Close
Faqja 8 prej 38 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 374

Tema: Sofra Ēame

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-03-2006
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    26

per pyrrhus mollos

o lale un po te flas oper ata qe njoh un dhe eksperienzat qe kam pas dhe nuk po te flas per ata qe nuk njoh......normale qe kur personi flet,flet per ca ka jetuar nuk mund te bej shembuj abstrakt.....
    un kete mendim kam se ata camet qe njoh un nuk i kan udete te qarta vet.....pastaj se jan keshtu nuk e besoj te jete faji im....
    smarr vesh ca?..............

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-03-2006
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    26
    un nuk kam urrejtje drejt camve ne asnje menyre,urrejtja eshte si dashuria nje ndenje shume e fort
    un kam pas nje mendim para se te njihja camet edhe kur i njoha e kuptova qe ishte thjesh paragjykim....
    pastaj vite me vone paraqykimi im u konfermua.....u realizua shprehja cami i pabes me thik ne bres.....
    me vjen keq se ndoshta njarja ime eehte me shume ne anen personale por.......
    mua kjo me ka ndohur dhe e kesaj ideje jam.....nuk dua ne asnje menyre te flas per te kaluaren e tyre se me vuajtjet nuk duhet te kesh diskutime por ama.un personalisht nuk i pranoj si shqipetar e ata vet pervecohen.....
    ku ka gje sesht pa ze.....zakonusht shprehjet qe u mbijetojmne shekujve jane fjalet e urta qe i thone njerez qe i kan jetuar ato,dhe nuk ngelen shprehje a peshe....

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Playjadi
    un nuk kam urrejtje drejt camve ne asnje menyre,urrejtja eshte si dashuria nje ndenje shume e fort
    un kam pas nje mendim para se te njihja camet edhe kur i njoha e kuptova qe ishte thjesh paragjykim....
    pastaj vite me vone paraqykimi im u konfermua.....u realizua shprehja cami i pabes me thik ne bres.....
    me vjen keq se ndoshta njarja ime eehte me shume ne anen personale por.......
    mua kjo me ka ndohur dhe e kesaj ideje jam.....nuk dua ne asnje menyre te flas per te kaluaren e tyre se me vuajtjet nuk duhet te kesh diskutime por ama.un personalisht nuk i pranoj si shqipetar e ata vet pervecohen.....
    ku ka gje sesht pa ze.....zakonusht shprehjet qe u mbijetojmne shekujve jane fjalet e urta qe i thone njerez qe i kan jetuar ato,dhe nuk ngelen shprehje a peshe....
    Me vjen keq o birazer qe dicka e keqe te paska ndodhur ku ne te paska qene i perfshire nje cam ose disa. Por ato nuk perfaqesojne gjith popullsine came, ti po flet si greket e qe thone se gjith Shqiptaret jane kriminela dhe hajdute. Kush ta vuni ty kete detyre qe ti pranosh apo jo camet si shqiptar ato kan qene jan dhe do te jene Shqipar do apo nuk do ti dhe greket. Ato jane shqipare sic jane kosovaret, labet, matjanet, dibranet, kolonjaret etj.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Shqiptaret duhet te jene vellezer me njeri tjetrin e jo armiq, lerini keto budallalleqe.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-03-2006
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    26

per derjansi

un po flas per camet qe njoh un nuke kuptoj ca te keqe ka.....
    ata qe njoh un e tirojne se jan cam.jo qe jan shqipetare....un kur me thon ca jam them shqipetare nuk them toske apo gege......
    un keta kam njohur ca te bej te vras veten,pastaj bota eshte e bukur se jemi te nryshem,ku esht problemi...ti e mendon ashtu e un e mendoj keshtu....
    krahasimi me greket me duket cik i tepruar se greket me sa di un kan edhe vepruar,ndersa un thash thjesht mendimin tim,besoj se kjo lejohet,kur ke jetuar nje situate mund te thuash dicka per te...un po them timen thjesht......them per ca kam jetuar un e nuk flas ne pergjithsi si nuk mund te flasesh dhe ti se nuk e besoj te njohesh te gjith camet,secili flet per eksperienzat e veta....

ah se harrova moter....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Playjadi : 12-04-2006 mė 08:34

BUKURIA SHERRI I LUMTURIS Maska e koder kiss
    Anėtarėsuar
    03-03-2006
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    206
    Matjane ,shkodrane Vlonjat Korcare Tetovare Prishtinali Came

Te Gjithe Shqiptare Nga Preveza Tek Pazari I Ri

<<<<shqipetare Tete Gjithe Trojeve Bashkohuni>>>>>>

,,,,kemi Lindur Shqipetare Dhe Do Vdesim Keshtu>>>>>
    KULTURA , SJELLJA, EDUKATA ,ZBUKURON NJERIUN!!!!!!!!!!!!

Southern Prince Maska e Pyrrhus_Mollos
    Anėtarėsuar
    12-01-2006
    Vendndodhja
    Ēamėri
    Postime
    315
    nje tufe shqiptaresh nje njoh une tani nuk jane aq te mire sa i dua te jene por une i pranoj ashtu si jane, nuk mallkoj as veten e as ata/ato.
    ajo thenia "cami pa bese me thike ne brez" eshte per ate qe eshte cam i pa bese...
    po camet me bese, do jene me luge ne brez?
    ĒAM 24 KARAT

BUKURIA SHERRI I LUMTURIS Maska e koder kiss
    Anėtarėsuar
    03-03-2006
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    206
    O Molosian E Prishe Muhabetin Tani Mos I Ngaterro Camet Me Grekerit Tani
    Camet Jane Te Zgjuar Ne I Kemi Krahasuar Me Cifutet Po Jo Me Grekerit

Haj Kerko Falje Tani Cun I Mire Ti
    KULTURA , SJELLJA, EDUKATA ,ZBUKURON NJERIUN!!!!!!!!!!!!

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069
    Playjadi neqoftese nuk je futur per te provokuar...debat ben mire qe urrejtjen qe ke per nje person mos tja veshesh nje komuniteti duke na ironizuar me faktin qe ne jemi shqiptare apo jo!!!!Jo per fajin tone ne kemi vuajtur jemi vrare e jemi prere na eshte marre gje e pasuri.Ne prap mbijetuam dhe per mendimin tim jemi nder qytetaret shqiptare me patriote.
    Neqoftese je shqiptar/e(edhe po nuk je) une do te ftoja te njihje me shume ēam dhe te siguroj se nuk do zhgenjehesh.
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-03-2006
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    26

shitesi

me vjen keq, nuk e di ke lexuar te gjitha mes, po nuk kam urrejte se eshte fjale shume e madhe edhe nuk doja te fusja te kaluaren dhe vuajtjet qe kan pas njerzit me pare.un po flas per njerez qe kane moshen time dhe ato dhe prindrit e tyre kan lind ne shqiperi...
    o lale un nuk di si ta them se te gjith me fusin te kaluaren n mes...un po flas per ata qe kan lindur e jetojne per qejf nuk kan e nuk do kene vuajtje...pastaj se nuk kan sjellje te rregullt per mendimin "TIM"nuk kam ca bej un....
    un jam shqiptare e nuk po shikoj arsyen pse vihet ne dyshim ky fakt,te mos ishte keshtu do e kisha te veshtire te flisja shqip......
    lale deri me sot nuk me ka dal njeri para qe te e tregoj te kunderten....po pres....

Faqja 8 prej 38 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •