Ishin tre vampira! njeri anglez, njeri gjerman dhe tjeteri shqiptar!
po udhetonin me avion dhe per momentin vampiri anglez thote `une po zbres pak poshte`!-- mire i thone vampirat e tjere!
Vampiri anglez zbret poshte dhe kthehet mbas nja 10 minutash!--- po ku humbe mor i thone 2 vampirat e tjere?? vampiri anglez i thote e shef ate shtyllen aty?? po i thone ata! po ate shpine afer shtylles e shifni i thote prape vampiri anglez?? po, e shofim i kthejne prape pergjigje dy vampirat e tjere! e po une ate vajzen qe eshte ne ate shtepi e hengra i thote! dy vampirat i kthejne pergjigje dhe i thone ` bravo-- shume mire!
Nejse ... vjen rradha e vampirit gjerman dhe ai zbret poshte po ashtu per nja 10 minuta kthehet! kur kthehet dy vampirat e pyesin! po ti ore ku ishe - i thone! ai i thote e shifni ate shtyllen aty?? po- i thone ata! po ate shpine aty afer shtylles e shifni i thote?? po edhe ate po e shofim -- i thone dy vampirat e tjere!!
e po une ate djalin tek ajo shpija e kollofita i thote!! te dy vampirat e tjere i thone vampirit gjerman --`bravo shume mire bere!!`
me ne fund i vjen rradha vampirit shqiptar!! vampiri shqiptar si te dy vampirat me pare zbret por me nje shpejtesi apsolute!!! dy vampirat e tjere presin vampirin shqiptar por ai spo kthehej! kalon 2 - 3 ore dhe me ne fund vjen vampiri shqiptar i gjakosur!!
Po ty ore cte ndodhi?? ku ishe i thone ! --- vampiri shqiptar u thote a e shikoni ate shtyllen aty?? po. i thone ata!!! dhe vampiri shqiptar u thote .... E PO UNE ATE SHTYLLEN SE PASHE!!! AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAA
MA MERR MENDJA SE E KENI PELQYER SHUME KETE QE TREGOVA UNE!
HAJT PRA SHNET!! NGA TONY1
Krijoni Kontakt