Me mikroskop ne dore do me kete mos behet merak.
Kane ikur koherat e borxheve me goje. Hec firmos ketu edhe vej edhe shenjen e gishtave biles.
Me mikroskop ne dore do me kete mos behet merak.
Kane ikur koherat e borxheve me goje. Hec firmos ketu edhe vej edhe shenjen e gishtave biles.
As qe du me dit!
te tregohem i sinqerte mua po ma nxin jeten kur mendoj per te kaluaren
jo se ka ndonje te kaluar prostitute por e kaluara sme pelqen aspak dhe po me ben te vuaj aq shume sa sdi cte bej.
e kam humbur shijen e te shijuarit te jetes ose te momentit kur jam me te pasi me vine disa mendime ne koke qe po me vdesin dalngadale.
ndoshta do ju duket disi qesharake por une tregova ate qe ndjej
JO SEKS PARA MARTESE
ca gjera mesohen me kalimin e kohes.Se ne femrat jemi pak te zjuara dhe e gjejme momentin e sakte per te mesuar car duam por aman pa lenduar partnerin se ca gjera jan reciproke![]()
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
e vertet disa femra jane me te shkathta se disa te tjeta,,,,,![]()
As me intereson as ka per te me interesuar se car ben ajo me te tjeret.Secili ka qefin e vet .
Kur jam i lidhur ehhhh Aty me intereson por kur ndahem re,Bej car te dush
Ky eshte mendimi im
Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)
Kurr sme ka interesuar e ska pse me intereson cdokush ka nje te kaluar por e ka per vete problemi eshte te shofim te tashmen dhe te ardhmen e njeri tjetrit por te kaluaren ska pse me intereson mua si person .
Pastaj nqs e mer vesh kam frik se mund te ket dhe gjera qe e prishin lidhjen por mua sme ka interesuar deri tani por se di sbesoj se do me interesoj![]()
PARTIZONI
Normalisht kjo fjali pritet te thuhet nga nje femer qe s'ka eksperience ose nga nje femer qe nuk kupton, por kurrsesi nuk mund te thuhet nga ju.
Me fjaline tuaj une kuptoj qe pavaresisht se e kaluara e nje femre mund te kete qene nje telenovele roze, me eksperienca te panumurta, kjo nuk ka pse te influencoj ne lidhjen momentale dhe nuk duhet te merret parasysh nga partneri.
Bohh, kjo mua s'me duket serioze dhe e shendetshme per ecurine e nje lidhje.
»« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«
Po sigurisht qe me intereson. Mendoj se e kaluara eshte vet personi ne momentin qe e njoftoj...
~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~
Krijoni Kontakt