Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 52
    Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170
    une ne vargjet e mija jam shprehur" pse nuk don per te kuptuar" dhe nuk kam thene se skupton. ndryshe eshte kur nuk kupton e ndryshe kur sdo me kuptu.edhe dicka te dish: nese ti nuk e quan gje fene tende duhet te dish se une krenohem me Islamin. Dhe nese kam thene se muslimani e mbron me gjak vatane se kam thene nga koka ime por profeti as thoyte: Dashuria per vatane eshte pjese e besimit"
    mbaje mend kete.
    Nejse leje fare ket muhabet se u bajat.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga INDRITI : 02-12-2003 mė 05:06
    Injoranca nuk zhduket me top

i/e larguar Maska e Jamarber
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    390
    sa besimtare jame une jane problemet emia personale
    ne qofte se e ndjej te nevojshme shkoj ne meshe per dite diele,dhe nuke kame nevoj te baj reklame cdo dite per fene ase timen ase te tjera,dhe feja nuke ka lindure me mbrojture vatanin,
    se po e injorizoni fare qeshtjen fetare.
    edhe nje here te perseris se ne shqiperi fete e ndryshme i sollen pushtues te ndryshem te cilet kishin ardhure per ta djegur e pushtuare vatanin tone,dhe nuke ishin ata aqe budallenje sa te na sillnin ne ne dore mjete per te luftuare ata.
    vatani mbrohet me pushke e me gjake ore vella siqe e mbrojti GJERGJ KASTRIOTI e mjafte para ardhes tonet qe lane vatanin me gjakun e vete e prej tyne egziston sote shqiperia e shqiptaret.
    me kete nuke mohoj kurre patriotizmin e klerikeve shqiptare,si patriote,si poete si luftetare ne emer te atedheut shume prej tyne dhane edhe jeten,dhe prandaj ata hodhen parullat ,,ATDHEU MBI GJITHQKA,, ,,TE BASHKOHEMI PA DALLIME FEJE KRAHINE E IDEJE,, per te mbrojture atedhene ,nga rreziku i mosegzistences qe po i kanosej.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jamarber : 02-12-2003 mė 05:39

I be there when u ....... Maska e brazili
    Anėtarėsuar
    21-06-2003
    Vendndodhja
    London
    Postime
    58
    Tregoj pak kti Indritit se kur kan pas ardh turqit ne shqiperi ne qdo zon qe kan pas shku dy vajzat ma te bukra i kan pas kerku,per me ngrit nje fe myslymane ne mes te shqiptarve ,por kur i erdhi radha MIRDITES te gjith ne kam jan que dhe turkun me luftue dhe nuk ja dhan turkut ate shanc qe MIRDITORI te behet myslyman .
    Proud To Be Rreshens

Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,170
    Jamarber!
    diskutimi im per ty ne kete teme mbyllet.
    Kurse brazilin nuk e marr vesh se ne cfare gjuhe shkruan.

nje gje dua te them se profeti muhammed as ka thene:"Dashuria per atdheun eshte pjese e besimit" dhe une eci me kete.
    Ju qe ha hiqeni si patriote te medhenj perse nuk shkuat te luftoni ne kosove e maqedoni ku u roberuan theren dhe perdhunuan, zakonet e popullsia shqiptare?
    ju ecni gjithmone me parrullen"Perpara partizane se ska gjermane" Vetem atehere kur ska lufte jeni patriota ju.
    ju lutem mos ktheni pergjigjie se nuk kam nge te lexoj postimet qe jane jashte teme.
    Indriti.

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    390
    INDRIT
    per nje njeri qe nuk e njehe ,mose fole se ku ka qene e ku s ka qene,a ka luftu apo jo a ka skolle a jo ,a beson ne zote a jo,
    se po behemi si femite,dhe ketu nuke komandoni ju c te shkruajme e te mose shkruajme.
    pershendetje

Te lumt goja Jamarber je No. 1!

