Nderimet e mia Zoteri Fisnik,
Ju faleminderoj nga zemra per postin e ofruar te ju them drejt mu be qefi sepse me kishe vu ne post ne mes te shqiptarve.
Fisnik ato fyrjet e juaj do i marre thjesht si nje moment i juaj qe ju ka shty te shkruani pasi qe nje gjak i paster shqiptare siq pretendoni ju se keni kurre nuk do i kishte shkru ato fjale.
Pse ju lutem ne perziheni ne endrra ?Endrrat nga nje here realizohen e nga nje here jo prandaj nuk keni nevoj ne fillim te endress te na zgjoni.
Mjellma as qe ka endrru se do vozis vet 160 km ne ore por ja qe sot vozita dmth nuk dihet c'ka sjell e nesermja
Fisnik nuk jam ketu per urrjetje as fyerje une jam ketu per pak dashuri ne mes Shqiptarve sepse me se shumti kemi nevoj per ate ndjenje ne mes nesh.
Nese keni menduar se do ju kthej me te njejtin ton shkrimin tim ju lutem shkoni ketu www.KENI GABUAR ADRESEN.com
Zoteri Fisnik edhe Zoteri Ricky kam nje lutje :
Deshire kam ne jete te martohem me nje Vlonjat(disi Vloren e kam ne zemer) ) do ma jepni fjalen se nese e gjej ju do beheni dy deshmitaret e mia ??
Ju pershndes me shpres se do dojm njeri tjetrin ashtu siq jemi pa pas pretendime te i ndryshojm.
Pelasgian do ju pergjigjem me nje leter elektronike por kam problem koha
Me rrespekt per te gjithe Shqiptaret
Mjellma
Krijoni Kontakt