Sme besohet qe e kam shkruajtur un kte gje dhe pse para 6 vitesh!! kalama amanSdo me interesonte shum nje e kaluar e keqe qe mund te ket ai nga momenti qe tani eshte ashtu si dua une.
Sigurisht qe e kaluara e tij me intereson. Rreflekton kush eshte ai tani. Ambienti familjar ku u rit gjera #1 me e rendesishme. Ca ka arritur/po arrin ne jete. Shoqerin qe ka patur, punet qe ka bere, si ka bere ne shkolle, eshte mar apo jo me budalliqe, ka patur disa partnere serioze apo ka qene tip qe bridhte me ke te gjente perpara etc etc te gjitha gjera te rendesishme sepse kto gjera krijojn karakterin e njeriut.
Do me interesonte, por ndoshta sdo ndikonte shume ne mardhenien tone (perjashto rastin nese ka qene prostitute) kjo eshte qeshtje parimesh jo se kam gje kundra prostitutave.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Per dike qe e dua dhe ma do zemra e kaluara nuk ka rendesine me te vogel.
"Carpe Diem"
Nese nje person e pelqen dhe mendon te lidhesh me te, duhet t'ia dish pak a shume te kaluaren, bile edhe te tanishmen, e jo mandej te te kthehet si boomerang sjellja jote shperfillese.
Eshte e shkuara ajo qe ka kaluar nje person dhe e tashmja ajo qe te ben te njohesh nje person se kush eshte ne realitet qe te dish ta kuptosh dhe ti sillesh, kjo vlen per te gjithe personat qe takojme jo vetem per ata qe duam te lidhemi por dhe ata me te cilet do kemi ose qe kemi shoqeri... Kjo mendoj eshte menyra me e mire qe mund te njohesh nje person duke analizuar sjelljen, faktet ca i ka ndodhur qe te dalesh ne konkluzion dhe qe te kuptosh me ke ke te besh . . .
Zoti ėshtė pranė gjithė atyre qė kėrkojnė, pranė gjithė atyre qė e kėrkojnė nė tė vėrtetė.
E shkuara eshte mesuesja e te ardhmes.
"Shoku Mjekesise"
Ne shumicen e rasteve njerezit mund te hapen shume me qete me nje te panjohur qe mundesisht te mos e takojne me gjate jetes se tyre, kurse me dike qe u ka hapur zemren dhe ua ka dhuruar,fshihen,madje ne shumicen e rasteve e konsiderojne si nje armik te mundshem!!!
Zakonisht njerezit kur lidhen me dike nuk duan te kene te shkuar...
E shkuara duhet te perfshihet brenda kontureve te castit kur tjetri te deklaron dashurine dhe nuk ka me asgje tjeter pervec kesaj..
"Carpe Diem"
Krijoni Kontakt