Po nje gje dua me te thane, kur nuk na beri Turku musliman mos kujto se na ban Indriti, vetem po te paken i tham indritit "te lumt, bene pun shum te mire".
    Deri sa Indriti nuk rrespekton besimin e tjetrit aj po bene vertet punen e turkut. Me te shumten e rasteve ne temat fetare shoh se eshte nje urrejtje e madhe kunder Kristjanve, ne nje koh qe Kristiant nuk e kan kete urretje.

Un deri sa kam hy ne kete forum te theme te drejten do me kishte ardhur turp me e pyet nje shqiptar se a je mysliman apo kristian sepse per mua ato jan te gjith njesoj.

Pershendes edhe un te gith fetart e forumit. dhe ne veqanti ty Jamarber.

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    390
    faleminderit
    pershendetje,suksese,e sa me shume dite te lumtura

Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,170
    Postuar mė parė nga Mr_Right
    Te lumt goja Jamarber je No. 1!

Po nje gje dua me te thane, kur nuk na beri Turku musliman mos kujto se na ban Indriti, vetem po te paken i tham indritit "te lumt, bene pun shum te mire".
    Deri sa Indriti nuk rrespekton besimin e tjetrit aj po bene vertet punen e turkut. Me te shumten e rasteve ne temat fetare shoh se eshte nje urrejtje e madhe kunder Kristjanve, ne nje koh qe Kristiant nuk e kan kete urretje.

Un deri sa kam hy ne kete forum te theme te drejten do me kishte ardhur turp me e pyet nje shqiptar se a je mysliman apo kristian sepse per mua ato jan te gjith njesoj.

Pershendes edhe un te gith fetart e forumit. dhe ne veqanti ty Jamarber.
    Kush po te thote qe te behesh muslimane moj?
    Detyrimi nuk e ben njeriun te vyeshem po ashtu edhe detyrimi ne fe nuk e ben ate te dobishem ndaj fese.
    Une nuk kam share asnje besim, plasi pak syckat e bukura me lart.
    Nese ti nuk sheh qe kristjanet urrejtje per mua e muslimanet te lutem shiko pak shkrimet e maces se keqe, ajo edhe tek pershendetja e bajramit, futet dhe ofendon, pa le ne tema te tjera.
    Kjo teme per fat te keq ka marre nje drejtim te gabuar qe Zoti e di deri ku do shkojne paragjukimet per mua.
    O shqiptare! une jam musliman dhe madje shume krenar, po ashtu jam edhe patriot dhe i mbroj interesat e atdheut tim, jam gati te luftoj per te por ama jo neper forume por aty ku ka lufte.
    Patriotozmi nuk eshte me fjale, ai shihet ne kohe lufte.
    Megjithate megjithese po me mbaheni si shume patriote une perseris pyetjen a ka shkuar dikush te luftoje ne kosove prej jush?
    nese jo, atehere mos me folni per perralla ketu.

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    390
    INDRIT
    lexoj mire shkrimet,, hapi syte e bukure ,,sete kame sqaruare mire po deshe ti kuptoshe,dhe mose hajde ketu te shkarkoshe mellefet e temave tjera,ase per minj e ase per maca,,se del jashte teme,,
    pershendetje

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    390
    pershendese gjithe forumistat dhe gjithe shqipetaret kudo qe jane:
    GEZUARE KRISHTLINDJET DHE VITIN E RI
    sa me shume dite te lumtura ne jete per te gjithe ju.

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rregullorja e Forumit Shqiptar
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 30-05-2025, 13:15
  2. Cila ėshtė Rregullorja e Forumit Shqiptar?
    Nga Albo nė forumin Pyetje - pėrgjigje
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-07-2006, 12:03
  3. Feja dhe besimtaret e forumit
    Nga iliria e para nė forumin Pyetni psikologun
    Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 19-03-2004, 20:56
  4. Pershkrimi i parajses ne Kuran
    Nga deshmuesi nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 07-07-2003, 15:18
  5. Publikohet portali i forumit
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-06-2003, 12:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •