Close
Faqja 5 prej 12 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 114
    i/e regjistruar Maska e Pelasgian
    Anėtarėsuar
    16-06-2002
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    391

Aksioni Punues

Mjellma,

Keto diteve te fundit kam qene shume i ngarkuar me disa qeshtje personale.

Sidoqofte, ne keto dy apo tri ditet e ardheshme une do ta keme kete projektpropozim per Aksionin Punues me detajet me te nevojshme ne te.

Une vete kam qene Aksionar dhe e di se cka nevojitet. Veqse kesaj here do te propozoj te behet shume me mire.

Si njera nga keto te behen kurse te ndryshme praktike. Une personalishte jam i gatshem tua mesoj te rinjeve tane bazat e ndriqimit te filmit.

Kjo do te jete kenaqesia me e madhe per mua dhe per te gjithe qe marrin pjese, si ne organizimin, ashtu edhe ne format tjera.

Normal nese gjithecka ecen mire, mund ti bejme pergatitjet paraprake qe ky Aksion Punues te filloj ne kohen e pushimeve, kur te rinjte tane leshohen nga shkollat.

Me nderrime

Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Vendndodhja
    Peru (Lima)
    Postime
    79
    Megjithese ke qene i ngarkuar me pune personale, duhesh falenderuar qe gjen kohe dhe merresh me nje nisme fisnike.
    Keshtu vazhdo e mos u mposht nga veshtiresite, si thone fillimi eshte i veshtire por HISTORIA do te te VLERESOJE PER KONTRIBUTIN NDAJ ATDHEUT.Well done bro.

Perjashtuar Maska e illiriani
    Anėtarėsuar
    06-05-2002
    Postime
    655

BESĖLIDHJA KOMBĖTARE SHQIPTARE - NGA FORUMET SHQIPTARE FILLON ME AKSIONIN NĖ FJALĖ

Diēka qė mė bėri pėrshtypje pėr kėtė aksion ishte mendimi i sinqertė i Mjellmės, Blendit etj. qė vėrtet, do tė jetė njė madhėshti
    shqiptare, kur tė bėhet organizimi nė fjalė, nė rrugėn Durrės_Prishtinė, ku rinia jonė dhe shqiptarėt e tė gjitha moshave
    do tė jenė pjesėtarė, secili sipas kushteve tė veta...

Por, ja si rrjedhė politika shqiptare dhe eventualisht me ndėrrimet e presidencave, nuk do tė thotė se edhe do tė ndėrrohet rregulli i organizimit tė kėtij aksioni! Ne kemi bėrė njoftime tė shumėta nė shumė forume e organizma qeveritar e joqeveritarė dhe tė gjithė shprehin mirėnjohje tė madhe pėr kėtė nismė, si organizim kombėtar shqiptar!

Janė tė mirėpritur tė gjithė tė interesuarit, qė secili sipas kushteve tė jetės sė tij e mundėsive si dhe sipas aftėsive organizative, tė kyēen nė kėtė organizim, me njoftim tė shokėve nė mesin e rrethin e vet, me formimin e listave grupive deri nė bashkimin e tė gjitha listave nė njė tė pėrbashkėt, me implikimin e ndjenjes kombėtare nė ēdo mes e shoqėri shqiptare ne diasporė (poashtu edhe nė lidhje me atdheun), me dhėnien e propozimeve tė lira e tė frytshme rreth organizimit, me punėn e vet profesionale, se ēka mund tė bėj unė konkretisht nė kėtė aksion etj.

Vijojmė deri nė plotėsimin e kushteve e kritereve tė aksionit, posa tė marrim lidhjet realizuese nga atdheu! Jemi tė lidhur shpirtėrisht me aksionin nė dobi tė bashkimit tė kombit!

Rėndėsia e kėtij aksioni ėshtė e shumėfishtė!

Lidhet Durrėsi me Prishtinėn pėrjetėsisht!

Anėtarėsuar
    16-06-2002
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    391

Aksioni Punues

Illiriani01,

Mire se na vjene.

Sikur te isha poet sot do e shkruja nje poezi per foshnjen e vetmuar. Besoj qe ti mund ta besh kete ne Letersine Shqipetare.

Jam duke i bere finalizimet rrethe projektpropozimit te Aksionit punues,

Vazhdojme,

Perjashtuar Maska e illiriani
    Anėtarėsuar
    06-05-2002
    Postime
    655

AKSIONI KOMBETAR VAZHDON

Po Pelasgian,

Po bejme pune te mrekullueshme dhe gjithcka po shkon sipas projektit, perkunder veshtiresive qe po na krijojne veglat e huaja, qe e kane hale ne sy LIDHJEN DURRES-PRISHTINE - inisiativa jone eshte e perkrahur nga forcat kombetare, qe shpejt do te shihet kush e don me zemer e mendje atdheun dhe ia deshiron bashkimin kombit shqiptar edhe kush e pengon me e pa vetedije!

Ashtu sikur jemi marre vesh, secili duhet t'i kryej detyrat e veta ne projekt (perkunder kohes se cmueshme qe na mungon) - dhe seshpejti do te jemi ne aksion te mirefillte kombetar!

Pergatitjet organizative vazhdojne!

