Nje atesit shqiptar me pyeti njehere: Nese Zoti qe beson ti eshte kaq i madh e i fuqishem, perse ai nuk i ben te gjithe njerezit qe te besojne tek ai sa hap e mbyll syte?Postuar më parë nga FLORIRI
une nuk jam dakort me kadarene persa u perket ceshtjeve fetare dhe nuk mund te arrihet tolerance fetare asnjehere me idete ateiste te kadarese,dhe nje pyetje kisha per Albon.o Albo mos ma merr per ters e?para ca ditesh ti the qe amerika po ban mire per demokratizimin e vendeve islame kurse tani ngrihesh e thua qe nuk vjen ndonje e gje e keqe nga fete ok ketu jam dakord me kete te fundit por per cilen fe e ke fjalen mor vlla se fene islame e demaskove ne nje shkrimin tend.
Floriri
Pergjigjia eshte eshte e thjeshte per nje besimtar, por jo aq e thjeshte per tu kuptuar per nje ateist. Zoti si cdo baba i mire eshte ne gjendje qe tia zgjidhe te gjitha detyrat dhe problemet te birit, por nese e bente kete, ai do te privonte te Birin nga MESIMET dhe do ta privonte veten nga KRENARIA e prindit kur i biri ecen vete ne hapat e te Atit duke u bazuar tek Fjala e Tij.
Ti e ke lexuar shkrimin tim me lart por nuk ke kuptuar esencen e atij shkrimi. Esenca nuk eshte nje fe e vecante, esenca eshte e DREJTA E SHQIPTAREVE PER TE ZGJEDHUR FENE E TYRE TANI QE JANE TE LIRE DHE JO TE SHTYPUR. Shume veta pretendojne se Krishterimi, Islamizmi, Ateizmi u perqafua nga shqiptaret me diktatin e dhunes se pushtuesve. Tani qe shqiptaret jane te lire, ata do te bejne perzgjedhjen e tyre, ate qe ata ndjejne me shpirt dhe jo ate qe u imponohet me dhune.
Ky eshte ndryshimi midis brezit tone dhe brezave para nesh.
Albo
Krijoni Kontakt