Close
Faqja 9 prej 21 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 202
    i/e regjistruar Maska e marcus1
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    2,574
    Postuar mė parė nga white_snake
    teme ineresante per zotin!
    un vete jam djal i ri er lal ene jam ne angli sikurse kriza04.............po me cpo shof ketu ne ket shtet me marr vesh qe vajza ime ( kur ta kem nji) ben "dating" per zotin e lith me kok posht mu tek banja dhe ja koordinoj litarin qe ti arrij koka mu tek veni ..............kurse cuni sic tha veshtruesja duhet te jet shemull per motren, le te bej dating po mceftas qe mos ta marri vesh e motra:-) qe thu ti kriza04 po u ba gay un jo hidhem vet po vras iher ate kuash ka ba ate ne pastaj per do hudhem vet lal!
    looooooooooool jeni njesha pe rket etem qe te dy!(veshtruesja dhe kriza04)
    Te shkretet ato femije qe do kene nje babe te tille. Por ketyre lloj prinderve me keq jua bejne. Megjithate shpresoj se eshte akoma i vogel dhe kur te rritet do ndrroje mendje.
    The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford

legally brunet Maska e maz
    Anėtarėsuar
    14-09-2002
    Vendndodhja
    ne planetin tim
    Postime
    194
    Postuar mė parė nga krize04
    o veshtruese....don't worry.what ppl say in this forum is a lot of bullshit most of the time..!shumica ktyne as nuk bejne nje date te vertete.une jom i ri po i kom qef shqiptaret mos tme bejne sikur jone shume te emancipum se dje kane qene nkatun me lop e sot kan ardh ne angli e kane perparu nga menimet sa hap e myll syte..!lene mo mos e pyt fare.se vetem kur e menoj me ngrehen nervat...!
    and ppl...keep it real (aq sa mundeni kuptohet).kriza
    Hey Kriza jam shum dakort me ty per ato goca apo cuna qe bullshit. Sme duket asgje e keqe nqs date apo dashuroesh apo ben sex me 1 qe do vertet & e di qe maybe do zgjash. Po mos i fut gjith shqiptaret ne angli ne te njejtin rrang.Un kam bo shum gjera po vec sex jo. im a vergin and proud of being one. Nuk tregon qe sme kan dassh se kam pas te dashur yll bote po skam shku me ta se nuk kam mendu se isha ready& sjam femer e leht. I believe in that thing called "LOVE"
    SO CLOSE UR EYES AND LET ME KISS U & WHILE U SLEEP I WILL MISS U

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Sigurisht jo!!!
    Qe kur erdha ne amerike ne moshen 12 vjecare habitesha me vajzat moshatare qe lidheshin me djemt ne shkolle, lyeshin (zbukuroheshin) etje...me vjente per te qeshur, me dukesh shume budallek, dhe prandaj nuk shoqerohesha me to, dhe kur me pyesnin per te shkuar ne date jepja nje excuse "sme lejojn prinderit" kur ne fakt s'desha vete.

Prinderit te influencojn qe ne femijeri, dhe kur rritesh (kur arrin adoleshencen) ve re qe mendon si ata...dhe nje lidhje si pshm te shkosh dating, te duket absurde dhe te ben me te kujdeshme...prandaj vajzen time kurre s'do ta lejoja te shkonte ne nje date...kurse per djalin, gjithashtu...vec kur te arrij moshen 17-18 do ta lejoja, por me poshte se mosha 17 mendoj se duhen te harrojn per nje lidhje me dike...it is a frivolous act in my opinion. Kurse vajzen mendoj se mosha me e mire per te shkuar ne date eshte 20 :P
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 23-01-2005 mė 19:08
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

profesionisti Maska e I-amėshuar
    Anėtarėsuar
    03-01-2005
    Vendndodhja
    www.proletari.com
    Postime
    211
    Pėrshėndetje Veshtruese.
    Nuk dėshiroj tė gjykoj por mė befasoj shndėrrimi i mėnyrės sė vjetėr me atė ala amerikan dating.
    Pasi nė shqipėri nuk din c“farė do tė thotė dating(mos tė fyheni pasi them pėr ato qė nuk dinė anglisht) e jo mė tė bėjnė dating.
    Pastaj vetė kjo "zgjidhje"e re e marrėdhenieve njerėzore ka lirinė totale tė dėshirės.
    Pra kur shpreson nė njė dating a.t.h do tė thotė qė dhe tė bėsh sex nuk ėshtė ndonjė problem.
    Pra me pak fjalė "pjesėmarrėsit" nė dating nuk janė tė virgjėr dhe s“kanė probleme tabush apo traditash pasi dating nuk ėshtė tradicionalja dhe kemi tė bėjnė me progresivitet.
    Pra me sa kuptoj unė vėshtruese je tradicionale dhe ėshtė e drejtė qė progresivitetin nuk e mbėshtet.
    Pra tė gjykosh progresivitetin me bindje tradicionale ėshtė sikur tė zbardhėsh tė zezėn.