Nderimet e mia

Te nderuar Zoteri
    Une mendoj se qeverit shkojn edhe vin por populli yne i shume vujtur mbet...gjeneratat e ardhshme do e shijojn bukurin e asaj rruge qe ka dmth shume te madhe per c'do shqiptare ku do qe gjindet ai.Do plasim se pari Grekun qe aq shume ka deshir te na shof te perqar,do plasim shkaun se gjithemon na ka nda edhe ka fut aq shume urrejtje ne mes nesh,do e dobesojm ekonomikisht Maqedonin etj prandaj ne jemi ata qe duhet te investojm ne shtetin ton mos te presim ndihm nga Europa Plak se ajo na ka nda edhe nuk presim se ajo do na bashkoj...
    Bisedova me ca bashkombas te mi nga Kosova edhe te gjithe jan te gateshme te japin per fillim nje shume simbolike te te hollave normal se i kuptoj pse ngurrojn ti japin me shume por thuhet ne Kosove "Pika pika mbushet pusi "...

Aksioni punus do ju kthej popullit besimin se me siqneritet e kemi marre ne ate edhe se atehere edhe me shume do investojm.
    Shqiptaret kan potencial ekonomik ta ndertojn ate rruge vet pa ndihmen askujt vetem sikur te bashkohemi pak me shume ne zemra edhe ne vepra.Ndegjova se shume Shqiptare nga Kosova edhe Maqedonia kete vite me me deshir po vizitojn plazhet e Durrsit edhe te Sarandes se te bregdetit te Malit te zi dmth vetem po fillon dal nga dal te vjen behari...po te ndertojm ate rruge Mengjesin do e hajm ne Prishtine e Dreken ne Durres e Darken ne Saranda sa shume e shkurtoj ajo rruge kohen e mos te flasim per bashkimin shpirtrore.

Me falni nese e kam tepru me patriotizem por Zoteri pak perkrahje morale nga une

Me rrespekt te thell per kete iniciatve
    Mjellma

Anėtarėsuar
    16-06-2002
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    391

Aksioni Punues

Mjellma,

Patriotizmi eshte duke vluar ne zemrat e cdo Shqipetari. Kjo tregon se me te vertete ka ardhe koha te bashkohemi.

Ajo qe thua per ndihmen e shokeve tu tregon per gatishmerine qe ky populle eshte i interesuar ti ofroj ketij kombi.

Por mund te them qe ne kete forum nuk mund te flasim per qfaredo financash. Financat duhet te rregullohen nga personat pergjegjes ne udheheqesine tone. Ketu duhet te jemi shume te kujseseshem. Une do te publikoj se shpejti "Sistemin e Hijes", e cila do te behet si nje alternative e "ndershmerise" se atyre qe financat do tu besohen.

Kur te vie koha te gjithe do ta kuptojne permese televizionit, shtypit dhe mediave tjera se ka ardhe koha qe secili te jap kontributin per kete populle. Edhe une kam shume shoke te cilet jane jane duke kursyer mjafte shume. Dhe secili nga ta mund te jap se paku nga 1000 dollare.

Ne perendim gjenden gjymse milioni te rinje nga vendelindja jone. Nese secili nga ta jep 100 dollare bejne 50 milion dollar. Ky do te ishte nje fillim i jashtezakonshem. Pra ne do ti shfrytezojme te gjitha metodat e mundeshme per te mbledhe shumen e duhur. Si nje lloj 3 % qe ekzistonte per qlirimin e Kosoves, 3 apo 5 % te te gjitha bizneseve ne Kosove, Shqiperi dhe vende tjera. Dhe kjo Evrope kur te shehe se ne jemi shume serioz per kete, besoj edhe ajo do te ndihmoj sa te mundet.

Nga ky investim ne te gjithe do te fitojme. Dhe me se shumti femijet tane dhe gjitha gjeneratat tjera qe do te vijne.

KA ARDHE KOHA QE KJO EVROPE DHE BOTE TE KUPTOJ SE EKZISTON NJE POPULLE I LASHTE NE BALLKAN

Me nderime,

Anėtarėsuar
    16-06-2002
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    391

Aksioni Punues

Ju lutem lexoni kete projektepropozim te cilin jam munduar te hartoj sa me mire, edhe pse nuk me premtonte koha.

Shkruani per kritikat, apo te mirat qe ka ky propozim etj.

Me nderime,

bashk01@aol.com
    nshillova@msn.com

PROJEKTEPROPOZIMI ESHTE I BASHKANGJITURE NE SKEDAR
    Skedarėt e Bashkėngjitur Skedarėt e Bashkėngjitur
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Pelasgian : 23-07-2002 mė 07:40

Ju lumet...

Zoteri Pelasgian,
    Ju lumet per punen e bere me pelqeu ne pergjithesi koncepti edhe pse kam vetem ca sygjerime te vogla.
    Si te doni te ju them ketu apo mund te komunikojm me mesazhe private apo me e-mail ?
    Une jam nje ish akcioniste edhe nga pervoja ime do ju shkuraj.

Me rrespekt ,
    Mjellma

Anėtarėsuar
    16-06-2002
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    391

Aksioni punues

Mjellma,

Sa bukur. Nje ish aksioniste takohet me nje ish aksionist.

Kete teme ne e hapem per ide, keshilla, sygjerime etj. Kater sy shohin me shume se dy.

Mund te lajmerohesh ne qfaredo menyre qe ke deshire, haptas ketu ne forum, apo permese mesazheve private.

Me nderime,

bashk01@aol.com
    nshillova@msn.com

Faqja 5 prej 12 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Letėrsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •