Close
Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 114

Fisniku

Nderimet e mia Zoteri Fisnik,
    Ju faleminderoj nga zemra per postin e ofruar te ju them drejt mu be qefi sepse me kishe vu ne post ne mes te shqiptarve.

Fisnik ato fyrjet e juaj do i marre thjesht si nje moment i juaj qe ju ka shty te shkruani pasi qe nje gjak i paster shqiptare siq pretendoni ju se keni kurre nuk do i kishte shkru ato fjale.

Pse ju lutem ne perziheni ne endrra ?Endrrat nga nje here realizohen e nga nje here jo prandaj nuk keni nevoj ne fillim te endress te na zgjoni.
    Mjellma as qe ka endrru se do vozis vet 160 km ne ore por ja qe sot vozita dmth nuk dihet c'ka sjell e nesermja

Fisnik nuk jam ketu per urrjetje as fyerje une jam ketu per pak dashuri ne mes Shqiptarve sepse me se shumti kemi nevoj per ate ndjenje ne mes nesh.
    Nese keni menduar se do ju kthej me te njejtin ton shkrimin tim ju lutem shkoni ketu www.KENI GABUAR ADRESEN.com

Zoteri Fisnik edhe Zoteri Ricky kam nje lutje :
    Deshire kam ne jete te martohem me nje Vlonjat(disi Vloren e kam ne zemer) ) do ma jepni fjalen se nese e gjej ju do beheni dy deshmitaret e mia ??

Ju pershndes me shpres se do dojm njeri tjetrin ashtu siq jemi pa pas pretendime te i ndryshojm.

Pelasgian do ju pergjigjem me nje leter elektronike por kam problem koha

Me rrespekt per te gjithe Shqiptaret
    Mjellma

he harrova...

...edhe nje nder arsyet pse jam ne kete forum eshte drejtshkrimi ne gjuhen Shqipe e di se kam shume gabime por kush punon gabon e kush nuk punon nuk kam shansa me gabu

Hajt tung se ika tani
    Mjellma

i/e regjistruar Maska e Pelasgian
    Anėtarėsuar
    16-06-2002
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    391

Aksioni punues

Mjellma,

Shkrimi juaj me la me goje mbyllur.

CDO DITE MESOJME NGA PAK
    POR SOT MESOVA SHUME

shake me ... Maska e fisnik
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Postime
    212
    Mjellma

Nuk di cilen fjale e ke marre fyerje. Lexova shkrimet mija me dyshim sikur te mos i kisha shkruar vete. Me vjen keq por ti vertete flet enderra. Ne rregull, nuk dua ta prishi ate enderr. Kur te zgjohesh, me trego qe te kerkoj falje jo pse te kam ofenduar, por pse kam gabuar qe kam shkruar fare per kete teme. Kam gabuar per shume arsye :

a) Kam gabuar sepse ju kerkoni te marrim pjese ne diskutim, por vetem nese ju perkrahim edhe kur e keni gabim. Ēdo pengese per te shoshitur gjerat, ne menyre te kulturuar, mund te quhet cenzure. Ju kerkoni vetem perkrahje edhe kur thoni se „aksionistet duhet te mberohen nga policia dhe ushtria“. Pse mor te mbrohen, prej kujt? Ē’faj kane ata qe do gjinden aty per ta ndertuar rrugen e bashkimit? Ē’eshte kjo ide e ēoroditur. Une propozoj qe ky paragraf, qe lidhet me policine dhe ushtrine, te shkulet fare nga skedari.

b) Nese nuk marrim pjese na akuzoni per sabotim. Kjo me duket sikur ajo e Ali Asllanit “Halles nuk i hahet, halles nuk i pihet”.

c) Nese lexoni qe nga fillimi, kjo teme ka perēare aq shume sa qe edhe moderatoreve nese guxojne e thone ndonje fjale u bini ne qafe dhe ata mbyllin gojen. Beselidhjen Shqiptare e shnderruat ne Aksion Punues. Pse nuk thonit qe ne fillim: Urraaaaa, te shkojme ne aksion, por e ngaterruat me Beselidhje, autor i se ciles nuk eshte Nezir Murta, sepse kur u formuan Beselidhjet, Neziri as qe ka frymuar. Mqs, Neziri po hesht, une nuk dua te flas me shume per kete ēeshtje.

d) Kam propozuar edhe veten ne ate aksion, jo vetem ty Mjellma, por Pelasgian ma mori per humor. Mire une nuk insistoj, le te mbetet humor. Nuk me pelqen thirrja qe ai i bene Agim Doēit qe te me shkaterroj me ndonje poezi. Pse i ngaterroni gjerat, po prej kur poetet jane bere xhelate? Ata kane shpirt hyjnor dhe te mbushur me emocione. Vetem ndonje Muze e keqe mund t’i shpie ne ndonje rruge te lige. Pastaj, a ka me keq se sa kur dikujt i kerkon fotografine per t’ia vene ne muri, sikur ne shtyllen e turpit ?

e) Une deshmitar i askujt nuk dua te behem. Kam ofruar sherbimet e mija per ofiēarine. Mjellma ēmoj preferencat tua per vlonjatet. Me vjen keq qe nuk ke te njejtat preferenca edhe per dibranet.

f) Te gjithe ata qe regjistrohen ne forume per te mesuar drejtshkrimin gabojne. Per te mesuar drejtshkrimin duhet te regjistrohen ne shkolle. Nese ketu aludohet ne kritikat e mija per gabimet ortografike ne skedar eshte hesap tjeter. Shkrimi ne forum nuk eshte edhe aq zyrtar, ndersa skedari eshte zyrtar. Tevona skedari i mire ruhet ne arkiva te shtetit, helbete iu sherben gjeneratave te ardhshme.

g) Me kete pike edhe po perfundoj. Kerkoj falje qe kam marre pjese ne kete teme. Vazhdoni pa mua. Une edhe ashtu qysh se kam pasur ca ferkime me illirianin01 ke Forumi i Gjuhes nuk kam shkruar me ne kete Forum.

PS : Pelasgian, Mjellma, nese tash e tutje marre pjese ne kete teme, pasi ma shperfillet mundin dhe pasi keni deshire qe une ta trjatoj kete teme nga kendi i humorit. Ashtu edhe do te veproj. Nuk dua t’jua prishi planet, aq me pak enderrat !

Shnet, perqafime e mbarsime !

[...]"Ende m'vrasin fjalėt tua, s'jam e jotja, por tė dua"...

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Postime
    212
    Mjellma edhe une nga ti mesova shume, ate se si ti e cileson gjakun e dikujt!

Anėtarėsuar
    16-06-2002
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    391

Aksioni punues

Fisnik,

Me vjene mire qe ky shkrimi juaj i fundit nuk tingellonte aspak qesharake por e vendoste dhe serioze.

Te kuptohemi per disa gjera.

Per nga vete natyra e njeriut nuk do te thote se pajtohemi per cdo gje gjithemone. Sikur te ishte ashtu kjo bote nuk do te ishte me kodra por e rrafshte.

Per gabime gjuhesore ne vete Skedar ndoshta ke te drejte, une nuk jam gjuhetar. Por mos harro kjo eshte vetem nje nisme. Ky Skedar do te kaloj neper reparte te ndryshme te gjuhetareve, ideologeve, politikaneve qe te mund te pranohet si ide madheshtore. Nese kalon te gjitha pikat e lartepermendura atehere mundesishte fillon realizimi i tij.

Kur te fillon te ndertohet nje shtepi shihet vetem temeli, por me vone ndertohen muret, merre formen e nje shtepie, me vone i qitet kulmi, meremetohet, mbushet dhe njerezit fillojne te jetojne ne te.

Ne nuk nderruam emrin prej Beselidhjes Shqipetare ne Aksionin Punues. Jo.

Aksioni Punues eshte vetem fillimi i realizimit te Beselidhjes Shqipetare.

Ne kemi nevoj per ndihmen tende, ndihmen e te gjitheve qe e ndiejne veten Shqipetar. Kjo pa ju eshte veshtire te realizihet.

