Close
Faqja 2 prej 14 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 138

Tema: Çamëria

i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anëtarësuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Histori i dhimbshme kjo e Cameve.Desha vetem te dij si eshte gjendja tani atje, a ka mbetur ndonje cam dhe nese po, si jetojne tani ato njerez.Sa jane camet te organizuar mbrenda dhe jashte etj.Nje popull nuk mund te zhduket se paku ne shqiptaret ne Kosove dhe ne Maqedoni e deshmuam ate, kjo vlen edhe per Camerine.Nuk dua te tingolloj si romantik por per nje gje jam mese i sigurt se e verteta gjithmone del ne pah dhe nje dite edhe Cameria do ta gezoj lirine.Te gjithe ne duhet te punojme per kete dite.Shqiperia e forte eshte zgjidhja e te gjithe problemeve shqiptare.Une kam shprese ne mergaten tone e cila gjate gjithe kohes e ka ruajtur nacionalizmin,ka investuar ne clirimin e trojeve shqiptare.Ketu ne Kosove dhe Maqedoni te jeni te sigurt se nuk jeni te harruar ne jemi me ju.

Pershendetje vellezerve dhe motrave shqiptar te Camerise.

i/e regjistruar Maska e lulebore123
    Anëtarësuar
    28-10-2002
    Postime
    183
    qyqaaaaaaaaaaaaaa cobra gjith ate qe ke shkruajtur si nuk ke pertuar
    lol
    dhe una i pershendes te gjith camet se dhe una jam icik si se gjyshi dhe gjyshja ime nga mami jan came

i/e regjistruar Maska e Rigelsi
    Anëtarësuar
    18-01-2003
    Vendndodhja
    Stamboll
    Postime
    12
    i pershendes te gjithe çamet kudo qe jane ne bote.gjithashtu iu pershendes dhe juve qe interesoheni per kete çeshtje e cila per mua eshte nje çeshtje jo pak e lehte per tu zgjidhur duke pare se me ke kemi te bejme.greku eshte dhelper dhe krahet nuk i ka te zbuluar.mbrapa tij fshihet Anglia dhe Rusia te cilat jane nga super fuqite e botes.shkrimet e cobres jane me se te drejta.por jo te gjithe i dine keto gjera.edhe une si te gjithe ju dhe te tjeret qe ndodhen ne shqiperi nuk kam degjuar shume per historine e çameve.prandaj kam filluar qe te lexoj çfare do materiali qe ka te beje me ta.shpresoj qe kjo te vlej dhe per ju sepse siç thote nje fjale e urte"Nje popull pa te kaluar nuk mund ta di kurre te ardhmen e vet"shpresoj qe kjo te sherbej si nje keshille per te tere ju.iu pershendes te gjitheve.
    Rigelsi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2002
    Vendndodhja
    londer
    Postime
    2
    Pershendetje te gjithe cameve kudo qe jane! Une jame gjysem came pasi mamaja ime eshte e tille. Gjyshja ime e cila i ka perjetuar vete ato momente kur i perzuri greku nga tokat dhe pronat e tyre, me ka treguar pak a shume rreth ngjarjeve por jo me kaq hollesira. Faleminderit cobra qe e morre mundimin dhe e postove ate shkrim.
    fytyrat

madmoiselle Maska e angeldust
    Anëtarësuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Edhe une i pershendes me perzemersi te gjithe camet, si dhe ata qe po interesohen ne kete forum.

Desha te thesha se gjate qeverisjes komuniste nuk kane vuajtur vetem camet, mgjths. ne asnje menyre nuk kam ndermend te bej vuajtjet e tyre te duken te pakta, por gjate asaj qeverisjeje kane vuajtur gjithe shqiptaret. Edhe gjyshi im qe nuk ishte cam u burgos nga ata kot se koti. Pastaj ne ate kohe te gjithe njerezit qe kane qene jo-komuniste, ose ish-borgjeze, ose kunder ndonje gjeje qe theshte "xhaxhi", konsideroheshin si qytetare te dores se dyte dhe nuk ju jepej e drejta te shkonin ne universitet apo dicka e tile. Kjo jo vetem atyre por dhe femijeve te tyre.

Shpresoj qe ceshtja e pronave came te zgjidhet sa me shpejt dhe me sa me shume drejtesi.
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Përshëndetje Camëve nga në shqiptar i trevave shqiptare më veriore Molla e Kuqe, por që kam lindur dhe jam rritur në Prishtinë.
    Hap pas hapi, me hapjen e shkollave shqipe atje dhe me kthimin e camëve të shpërngulur dhunshëm, pas një kohe jo fort të largët besoj se edhe Çamëria do ta fitojë lirinë dhe bashkohet me Shqipërinë e sotme të cunguar sikur Dardania dhe Maqedonia.
    Përshëndetje dhe gjithë të mirat
    Rrofshin Shqiptarët e Bashkuar dhe Shqipëria e Bashkuar
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

i/e regjistruar Maska e Rigelsi
    Anëtarësuar
    18-01-2003
    Vendndodhja
    Stamboll
    Postime
    12
    ju falenderoj per fjalet e juaja.iu respektoj per ato qe thate.me kete rast i uroj edhe une te tere çamet dhe te tere shqiptaret kudo qe jane per nje Shqiperi te BASHKUAR.RROFTE SHQÝPERÝA!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    philadelphia
    Postime
    12
    i pershendes dhe une camet meqe jam dhe vete pak si cam
    po cam nga vlora
    raviku

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-06-2002
    Postime
    278
    Si ju duket dhenia e BAZES TONE USHTARAKE te Bishtit te Palles per 7 (shtate) vjet ushtrise Greke? Invistimi qe do na bekan eshte vetem 4.5 milion euro. Shtate vjet!!!!!!!!!! Vetem per 4.5 milion euro=4.5 milion dollar!!! Gjasme do punohet per shtate vjet!!!!! A ka qorr ta ha kete? I referohem tekstit te gazetes korrieri te shqiperise

Penso sempre a Te
    Anëtarësuar
    07-06-2003
    Vendndodhja
    sull tramonto della mia terra
    Postime
    26
    i pershendes te gjithe camet me qense jam gjysem came nga ana e mamit

Faqja 2 prej 14 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Etimologji sipas Nezir Myrtes
    Nga ZANOR në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 24-04-2014, 19:38
  2. Kush janë heronjtë e ÇAMERISE - Batalioni "Çamëria"
    Nga Pyrrhus_Mollos në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 30-01-2013, 17:21
  3. Çamëria bashkon historianë nga Evropa
    Nga brooklyn2007 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-03-2009, 14:25
  4. Çamëria dhe Palestina
    Nga celyy në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 03-01-2009, 17:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •