Kapedanikete e kam pare un Corazono ate "the ring" hihihi ncuq cik nga fillimi pastaj dola nga salla sic del Xha Sulua nga salla e baletit...
Kapedanikete e kam pare un Corazono ate "the ring" hihihi ncuq cik nga fillimi pastaj dola nga salla sic del Xha Sulua nga salla e baletit...
LuM i RrEmByEr
"8 MILE" .. ishte film shume i mire me pelqeu shume.. se di pse.. ma merr mendja se me pelqejne filmat e tille.... the ring e kam pare.. dhe nuk eshte aq e frikshme sa duket)
Dont Let The Fear
Of `Striking` Out
Keep You From
-- Playing The Game
The Gladiator
Te dua se s'te urrej dot......
kam pi buzėt e tua kur ti lagte leshnat e verdha deti_____I love U Flavia
ja se mas pa ma merr si gja personale... masandej ti je Flava e jo Flavia... a e din se Flavia asht emėr latin qi den me thanė bjonde
Filmi im me i preferuar eshte Fight Club. Ky film te jep aq shume adrenalin saqe do vetem te zihesh. Ne anen tjeter e paraqet boten ku ne jetojme shume realisht. Filmi vete te ben shume per te menduar. Tema kryesore e filmit eshte materializmi dhe se si njerezit "reagojne" kur ato humbin gjithshka.
Asnjeri nuk eshte nje Ishull!!!
mua me ka pelqyer "schindler's list".film fantastik.13 oskar-e ka fituar.jo se ka fituar oskar-et po se eshte i vetmi film qe e kam pare dy here ne kinema, e une s'para prekem shpejt.
Dashuria e nje barbareje pak ndryshon nga ajo e nje zonje te fisme.Padituria dhe niveli i njeres te terheqin po aq sa koketeria e tjetres.
Hallall Fight Club eshte film yll fare po ty me duket se te pelqen Brad Pitt jo filmi se paske vene edhe emrin jo per gje.Edhe mua me ka pelqyer shume po jo se me ka bere per sherr po kam menduar qe femra fut shejtanin ne shishe.Respekt.
Nje dite sinjor kapiteni ciganen ne rruge e takoi
film shume i mire: SNATCH me Brad Pitt.
nje nder filmat qe mund ta shof dhe rishof me kenaqesi dhe qe me ben te ndihem teper te emocionuar eshte :
:jSorridi alla vita la vita ti sorride....
Krijoni Kontakt