Duke pas parasysh madheshtine e kesaj Beselidhje Shqipetare nuk duhet te trajtohet ne menyre komike. Per kete arsye une pyetjes sate komike i dhashe nje pergjegje komike, sepse nuk me dukej serioze.

Ti si Albanolog i mire mund te na ndihmosh ne drejteshkrimin e mire te vete emrit te ketij forumi. Cila eshte forma e drejte e saj FORUMI SHQIPTAR, apo FORUMI SHQIPETAR. Kjo eshte me rendesi, sepse eshte duke u pare nga mijera Shqipetar nga te gjitha viset dhe bota.

Me nderime,

Anėtarėsuar
    16-06-2002
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    391

Aksioni punues

Dhe nje gje harrova.

Illiriani01 nuk eshte duke heshte, atij po i ndalohet hyrja.

Gjithashtu edhe Blendi.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Postime
    80

Mjelma dhe Fisnik !

Mė vjen mirė qė dhe kur atakoheni e beni kete "fisnikerisht" dhe pa sharje, njė shembull qe doja ta shihja ngado ne kete forum.
    Mjelma !
    Edhe unė kam respektin mė tė madh pėr vlonjatėt por kujdes, mos u marto me ndonje kallėp si Zani... Unė jam gati tė bėhem dėshmitari yt, veē ti mos mė harrosh ...
    Fisnik !
    Nuk bėnė tė abandonosh forumin pėr inat tė njėrit apo tė tjetrit. Ne jemi nė njė kuvend dhe si tė tillė kemi vendin tonė. Askush nuk ka tė drjtė tė na largoj por as nuk duhet tė largohemi, veē rasteve "tė armė mbajtjes pa leje".

Jemi qe jemi po le dhe nje mesazh per Pelasgian.
    Faleminderit per urimin ndonese une e kam marr vesh pas teje qe isha bere "Moderator". Mu duk se u ēudite. Edhe une. Jo pėr gjė por biografia ime eshte sterrė e zezė. Shpresoj qė kėtė tė mos e dijė ndonjėri nga administratorėt ( le te ngelet mes nesh...).
    Sa pėr ate qe disa behen BAN une nuk mund te mbrohem me "postin" e moderatorit. Une nuk arrij gjer aty sa te me bejne BAN. Sa per Illirjani01 nuk e di se nuk jam perzier ne ate pune por sigurisht nuk do kete respektuar "rregulloren e qarkullimit"...
    Faleminderit pra dhe kuvend te mbarė dhe me falni qe dola nga tema...Shpresoj qe moderatori i ketij forumi te mos e fshij mesazhin....

Rycki
    O moj Shqypni e mjera Shqypni....
    Ti ke pas kenė njė zonjė e randė,
    Burrat e dheut tė thirrsin NANĖ
    Vaso Pasha

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Postime
    212
    Mire mengjesi!

Pelasgian, ja po te pergjigjem lidhur me heshtjen e illirian01. Nuk e kam ditur qe ka bann. Shpresoj qe kjo gje edhe do t’i bej hajr. Ai duhet t’i therret mendjes qe ne te ardhemen te flas si insan.. Ēka e kam lehte? Te shkruaj pasi ai nuk ka qasje ne For..? Mire nuk nuk ia permendi emrin me.

Sa i perket pyetjes se a duhet shkruar Forumi Shqip[ė]tar, apo Forumi Shqiptar drejtohu ke Albo, Redi apo Fiori.

Hah..Nga mua e ke kete pergjigje. Helbete ia qelloj! O Pelasgian, e shef se keni shume defekte mo trim? Doni Beselidhje, doni Bashkim Kombetar, doni Aksion Punes dhe ende nuk jeni te sigurte se duhet te shkruhet Forumi Shqipėtar, apo Forumi Shqiptar! Tash edhe Forumit i gjeni behene?

Une e shkruaj keshtu: shqiptar, shqiptar-i , nga kjo; Forumi Shqiptar, hah .. eshte korrekt, jo per hater te botes as per gazin e saj, por per hir se shkruhet keshtu.

Por t’a leme kete punen e shkrimit korrekt. Desha te pyes, jeni ende ne enderr, apo ... jo a, ende fjetur jeni? O bobo, sa mire qe nuk i keni perjetuar aksionet e „xhaxhit“. E shef !? Edhe „xhaxhi“ i thonim neve per ta paraqitur disi me njerezor, me njeri. Ama kot. Jam i sigurt se me gjumin dhe enderrat e juaja nuk do ta mbijetonit aksionin e “xhaxhit”.

Pelasgian, po puna e pishinave ē’u be? Kam nje propozim, nese nuk ua keni caktuar lokacionin. Me se miri eshte t’i ndortini ne plazhin e Durresit, aty afer viles se Zhylien Rochit. Pse jo ? Nuk ka deshirė Zhylieni ? Aaaa, e adhuron ujte naturor te detit ay. Po qente e Zhylienit ? As ata nuk i done pishinat? Eh nuk jane ata si shqiptaret mashkuj fukaraje, por qene zingjini jane ata. Jo mor nuk flas per ata te veraret. Keta qe i ka ende ... Si? Nuk ia kane verare asnje!? Si mor talleni? Po a nuk i vajtoje me lote e tere Shqiperia? Po gjemen qe leshuan ca gazeta shker… shkyera, gati mu muar goja. Madje atij qenit te bardhe disa aksionare kishin vendosur t’ia kushtojne edhe ndonje poe… jo mo ēar kengesh legjendare. Ata jane qene, e jo Muja e Halili! Mire, disa poezi, por jo edhe mbremje leterare! Sa per mua edhe mberemje bene, ama kam friken hidherohet ambasadori kinez. Si s’kupton gje? O Pelasgian, a duhet te shpjegoj ēdo gje ne detale? Paj mberamje te tilla leterare lejonim vetem per kinezet qe pesonin ne Shqiperi. Atehere kur ekonomia jone lulezoi aq shume … sa edhe te vdekurit qanin.

Ēu be mo Pelasgian? Pse burre? Nuk e ke deshire humorin? Tash s’po kuptoj gje. Here me thua se ke deshire, here s’ke deshire. E di si i thone kesaj? « Hyp se te vrava, zhdryp se te vrava ».

Ne rregull. Por nuk ik pa bere nje pyetje. I keni lajm… S’ka as pyetje me? Nuk keni kohe te mirreni me mua?! Ne rregull. Ju respketoj kohen.

Diten e mire!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisnik : 26-07-2002 mė 09:34

Anėtarėsuar
    16-06-2002
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    391

Aksioni punues

Fisnik,

Perseri me humor a?

Edhe une e kam humorin ne gjake, nuk mund te jetoj pa te.

Si duket nuk po kuptohemi per shkake te dallimit te madh ne gjuhe, apo thjeshte nuk kemi deshire te kuptohemi. Cila eshte e verteta? Ju thoni SHQIPTAR eshte drejte te shkruhet, kurse une them SHQIPETAR. Po e marre kete jo si nje gabim tendin apo timin personal, por si nje gabim te gjuhetareve tane. Se shpejti do tia parashtroj kete pyetje Dr Ise Bajqinca- Albanolog.

Pse ekziston nje kontrast aqe i madh ne botekuptime mes Shqipetareve nga Kosova dhe Shqipetareve nga Shqiperia.

Ju thuani keshtu "O Pelasgian keto nuk jane kohet e Enverit".

Pergjigja ime eshte " O Fisnik keto nuk jane kohet e Enverit".

A po e sheh ndonje dallim ne pergjegje? Jo.

Kuptimi eshte shume i ndryshem. Tash nuk eshte koha e Enverit, as Skenderit. Tash eshte koha e demokracise dhe gjitheqka behet me deshire. Per tu bere nje pune duhet te vendosin shumica e votuesve.

Por ti Fisnik tregom a je i interesuar te flasim si burra apo te vazhdojme me ironi, satira etj.

Nje fore e shkrurte qe do te shihet ne ekranet televizive se shpejti.

I PARI- "HEJ, SHIQO MORE AI NJERI PO TA GRABITE VETUREN."

i DYTI- "MOS U BE MERAK, IA MORA REGJISTRIMIN"

Qeshni se mire eshte te jesh i lumture.

Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Letėrsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •