Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 52
    i/e larguar Maska e Jamarber
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    390
    Mr Right shkruan:

gjithesecili prej neshe flete ate qe din dhe ndjene
    me vleresuare jane te tjere,
    pore une mendoj qe tek kjo teme nuke ka pasure shume ekstremizem po t ju afrohesh atyre temave te tjera,
    siqe tha edhe INDRITI
    INDRIT
    faleminderit per pershendetjen e gezuare
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shpresmiri : 04-12-2003 mė 21:36

Indrit me fal se jemi me gjith shokun tim ketu ne Internet dhe harrova un me dal nga emeri ati. une jam Mr Right qe shkruajta me nalt.

Shkruajtur nga Indriti:
    Kush po te thote qe te behesh muslimane moj?
    Detyrimi nuk e ben njeriun te vyeshem po ashtu edhe detyrimi ne fe nuk e ben ate te dobishem ndaj fese.
    Une nuk kam share asnje besim, plasi pak syckat e bukura me lart.
    .................................................. .................................................. ......................

Indrit besoj se "Mr" te tregon se jam djal dhe jo vjaze keshtu mundohu me lexuar pak.
    Edhe pse po thua se kush ka luftuar ne Kosov? a ke qene ti vete? ne qoft se ke qene na trego pak, dhe te vlersojm te gjith.
    Ta kam degjuar disa her kete pun "a ke qene me luftuar ne Kosov?"

Po kaq shum paske te beja feja per ty? pse i dallon aq shum shqiptart?
    Ato jan shqiptar dhe nuk ka randesi se kush ka luftuar, per nje vend kan luftuar.

musliman krenar Maska e Shiu
    Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Postuar mė parė nga Jamarber
    lexo mire qfare shkruhet poshte qdo shkrimi timin
    E lexova dhe beso se kuptoj nga letėrsia shumė mė tepėr se ē'po supozon ti. Mos ta zgjasim mė tepėr.

Urimet pėr Krishtlindjet i shpreh kur tė vijė koha, mė duket se ende ėshtė heret.

Me respekt,
    Shiu
    The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    390
    nuke eshte heret more vlla
    po mrame eshte neze flake gjithe HJUJORKU
    NGA DRITAT FISHEKZJARRET DHE U VENDOSE NJE PEME E MADHE 16 TONESHE (qe ishte kultivuare para 52 vjetesh).
    KJO ISHTE FILLIMI I FESTES SE KRISHTLINDJEVE NE AMERIKE E GJITHE BOTEN.

PERSHENDETJE VLLEZER
    nuke ashte mire me folun per gjana qe si din njeriu

Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170
    Postuar mė parė nga Mr_Right
    Indrit me fal se jemi me gjith shokun tim ketu ne Internet dhe harrova un me dal nga emeri ati. une jam Mr Right qe shkruajta me nalt.

Shkruajtur nga Indriti:
    Kush po te thote qe te behesh muslimane moj?
    Detyrimi nuk e ben njeriun te vyeshem po ashtu edhe detyrimi ne fe nuk e ben ate te dobishem ndaj fese.
    Une nuk kam share asnje besim, plasi pak syckat e bukura me lart.
    .................................................. .................................................. ......................

Indrit besoj se "Mr" te tregon se jam djal dhe jo vjaze keshtu mundohu me lexuar pak.
    Edhe pse po thua se kush ka luftuar ne Kosov? a ke qene ti vete? ne qoft se ke qene na trego pak, dhe te vlersojm te gjith.
    Ta kam degjuar disa her kete pun "a ke qene me luftuar ne Kosov?"

Po kaq shum paske te beja feja per ty? pse i dallon aq shum shqiptart?
    Ato jan shqiptar dhe nuk ka randesi se kush ka luftuar, per nje vend kan luftuar.
    e pranoj gabimin tani po shoh qe je djale.
    E dyta: Une nuk kam qene te luftoj ne kosove, pasi isha vetem 16 vjec ne ate kohe, dhe e dyta perse te luftoja une kur ai qe kishte lene shtepine atje, rrinte e bidhte tregjeve.
    a e di ti qe nje pjese i kane marre me zor? Dilnin forca te uck ne kufirin shqiptar dhe i kthenin me force ne ushtri.
    na pelqeu sna pelqeu ky eshte realiteti, dhe megjithese mund te rrime shtrember te pakten te flasim drejt.
    Une nuk i dalloj shqiptaret, nga feja, por ishiy ju qe po me akuzonit per renie ne nivel te ulet, joatdhetarizem etj etj.
    nje gje te dini: une do ta respektoj fene time per shkak se ajo nuk me ndlon ti sherbej atdhehut tim, ndersa ju beni si te doni. ok?
    edhe nje here gezuar krishtlindjet per te gjithe te krishteret.
    Injoranca nuk zhduket me top

Indrit shum mire e ke, une personalisht e rrespektoj fen tende dhe duhesh te jesh krenar ashtu siq jam edhe un per fen time, por ama nuk duhet te lejojm fen qe te behet shkak per perqarje mes nesh.

Feja ime nuk lejon luften por kur te vije puna per qeshtjen Kombtare, Kombi eshte mbi fehn per mua (jo per te gjith ndoshta, nuk e di)

Edhe une ju uroj Krishlindjet te gjith te Krishterve

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    390
    MR_right

gezure e pere shume vjete

Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,170
    Feja ime e lejon luften vetem atehere kur cenohet paqja.
    dhe po te shohesh feja nuk te con ne percarje per ato i bejme ne me idjotesite tona.

Jamarber
    flm edhe une te uroj ty me gjith zemer "gezure e pere shume vjete"

Indrit
    Po mire ne po i bejm po kush jan ato? sepse ti vetem shiko forumin SHQIPTAR si eshte ber me tema per fen, me duket se shum shqiptar nuk kan gje tjeter me bere por te merren me fen e te tjerve.
    Shum shqiptar mendojn se feja eshte politik duke shikuar kete forum me duket se jan ne nje gar me sha fen e njeri tjetrit, (ata qe hapin tema per fet e tjetrit vetem per sherr) por harrojn faktin se feja eshte dicka krejt personal.
    Po fakti eshte ketu, shqiptart lejojn fen te ju futen ne qeshtjen Kombtare dhe kjo eshte nje munges edukate sepse shum nuk kan me shum kapacitet.

Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,170
    degjo vella!
    nese dikush hap teme tekpyetje per besimtaretdhe pyet per fene e vet apo edhe te tjetrit, nuk e shoh si gje te keqe, e keqja eshte se ne vend qe te behet nje debat i mire dhe me shume kultur, ashtu sic e urdheron edhe vete feja, eshte shpallur haptas sharja dhe grindjet, pra mepak fjale, faja eshte e paster nga gafat qe behen ne forum apo kudo.

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rregullorja e Forumit Shqiptar
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 30-05-2025, 13:15
  2. Cila ėshtė Rregullorja e Forumit Shqiptar?
    Nga Albo nė forumin Pyetje - pėrgjigje
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-07-2006, 12:03
  3. Feja dhe besimtaret e forumit
    Nga iliria e para nė forumin Pyetni psikologun
    Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 19-03-2004, 20:56
  4. Pershkrimi i parajses ne Kuran
    Nga deshmuesi nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 07-07-2003, 15:18
  5. Publikohet portali i forumit
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-06-2003, 12:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •