Postuar më parë nga Igli_Vlonjati
Igli o shoku si e merr Easy ti derman se mua po me iken mendja me kete Diritto skam lene me nate pa e gdhire edhe prap spo mbaron Libri.Stresi 10
Postuar më parë nga Igli_Vlonjati
Igli o shoku si e merr Easy ti derman se mua po me iken mendja me kete Diritto skam lene me nate pa e gdhire edhe prap spo mbaron Libri.Stresi 10
Eh i filloj per nje jave...po e bej cicin nga frika LoL...Uaj god uaj!
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
O naneeeeeeee, 8 Provimeee una kush i mer o xot o xot, do des me kok ne libra una![]()
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Se ke idene sa i stresumen jam po ja qe smesoj:PpPppp
EVERYBODY'S BUSINESS IS NOBODY'S BUSINESS
Nuk stresohem aspak, mundohem te mesoj dhe te jeme i qete.
Nese ndodh me e keqja, vjen afati tjeter. vetem shendosh rinia shqiptare.
te gjitheve ju uroj fat dhe suksese ne provime
Punë, djersë, dashuri mes njerëzve dhe ndaj atëdheut.
Emo se per te dhen jane ato po he,nuk ju shpeton dot.Me mire mos ta mbash mendjen aty se te iken fare tani ne kete kohe.Merre si te vije dhe kopjoni sa me shume te mundeni
Shendet e pare dhe suksese te gjithve (Ndonje note kaluese jo me shume ore) [-_^]
Feel the pump √
Pupupupupupupu Ikni Re Ci Doni Provimet :d (shaka) Ne Fakt Gjitha Andej Sidomos Jashte Shteti Me Keto Provimet Edhe Detyrat Ju Stresojn Edhe Ju Ngarkojn Po Ne Pergjithsi Mos E Vrisni Mendjen Se Po Qet Te Zot Per Vete Edhe Mund Ti Merrne Provimet Me Mundesit E Juaja Ju Uroj Sukses Te Metejshme
Skam dhene ndonjehere provim ne jeten time.Sme eshte dashur te jap pranajjj lol
Ai qe sme ka qejf, me ka inat :D
Ooooooooooooooooooo me keni prek ne tela mer amon, kush ishte ai qe i permendi kush. Lene aman se na u qorrun syt, lexo libra lexo forum, nuk dime ka me shku. Un per vete e kam mare nje, ishalla mar edhe 7 te tjeret.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Aspak s'jam i stresuar. Me pelqen qe me ne fund, shperblehet ai mundi qe jepet terre vitin akademik, dhe koha e provimit eshte vetem nje formalitet, sepse nota ndertohet brenda vitit dhe ne fund futesh vetem e ben punen teknike, dmth e shkruan ate qe ke mesuar gjate terre vitit.
E thjeshte, dhe relaxuese!![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Krijoni Kontakt