Close
Faqja 12 prej 12 FillimFillim ... 2101112
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 114 prej 114
    Shmekeri Prishtines
    Anėtarėsuar
    04-08-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    66

Une

Z. Nezir, shkrmi im nuk ka te beje asgje me indentitet. Une nuk rri mbash dushkut sepse nuk ndodhem ne male. Edhe po te gjindesha ne ndonje mal, atehere do te fshihesha mbas ndonje germadhe e jo dushku. Une vetem dhash mendimin tim. Nuk e di se c'fare keni kur thuani prezentohu. A valle mos je ka don me qeru hesape me mua? PO ne qofte se ky eshte qellimi yt, atehere, me fal, une nuk perdori dhunen. Jam pacifist.

Me fal ne qofte se jam kunder nje aksioni te tille. Une ta permenda emrin, por ne qofte se kjo te pengon atehere me thuaj dhe une do ta ndryshoj shkrimin e mesiperm. Me trego.

Une nuk do te prezentohem sepse kam deshire te mbes anonim. Kur vjen koha per mua te prezentohem, atehere ate do ta beje perpara popullit tim, e jo para jush vetem se ju me kerkuat.

Nqs, kjo te pengon, atehere tough luck my friend. E di vetem nje gje, do te degjosh nje dite per mua.

Une..trimi nga Prishtina, Kosove

To all my brothers outthere...... I salute you
    Love is Just a Temporary Form of Insanity--Sylvester Stallone

Perjashtuar Maska e illiriani
    Anėtarėsuar
    06-05-2002
    Postime
    655

Taudardi, kur ta thirrish dikend ne emer - prezentohu vet perpara, se eshte kulture!

sa per ceshtjen tende, a je pro a kunde nje inisiative, kjo nuk con peshe, por 'shpia jone' e ka zakon, qe edhe kur nuk je per nje pune, bile mos te behesh plangprishes, se nese ty nuk te pelqen dicka, nuk to te thote se nuk duhet t'iu pelqej te gjithve...

une nuk u preka qe me thirre dy here pernjehere dhe ti u preke, pse deshta me dijte kush je ti... a eshte ndonje faj me te pyet dikush kush je ti, e nga je, e cka po ben... a po merzitesh a lodhesh a cfare pune ben, e ku rrin me shpi...? Edhe ti perseri uk po tregon...mire taudardi, rri i panjohur pra, puna jote, vetem me te thirre dikush ne emer e mbiemer, mire eshte me e dijte kush po te thirre, se get jo bash mire... e ti rri pra e, se per mua nuk luan asgje ndonje rol, a prezentohesh a rrin fshehur...

Tjeterhere, kur ta thirrish dikend ne emer e mbiemer, prezentohu vet perpara, ose thirre ashtu si ti paraqitesh... dhe

ta ndjefsha zanin e mire

trim - Pristina, se atje ka trima edhe pacifista - mbase the vet!

edhe juve tjereve shendet per keto pushime!

Perjashtuar Maska e illiriani
    Anėtarėsuar
    06-05-2002
    Postime
    655

VETĖDIJA KOMBĖTARE - KUSHT I BESĖLIDHJES SHQIPTARE, SI FINALJA E BASHKIMIT KOMBĖTAR!

Ēka ėshtė Vetėdija Kombėtare, si mund te ngritet ajo ne turma te popullit, si krijohet nė shqiptarin tonė sot dhe ēfarė karakterstikash ka si vetdijesim?

Si e mendoni vetėdijen kombėtare shqiptare?

Ēka do tė thotė: njeri me vetėdije kombėtare te ngritur dhe
    ēka do tė thotė: popull me ngritje tė vetėdijes kombėtare?

Do tė ishja kurioz, tė lexoja diēka origjinale...

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,387
    Postimet nė Bllog
    22
    Kjo teme u konsumua ne disktutim dhe po diskutohen ceshtje te tjera nga ajo per te cilen eshte hapur. U mbyll nga une.
    "Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"

Faqja 12 prej 12 FillimFillim ... 2101112

Tema tė Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Letėrsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •