Close
Faqja 7 prej 23 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 226
    me intereson....sepse nga e shkuara mund te fitoj nje opinion mbi te ardhmen....

i/e regjistruar Maska e Laura78
    Anėtarėsuar
    23-08-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    157
    do te me interesonte pse jo

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    shum fare do me interesonte
    Partizoni

N3ra5htarja Maska e rina_
    Anėtarėsuar
    17-10-2006
    Vendndodhja
    Diku....
    Postime
    450
    Me intereson jeta e kaluar e partnerit te dij me cfar personi kam pune ne te ardhmen....

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar mė parė nga bebushja
    Hmmmmmmmmm Mendoj Se Kjo Teme Eshte Pak ,,,,,
    Njeriu Me Te Kaluar E Tij Dhe Te Tashmen Qe Jeton Ka Krijuar Personalitetin E Tij , Formimin E Tij.TE DYJA BASHKE TREGOJ TE PLOTE MENYREN TENDE TE TE JETUARIT.
    Por Ne Jet Ka Humbje ,Zhgenjime ,Halle, Probleme Te Ndryshme.
    Ka Njerez Qe U Intereson Te Dijn Per Te Kaluaren E Personit Qe Ka Ne Krah.
    Ka Te TjEre Qe Nuk Duan Te Din Per Te Kaluaren E Tij.
    Ndonjer Ben Mire Te Dish Per Te Kaluaren E Personit Qe Do ,por Mendoj Deri Ne Ate Mase Sa Te Mos E Lendosh Tjtrin.
    Ne Se E Do Duhet Ta Duash E Pranosh Ashtu Si E Ke Para Syve . E Kaluara Ne Shum Raste Eshte Lenduse . Me Mire Veri Nje Kapak Hermetik.
    Gjithsesi Mua Personalisht Do Me Interesonte E Kaluara E Personit Qe Dua
    Shtoj ketu se me shume do me interesonte e kaluara e tij ne drejtime te tjera se sa ne drejtim te lidhjeve te tij te me parshme
    ME RESPEKT BEBUSHJA
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anėtarėsuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Citim Postuar mė parė nga ersjada
    Sipas mendimit tim nuk do me interesonte e kaluara e te dashurit sepse nese ekziston nje dashuri e vertete atehere nuk mund te shihet mbrapa.Te gjitha projektet qe behen behen per te ardhmen keshtu qe nuk ka fare rendesi e kaluara.Mjafton qe midis 2 personave te ekzistoje nje ndjenje dhe pastaj gjithcka tjeter shkrumohet.Ndjenja e paster sheron gjithcka madje dhe te kaluaren e bukur apo te hidhur.
    E kaluara ne dashuri nuk ka rendesi.rendesi ka e tashmja dhe e ardhmja.Mjafton qe te ekzistoje ndjenja dhe cdo gje rregullohet, cdo gje harrohet.
    Vete fjala "e kaluar" thote gjithcka!!Sa te jem ne dijeni qe eshte e kaluar,sme intereson!
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga XXXI
    E kaluara?? Me intereson shume,shume.Pse cfare thoni ju le te kete patur ai ushtri me femra perpara meje dhe pastaj te me marre mua??Me marrte te keqen,asnjehere.Kujdesni femra se djem te tille kane edhe nje perqindje te larte infeksioni ne gjak,prandaj me mend ne koke.Jam ne rregull nga keto gjera jemi te dy te rinj per njeri tjetrin,fringo fare lol,s'ka me mire pa kujtime te pista.Tamam si e kerkon feja,jam strikte ne lidhje me karakterin lol,e kaluara e dikujt vlen shume ta njohesh me mire per nga karakteri,pjekuria dhe epshet e papermbajtura nese i ka te theksuara.
    Nga ju vjen tere ky moral restriktiv xhanem?E di c'me ka mesuar jeta ne keto pak vite qe kam konsumuar ne kete bote?Qe pikerisht moralistet e medhenj qe dalin me parulla te tilla morali,duan t'ja mbushin mendjen VETES qe jane ne rrugen e drejte dhe kur s'jane.Ka ikur koha kur njerezit mendonin se siguronin statusin e tyre social duke ulur kohen rruges e duke rrahur gjoksin me moralizma te tilla,sot mund te tregosh status vetem per arritjet ne fushen studimore,ate te punes...vetem kur je progresiv,vetem kur s'cenon lirine personale te tjetrit me thenie te tilla.

Nje mashkull i hajrit dhe te ishte"fringo"as qe do te te afrohej pasi nese dashuria jote ndaj tije varet nga "fringlleku"i tije atehere ajo mund te jete cdogje por vetem dashuri s'mund te quhet.Ke ngaterruar perkufizimin e dashurise.

Mua si individ me intereson shume e kaluara pasi dua ta njoh me mire,dua te di se cfare temash duhet te perballoj ose jo pa e vrare ate...por ama nese njeriu me te cilin shoqerohesh ka patur eksperienca ne te kaluaren dhe i ka jetuar ne forme pozitive,as qe do me shqetesonin fare.Une te ndihem superiore ndaj te dashurit ngaqe mund te me duket vetja me e "moraleshme" se ai?Aspak!
    "Fringo"?C'jane keto koncepte te kohes te komunizmit??Po kush e do fringo burrin ne ditet e sotme?Une jo njehere.Sa me i eksperiencuar,aq me mire se do thote qe ka jetuar moshen,ka konsumuar deshirat e tija dhe eshte gati per fazen tjeter te jetes te tije,per dicka me stabile.S'dua fare njerez te ndrydhur por njerez qe kane jetuar moshen,te shkathet per jeten,te shkathet dhe ne fushen e ndjenjave.Sipas mendjes tuaj u deshka te kthehemi disa dekada mbrapa me meshkuj qe skuqen dhe kur permendin fjalen seks.Phuuuh...Njerez te tille s'mund te ja prezantosh as rrethit tend shoqeror,aq me pak kur jeton jashte me dekada,mes njerezish shume te hapur,pa komplekse...Hahahahaha,imagjinoj veten duke ju thene"eshte fringo i ri dreqi"
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 19-10-2006 mė 09:52
    Kam vetem nje limit: qiellin!

shumė romantike...... Maska e fjollita
    Anėtarėsuar
    12-09-2006
    Vendndodhja
    diku nė zemren tėnde.....(pejė)
    Postime
    91
    do me interesonte e kaluara.....nuk do doja te jem me nje kriminel....edhe nese ai ka ndryshuar...ka asi te pandreqshem....po nese ai ka ndryshuar per se mbari, atehere ok..
    ChMM Addiction

ALLAHU mbi gjithēka
    Anėtarėsuar
    13-10-2006
    Postime
    45
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky
    Nga ju vjen tere ky moral restriktiv xhanem?E di c'me ka mesuar jeta ne keto pak vite qe kam konsumuar ne kete bote?Qe pikerisht moralistet e medhenj qe dalin me parulla te tilla morali,duan t'ja mbushin mendjen VETES qe jane ne rrugen e drejte dhe kur s'jane.Ka ikur koha kur njerezit mendonin se siguronin statusin e tyre social duke ulur kohen rruges e duke rrahur gjoksin me moralizma te tilla,sot mund te tregosh status vetem per arritjet ne fushen studimore,ate te punes...vetem kur je progresiv,vetem kur s'cenon lirine personale te tjetrit me thenie te tilla.

Nje mashkull i hajrit dhe te ishte"fringo"as qe do te te afrohej pasi nese dashuria jote ndaj tije varet nga "fringlleku"i tije atehere ajo mund te jete cdogje por vetem dashuri s'mund te quhet.Ke ngaterruar perkufizimin e dashurise.

Mua si individ me intereson shume e kaluara pasi dua ta njoh me mire,dua te di se cfare temash duhet te perballoj ose jo pa e vrare ate...por ama nese njeriu me te cilin shoqerohesh ka patur eksperienca ne te kaluaren dhe i ka jetuar ne forme pozitive,as qe do me shqetesonin fare.Une te ndihem superiore ndaj te dashurit ngaqe mund te me duket vetja me e "moraleshme" se ai?Aspak!
    "Fringo"?C'jane keto koncepte te kohes te komunizmit??Po kush e do fringo burrin ne ditet e sotme?Une jo njehere.Sa me i eksperiencuar,aq me mire se do thote qe ka jetuar moshen,ka konsumuar deshirat e tija dhe eshte gati per fazen tjeter te jetes te tije,per dicka me stabile.S'dua fare njerez te ndrydhur por njerez qe kane jetuar moshen,te shkathet per jeten,te shkathet dhe ne fushen e ndjenjave.Sipas mendjes tuaj u deshka te kthehemi disa dekada mbrapa me meshkuj qe skuqen dhe kur permendin fjalen seks.Phuuuh...Njerez te tille s'mund te ja prezantosh as rrethit tend shoqeror,aq me pak kur jeton jashte me dekada,mes njerezish shume te hapur,pa komplekse...Hahahahaha,imagjinoj veten duke ju thene"eshte fringo i ri dreqi" :D

blue sky secili ka perkufizimet e veta rreth dashurise dhe cfare me shqeteson ne te kaluarene partnerit e cfare jo.Psh ti ke limit qiellin ke thene tek firma jote une nuk kam limit per vete ok.Dhe te dalesh me parrulla per te tjeret nuk te takon,pasi imoraliteti jot dhe i te dashurit tend nuk do te thote se eshte injorance per dike tjeter qe e ka problem te madh kete imoralitet.Une kam mendimin tim dhe ti jep tendin pa cenuar askend ne mendime dhe aqmepak te imponosh idera me te cilat une nuk bej dy hapa.Cdo njeri moj vajze ka rregullat e veta ne jete le te te duken ty te vjetra dhe te reja po deshe.Ti nuk ke faj se mund te keshe patur kujtime te keqija ne jeten tende dhe vjen edhe na jep referate se te jesh virgjereshe,ose te duash te ruash virgjerine per dike qe ia vlen dhe do qe ta keshe ne krah gjithe jeten eshte dicka qe i perket injorances.Kurse per mua eshte dicka qe i perket karakterit dhe pastertise shpirterore.Per mua eshte mekat te shkosh sa ne nje shtrat e ne tjetrin,po ti nuk ke faj se ne jemi rritur pa fe dhe pa kulture ne kohen e shokut Enver.Dhe mos kujto se atehere kishte vajza te ndershme,jo vetem se atehere ishin me te fshehura kurse tani kane dale sheshit dhe na japin edhe referate sic ben dhe ti.Here tjeter pa citate,ne te djegin fjal;et e mija mbaji,mua nuk me intereson mendimi yt.Kete pergjigje e ke per tu qartesuar me shume ne rregullat e jetes,qe une kam rregullat e mia e ti te tuat.Zbatoi e lirshme,askush nuk eshte duke ndaluar njeri te ēvirgjeruarat.
    Na falni hapisi i temes se kemi dale iēik jasht saj,por s'kisha ēbeja disa kerkojne edhe pergjigje.
    Ai qė e ka trupin e drejtė, nuk ka frikė se i del hija e shtrembėr

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    si shumica edhe mua personalisht do me interesonte e kaluara e personit qe kam ne krah !!! ajo eshte normale qe ne disa fusha te jetes se saj te meparshme te isha edhe une i informuar !!! zoti iu bekofte
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Faqja 7 prej 23 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. E kaluara pėr meshkujt dhe femrat
    Nga Ingenuous nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 27-02-2007, 10:42
  2. Sa ju intereson virgjėria e njė mashkulli?
    Nga FierAkja143 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 140
    Postimi i Fundit: 15-12-2006, 22:13
  3. Permbledhje e Doktrines Shoqerore te Kishes
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 13-12-2006, 08:38
  4. A mund tė harrohet e kaluara romantike?
    Nga Poeti nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 50
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 16:00
  5. A mund te predikoni karakterin e personit nga fytyra?
    Nga *~Rexhina~* nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 15-12-2004, 07:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •