje pak i shkreti duke pire makiato me shkume te 'Embeltorja e qytetit'.
The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.
Kur ndodh te rradhise mendimet, ndertesat e qytetit percillen nje pas nje.
I gjithe ai kolazh ngjyrash te shplara ne shi ngatrron si letra pokeri mendimet, parregullsisht gjykon shikimin....
I vizatoj keto shkronja ....
Ashtu si ben dita me imazhet e saj, qe pastaj fryn mbi to dhe s'kthehet me pas...
Zoti na paralajmeroi me profetet e tij dhe jeta ne Toke ndryshoi.
Per neser meteorologet kane profetizuar boren deri ne 30 cm.
Djali im me thote se " baba une e kam kam gojen meteorolog", kur kuptoi se neser do binte debore. Me kishte kerkuar nje Milka
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga deep_blue : 22-12-2003 mė 17:22
Te gjitha jane thene
Eh, e latinet dikur kishin thene kinse njeriu per njeriun eshte ujk.Postuar mė parė nga Shiu
O shiu, te jete e vertete kjo valle?
POSHTE LATINET!!!
Te gjitha jane thene
O Shiu, nuk desha te te vardisem me kete thenje latinesh , por bie shi dhe nga xhamat mu kujtua se Sizifi nuk ishte me tamam njeri.Ai hante ne nje sofer me perendite.
HUHA
Te gjitha jane thene
Poshte Babadimrat (gjysherit e Vitit te Ri), secili me i shemtuar se tjetri!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga deep_blue : 23-12-2003 mė 09:08
Te gjitha jane thene
...por jo edhe dhuratat e deep, ato dikush duhet te ua sjelle femijeve. Huha, s'este shume me rendesi babadmri, dukja e tij, me rendesi eshte dhurata...
!...
...poshte edhe dhuratat, te gjitha me afat te skaduar jane, kush ben dhurata vetem me cokolada dhe bonbone pa asnje kallash brenda, huha
Te gjitha jane thene
Keni qenė mirė nė 2003 ?
Mos i humbni shpresat , 2000 e katėr do tė jetė njė vit edhe me pa lidhje
Pėrshėndetje nga ky fundvit
Te gjitha jane thene
Sa mire eshte te kesh internet caffe afer shtepise rreze malit!!!
Te ndalen dritat ne shtepi dhe ti fap ne internet caffe , nje mbremje me acar erdhi njedhelper tek dritarja e lokalit.
Huha nuk deshi te postoje asgje.
Edhe ashtu te gjitha genjeshtra i kam, nuk me besojne njerezit duhej te kete thene me vete !!!!
Te gjitha jane thene
Krijoni Kontakt