Close
Faqja 8 prej 23 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 226
    lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar mė parė nga XXXI
    blue sky secili ka perkufizimet e veta rreth dashurise dhe cfare me shqeteson ne te kaluarene partnerit e cfare jo.Psh ti ke limit qiellin ke thene tek firma jote une nuk kam limit per vete ok.Dhe te dalesh me parrulla per te tjeret nuk te takon,pasi imoraliteti jot dhe i te dashurit tend nuk do te thote se eshte injorance per dike tjeter qe e ka problem te madh kete imoralitet.Une kam mendimin tim dhe ti jep tendin pa cenuar askend ne mendime dhe aqmepak te imponosh idera me te cilat une nuk bej dy hapa.Cdo njeri moj vajze ka rregullat e veta ne jete le te te duken ty te vjetra dhe te reja po deshe.Ti nuk ke faj se mund te keshe patur kujtime te keqija ne jeten tende dhe vjen edhe na jep referate se te jesh virgjereshe,ose te duash te ruash virgjerine per dike qe ia vlen dhe do qe ta keshe ne krah gjithe jeten eshte dicka qe i perket injorances.Kurse per mua eshte dicka qe i perket karakterit dhe pastertise shpirterore.Per mua eshte mekat te shkosh sa ne nje shtrat e ne tjetrin,po ti nuk ke faj se ne jemi rritur pa fe dhe pa kulture ne kohen e shokut Enver.Dhe mos kujto se atehere kishte vajza te ndershme,jo vetem se atehere ishin me te fshehura kurse tani kane dale sheshit dhe na japin edhe referate sic ben dhe ti.Here tjeter pa citate,ne te djegin fjal;et e mija mbaji,mua nuk me intereson mendimi yt.Kete pergjigje e ke per tu qartesuar me shume ne rregullat e jetes,qe une kam rregullat e mia e ti te

tuat.Zbatoi e lirshme,askush nuk eshte duke ndaluar njeri te ēvirgjeruarat.
    Na falni hapisi i temes se kemi dale iēik jasht saj,por s'kisha ēbeja disa kerkojne edhe pergjigje.
    Me pelqen replika jote but,,,,,,,
    Gjithsecili kure jep nje mendim ai tregon dicka nga vetvetja
    Praktikat e jetes jan shum ndryshe nga njeri te tjetri
    Te dyja ngulmoni te beni ate qe jetoni vet si me te miren
    Gjithsecili ka opinjonin e vet per cdo teme
    Ajo pelqen nje djale qe ka bagazh njofsh ne dashuri
    Ti pelqen nje djale te virgjer
    Skeni pse grindemi mi goce cdo kush ka jeten e vet
    Dhe mua me intereson e kaluara e te dashurit
    Por smund te pretendojm se keto qe kemi then ne
    duhet te jen bindse per tjeret
    me respekt bebushja
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Perjashtuar Maska e kurkushi
    Anėtarėsuar
    24-06-2005
    Vendndodhja
    Shqiperi.Mund te udhetoj pa vize hyrese ne tere boten "interesante"
    Postime
    446
    E kaluara e partnerit tim do me interesonte para se te "partnerizohemi" e jo pastaj!

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300

Xxx...

Cfare di ti nga jeta ime?Cfare di ti per formen ne te cilen une perjetoj lirine time?Cfare di ti per pastertine time si njeri?Per nje gje jam e sigurte,qe pastertia ime dhe principet qe kam mbajtur ne jete jane 10 here me te larte se te tuat: kjo si fizikisht,ashtu dhe mendurisht.Tani ti nese je ne gjendje te kuptosh ate qe sapo thashe do kerkosh ndjese,nese s'je do na dalesh sheshit duke na bere propagande fetare.

Ti tregove bagazhin tend(ose mungesen e bagazhit)me postimin e mesiperm,asgje me shume.Mua me lene te ftohte tipat si puna jote.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 22-10-2006 mė 06:34
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464

RaPSouL

Po icik me intereson por jo edhe aq shume

N3ra5htarja Maska e rina_
    Anėtarėsuar
    17-10-2006
    Vendndodhja
    Diku....
    Postime
    450
    Citim Postuar mė parė nga i pa binduri
    E kaluara e partnerit tim do me interesonte para se te "partnerizohemi" e jo pastaj!
    pajtohem me kete,pas nuk ka cte duhet ajo..

Albanian Maska e Mogli--
    Anėtarėsuar
    20-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė (ALBANIA)
    Postime
    56
    Citim Postuar mė parė nga ersjada
    Sipas mendimit tim nuk do me interesonte e kaluara e te dashurit sepse nese ekziston nje dashuri e vertete atehere nuk mund te shihet mbrapa.Te gjitha projektet qe behen behen per te ardhmen keshtu qe nuk ka fare rendesi e kaluara.Mjafton qe midis 2 personave te ekzistoje nje ndjenje dhe pastaj gjithcka tjeter shkrumohet.Ndjenja e paster sheron gjithcka madje dhe te kaluaren e bukur apo te hidhur.
    E kaluara ne dashuri nuk ka rendesi.rendesi ka e tashmja dhe e ardhmja.Mjafton qe te ekzistoje ndjenja dhe cdo gje rregullohet, cdo gje harrohet.
    Ka rendesi shume sipas meje.Qe te mos zgjatem po te them nje rast konkret!
    U njoha me nje vajze rastesisht dhe dola shume here per kafe me te .Nuk u interesova per te shkuaren e saj se edhe une si ju .Por ama une u lidha me te dhe nuk zgjati shume kohe.Arsyeja sepse ajo sillej jo si duhet.Psh donte te mos takoja shoqe,donte ta merrja ne tel cdo 1-2 ore dhe duhet te beja cfare thoshte ajo.Ajo kashtu kish vepruar gjithmone ne cdo njohje .Por po ta kisha pyetur mire per te shkuaren,atehere do ta kisha njohur me mire dhe nuk do te duroja teket e saj pa lidhje fare.Ndaj e shkuara e CDOKUJT eshte e rendesishme shume shume

** ParT oF mY LiFe ** Maska e LoveLyBruneTT
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    *** Same plaCe I was Last niGht ***
    Postime
    805

Wink

Blue Sky
    Sa me i eksperiencuar,aq me mire se do thote qe ka jetuar moshen,ka konsumuar deshirat e tija dhe eshte gati per fazen tjeter te jetes te tije,per dicka me stabile.S'dua fare njerez te ndrydhur por njerez qe kane jetuar moshen,te shkathet per jeten,te shkathet dhe ne fushen e ndjenjave.Sipas mendjes tuaj u deshka te kthehemi disa dekada mbrapa me meshkuj qe skuqen dhe kur permendin fjalen seks.Phuuuh...Njerez te tille s'mund te ja prezantosh as rrethit tend shoqeror,aq me pak kur jeton jashte me dekada,mes njerezish shume te hapur,pa komplekse...Hahahahaha,imagjinoj veten duke ju thene"eshte fringo i ri dreqi"
    Shume dakort me parafolsen

E kaluara e partnerit tim natyrisht qe me intereson sepse e kam me ka zgjedh si personin e pare ne jeten time / tij, dhe dua te jem ne djeni per cdo gje dhe te jem e pergatitur ne cdo pengese te jetes, por kjo nuk do te thote se jam une ajo/ai qe do te gjykoj ate per te kaluaren e TIj/saj,

Sepse te gjithe e dime se vec ai Lart Gjykon apo jo XXXI? Paske dhe nick me tittle Erotic pale pale ti e Allaut.....

XXXI E kaluara?? Me intereson shume,shume.Pse cfare thoni ju le te kete patur ai ushtri me femra perpara meje dhe pastaj te me marre mua??Me marrte te keqen,asnjehere.Kujdesni femra se djem te tille kane edhe nje perqindje te larte infeksioni ne gjak,prandaj me mend ne koke.Jam ne rregull nga keto gjera jemi te dy te rinj per njeri tjetrin,fringo fare lol,s'ka me mire pa kujtime te pista.Tamam si e kerkon feja,jam strikte ne lidhje me karakterin lol,e kaluara e dikujt vlen shume ta njohesh me mire per nga karakteri,pjekuria dhe epshet e papermbajtura nese i ka te theksuara
    .

E Dashur XXX ky nicku juaj me vdes se qeshuri sa here e shkruaj nejse, Cfare feje frekuentoni ju lutem cous it sucks , me keto qe keni shkruar nuk keni pasur aspak ndjenjen e faljes ne zemren tuaj si besimtare e " allaut" , mos harro se nese don me fol per Zotin tend ka forume me tema te tjera ku mund te Shpalosesh Talenitn tend, se po te flasim per Perendine mos harro se ekziston dhe falja e dikujt prej cfaredo te kaluare qe te kete pasur, megjithse tema nuk ka te beje fare per disa idera te tilla.

pss Ajo puna e fringos hon si ja beni ti e meson ate apo ai ty...?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga LoveLyBruneTT : 20-10-2006 mė 14:54

Perjashtuar Maska e kurkushi
    Anėtarėsuar
    24-06-2005
    Vendndodhja
    Shqiperi.Mund te udhetoj pa vize hyrese ne tere boten "interesante"
    Postime
    446
    Pa u njohur mire mesvedi ku nje vend te konsiderueshem ne kete njohtim dhe bisedim zen edhe e kaluara e saj nuk do pranoj te behemi partnere...

Perjashtuar Maska e MICHI
    Anėtarėsuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    I keshille pa leke, mos u lidhni me njerez qe su dini te kaluaren se ju dalin gjera te cuditshme edhe sju lene te qete asnjehere kur ti mesoni.

Cobra1 Maska e Cobra1
    Anėtarėsuar
    18-01-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    288
    E kaluara time me pelqen shum gjithmon e kujtoj dhe e diskutoj si te mirat ashtu dhe te keqiat, vuajtjet ,gezimet , shum her ne jet njeriu ndien veten si femija kur e mban nena e tija ne gji, dhe po i jep gjoksin e saj te embel prandaj e dua shum te kaluaren time sido qe ka qenur
    Ekujtoj vazhdimisht , pamvarsisht se ajo eshte martuar me dike dhe une jetoj me dike tjeter por kujtimet mbeten te pa harruara midis nesh.

Faleminderit
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Cobra1 : 21-10-2006 mė 23:54

Faqja 8 prej 23 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. E kaluara pėr meshkujt dhe femrat
    Nga Ingenuous nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 27-02-2007, 10:42
  2. Sa ju intereson virgjėria e njė mashkulli?
    Nga FierAkja143 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 140
    Postimi i Fundit: 15-12-2006, 22:13
  3. Permbledhje e Doktrines Shoqerore te Kishes
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 13-12-2006, 08:38
  4. A mund tė harrohet e kaluara romantike?
    Nga Poeti nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 50
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 16:00
  5. A mund te predikoni karakterin e personit nga fytyra?
    Nga *~Rexhina~* nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 15-12-2004, 07:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •