Sigurisht qe me intereson se cfare ai ka bere para meje!!!
s'i kuptoj ato qe thon qe nuk ju intereson njehere?????
E kaluara eshte pjese e atij, e cfare lloj njeri eshte.. jeta dhe eksperienca e tij!
Sigurisht qe me intereson se cfare ai ka bere para meje!!!
s'i kuptoj ato qe thon qe nuk ju intereson njehere?????
E kaluara eshte pjese e atij, e cfare lloj njeri eshte.. jeta dhe eksperienca e tij!
Pse mi Policia jam uneHic sme intereson vec se dashnoren e fundit duhet ta ket pas te pakten me shkolle dhe te bukur si dhe te jete ndare per arsye madhore.
Basta
![]()
![]()
hiq nuk me intereson une e shiqoj punen time ajo te veten
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Kusi, pyetja ishte a te intereson e kaluara, jo se cili, cilen pune do shikoni. (Postuar mė parė nga KuSi
)
Sa per te kaluaren e partneres, mendoj se ne nuk jemi prokurori i gjendjes civile. ()
My silence doesn't mean I am gone!
do tju tregoja nje histori personale por eshte e kote pasi ne forum shume persona kerkojne me cdo kusht te identifikojne se kush je?
nese gjithcka do te ishte e fshehte cdo pjestar i forumit do te shkruante nga nje histori personale dashurie.
por shqiptarit si rrihet pa zbulu gje prandaj me mire spo ua them fare![]()
Do doja te di per te kaluaren e tij por s'do ndikonte ne te ardhmen...
Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!
Hic.
Me intereson qe nga momenti qe lidhet me mua e ne vazhdim.
Dhe kur te jem nen toke
Qe vdiqa ti mos thuaj
Me shkruaj dhe nen toke
Se une do te te shkruaj...
Duke qene tip qe i intereson e kaluara, jam munduar te gjej femra (per te kaluar netet e acarta ne nje temprature zjarrvenese) pa te kaluar. E kaluara ka rendesi sepse nqs kam qene plehre e klasit te pare, une sido qe te shnderrohem, max i klasit te dyte do jem! Eshte e keshillueshme qe para se lidhjet te marrin seriozitet, te beni nje vizite tek doktori sepse nuk i detyrohemi njeri-tjetrit t'i dhurojme per Krishtlindje as per Bajram SIDEN. Per mua, nese nje femer eshte njeriu me i mire ne bote dhe njekohesisht me e bukura e saj, nqs eshte BERE nga nje me ngjyre (te zeze) dhe nga disa rraca te tjera qe s'i pelqej, kurre sdo e pranoja ne jeten time dhe as sdo e prekja sepse vendi im sdo quhej Shqiperia por thjesht e ''bukur'', Vjellesia.
Jennifer Lopez mua sme pelqen aspak si kengetare (kuptohet, as si aktore), gjithashtu as si fizik dhe as si njeri. Ne nje premiere kishte urdheruar truprojen te qendronte me parfum ne dore dhe t'ia hidhte ne cdo hap qe bente sepse nuk deshironte te ''erosej'' nga ''ererat'' e te tjereve, por qe nuk e kishte pas problem kur i mbushej goja me ''trangull te zi'' e ''lote'' te bardhe! Ju vashat shqiptare qe provoni ''dyngjyreshin'' e mesiperm, vetem nqs do gjeni ndonje te ngordhur fare, se perndryshe vetem gishtat ''personal'' do ju ''argetojne'' ndonje pjese te trupit, kurse zemra nuk besoj se mjaftohet me kaq, ajo gjithmone do doje nje zemer tjeter.
Tung
Nuk me intereson as nuk kam qef me diskutu per te kalueren..........mos e kthe koken mbrapa jetoje jeten sot dhe pranifiko per te ardhmene .......ciaooooo
Nuk me intereson as nuk kam qef me diskutu per te kalueren..........mos e kthe koken mbrapa jetoje jeten sot dhe pranifiko per te ardhmene .......ciaooooo![]()
Krijoni Kontakt