Gjithmone!
Suksese te gjitheve!
Gjithmone!
Suksese te gjitheve!
As me plas fare, stresin se njoh.E mar kshu lehtshem dhe po ashtu lehtshem me rreshket prej duarve![]()
Postuar më parë nga Xemlo
loool
una pas pak do hyj ne prov.e pare per kte vit shkollor,u bona si kalamajt e fillores tu e permend gjithandej..po cti bej qe para cdo provimi ndjehem sikur esht ipari dhe me irendesishmi i jetes time...stress?sedi?po me kalojn ca drithma neper trup
![]()
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Eh , kete te mire e kam qe nuk e vras shume mendjen neper provime . Mora kaq mora aq , hyra shyra . Per tu bere eshte ai provimi shkret .
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
mos i medoni shume beni si mua se me pak strese do keni kur te vijne beni cte dini perse e vrisni mendjenajo qe do te ndodhi do te ndodhi....................nuk e ndryshon dot...............
Mos i hap ato plag para kohe aman..Marr sezonin tani ne qershor dhe kam 7 provime.O le leeeeeeeeeeee si do ja bej![]()
Feel the pump √
Te them te drejten,tani qe jam ne vit te dyte te uneversitetit i kam harruar pak a shume streset e provimeve te gjimnazit...
provimet gjithmone jane shume stresant per ato studenta qe nuk kerkojne thjesht ta kalojne(megjithse edhe ato pak a shume)...
ne ghimnaz mbaj mend qe ne maj e deri ne mes te korrikut qe dhashe provimin e fundit kam qene shume e stresuar,por gjithsesi nuk krahasohen me keto te uneversitetit..jane te tmerrshme sepse nuk ke ate lidhje me prof sic e kishe ne gjimnaz,pastaj ketu ben provim nje liber te tere qe e ke studjuar vetem ne nje ose dy muaj,ndersa ne gjimnaz jepje ate cfare kishe mesuar gjate gjithe jetes shkollore....
une ju uroj shume suksese atyre qe kane provimet sivjet,perfshire ketu edhe 2 kusherinjte e nje shoqe timen...e i uroj suksese edhe vetes sime se kam 6 provime per te dhene kete vere.
Ciao!
MEGJITHESE SJAM NGA ATA NXENES QE VETEM DUAN TE KALOJNE
PO ME THE PROVIM ME SHKRIM SI ME ME RA NE PLUMB BALLIT
gjithsesi mendimi im une pelqej me shum te flas me goje se sa te shkruaj
Ufa...jam shume shume shume e stresuar....i filloj per dy jave...im gonna go crazy aggrrrrrrrrrrrr
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
une jam tip qe stresohem leht,gjithmon bie ne peshe.se kam 15 provime per te dhene,si ne praktik,ashtu dhe ne teori
Krijoni Kontakt