mua sme intereson shume e kaluara e dikujt
e tashmja dhe e ardhmja po
ah nese eshte ndonje serial killer patjeter qe me intereson :P
por e kam fjalen ne pergjithesi
mua sme intereson shume e kaluara e dikujt
e tashmja dhe e ardhmja po
ah nese eshte ndonje serial killer patjeter qe me intereson :P
por e kam fjalen ne pergjithesi
proud 2 be me, the eagle's son
Hajde; dhe nick te perafert dhe mendime te peraferta,good.Postuar mė parė nga XXXI
Megjithate shpesh njeriu qe dashuron edhe falet ne kohen qe ka jetuar larg teje,e rendesishme eshte qe ne zemer te jeshe vetem ti deh askush tjeter nuk do te mund te hyje dot.Ka raste qe thashethemet jane dhe nga inati,e rendesishme nuk eshte ke ka patur ne shtrat ai,por ke ka ne zemer.Nese je ti,me mijera vajza te mbushet shtrati i tij,ato jane thjesht epshe te momentit,ne syte e tij do te jete imazhi yt dhe ne mendje vetem ti.Sado buze te puthe ai,buzet e tua nuk i ka harruar thjesht kerkon te te gjeje tek dikush tjeter,por nuk do te mundet dot kurre.Vetmia eshte plot dhimbje,dhe ka njerez qe shoqerohen vetem per t'iu larguar asaj qe tashme kane kohe qe e kane ne mish,e ne trup.
E kaluara eshte thjesht nje hiē,kur zemra e tij rreh veē per ty,vetem sigurohu ne rreh per ty vertete.......
Po Me Intereson, Shume Biles .....
Dhe Dua Te Me Tregoj Vete Me Mire Se Sa Ta Marre Vesh Nga Te Tjeret ..
Sigurisht qe po...Partnerja ime duhet te jet e paster ne shum gjera.
Postuar mė parė nga Homza
Or homz nuk asht fjala per biografi por asht per dashni![]()
Mua personalisht jo nuk me intereson ene sdu ene tjereve tu interesoj :P
Te shkuaren e nje isheje nuk duan ta dine vetem dy kategori njerezish......
1-Ai njeri qe eshte teper inteligjent dhe me aftesi te medha nga psikologjia...
2-Ai njeri qe eshte teper leshko....
Per dashni e pata edhe une mer trullan hahaha. Se per biografi kujt i plasi mer daj.Postuar mė parė nga vagabondo_nyc
Ty nuk te intereso historiku i dashurive se kaluara te partneres apo gruas tende, ket po thua? Ishala se thu ket lale se hum shum pike prej librit tim.
Po normal, se nga e kaluara e nje njeriu varet karakteri i tij ,se shiti shit ngelet edhe i miri i mir, kshuqe besoj duhet pak historiku i tij ..............![]()
Ne boten e fjaleve qeshim
Ne boten e fjaleve qajme
Ne boten e fjaleve heshtim
Dhe gjithe boten ne boten e fjaleve e mbajme..........
nje po te madheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee se nuk i dihet ka ndonje hasem l;pp edhe ngrihet tjetri te vret :P do par ene kjo pun
ku i dihet ka qen nga ato te ruges edhe vin ben vajzen e mirp
un per vete i du vajzat capkene te jen te gjalla :P te din te vlerseojn jeten ;P jo te jen me kohen e qenit shet
ciao mario
Partizoni
Krijoni Kontakt