Unė personalisht nuk besoj nė virgjėritetin e femrės sikurse dhe nuk besoj nė profesionisten e seksit.
    Por besoj nė rolin edukativ qė prindėrit apo nėna ka bėrė me vajzen e saj dhe c“farė shembullit i kanė dhėnė kėto prindėr vajzės(djalit).
    Sepse c“do fėmijė kėrkon tė imitoj apo ti pėrngjajė prindėrve tė vet.
    Pra tė duash dikė me ndjenjė e pastėr tė pėrjetėsisė dhe me sinqeritetin dashuror nuk ka tė bėj me bėrje seksi apo mos bėrje seksi,shikim intim apo puthje intime, lejim apo mohim.
    Asnjeri nuk e ka tė pėrcaktuar me njė formulė tė papriturat e jetės.
    Nganjėherė po nuk pėsove dhe nuk mėson pra edhe pse e njeh rrezikun rrezikon.

Ju faleminderit
    DASHURIA ĖSHTĖ MISTERI IMAGJINAR I SHPRESĖS QĖ BĖN TĖ JETOJĖ SHPIRTI NĖ PAQE DHE LIRI.
    THJESHTĖSIA DHE SINCERITETI JANĖ DHURATA QĖ ZOTI KA DHURUAR ME LINDJEN. POR TĖ REZISTOSH TI MBASH ATO ĖSHTĖ MREKULLI VUAJTĖSE QĖ TĖ BĖN TĖ JETOSH ME DINJITET(shkruar nga unė)

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556

ligji i entropise

20 me 200... dihet qe gjithshka do shkoje sipas entropise (shkaterrim, crregullim), edhe dating (ne kete rast, imoralitet ).
    However, une as cunin as gocen time s'i lej te bejne "date."
    Pfff... per inat qe s'me linin mua ata qe e benin per inat qe s'i linin ata qe ua benin kete. S'e di sa e ndoqet kete.
    Gjithsesi, ata do fejohen ne djep!
    Idealisht.

Realisht, dihet, po te doli ajo qenie nga barku, aha... ka ikur. Eshte person ne vete. Sa gjera mund t'i ndaloj, vertete? Ose me sakte, per sa kohe mund t'ia ndaloj dating?

P.S.: Se c'mu kujtua nje grua aq e turpshme, me mentalitet me te vjeter se te te prinderve te saj (nga mbiu?, them) qe vajti 30 vjec dhe vetem se e fejoi familja (po flasim per vitet '80). Po do ti qe sot e kesaj dite ajo mendon se mund te kishte bere edhe me mire? lol Pra, date apo nuk date, ke thuajse te njejtat shanse per te bere gabime e per t'u penduar per personin qe martove.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Leila : 23-01-2005 mė 21:01
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Nganjėherė po nuk pėsove dhe nuk mėson pra edhe pse e njeh rrezikun rrezikon.
    Atehere, le te pesojme ne vend qe te mesojme?! Jo more...

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Citim Postuar mė parė nga Leila
    20 me 200... dihet qe gjithshka do shkoje sipas entropise (shkaterrim, crregullim), edhe dating (ne kete rast, imoralitet ).
    However, une as cunin as gocen time s'i lej te bejne "date."
    Pfff... per inat qe s'me linin mua ata qe e benin per inat qe s'i linin ata qe ua benin kete. S'e di sa e ndoqet kete.
    Gjithsesi, ata do fejohen ne djep!
    Idealisht.
    Pse nuk qendrove k'tu!

Realisht, dihet, po te doli ajo qenie nga barku, aha... ka ikur. Eshte person ne vete. Sa gjera mund t'i ndaloj, vertete? Ose me sakte, per sa kohe mund t'ia ndaloj dating?
    Realisht, ti bej aq sa ke mundesi, por te pakten beje pjesen tende ne vend qe, te pakten, te mundohesh ta mbrosh femin tende nga gabimet...

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    E dashur, ne do te verteten... une e kam fejuar vajzen time e ajo s'ka lindur akoma. Sinqerisht. Gjeta dhenderr... rastesisht, mrekullisht.

P.S.: Mbrojtja fillon tek edukimi. Keshtu qe eshte e dhene qe pa lindur qe kam per te bere gjithshka per te. Edhe te ishte djale, por une po lutem per vajze se vajzat jane krijesa me interesante. Prit, prit... ate ndryshimin e moshave... qe djalin e le 17 dhe vajzen 20, nuk e pranoj. Jam e sigurte qe vajza ime do kete plot raste per te mallkuar faktin qe doli femer, ama jo per faj timin.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Leila : 23-01-2005 mė 21:29
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
    Sigurisht jo!!!
    Qe kur erdha ne amerike ne moshen 12 vjecare habitesha me vajzat moshatare qe lidheshin me djemt ne shkolle, lyeshin (zbukuroheshin) etje...me vjente per te qeshur, me dukesh shume budallek, dhe prandaj nuk shoqerohesha me to, dhe kur me pyesnin per te shkuar ne date jepja nje excuse "sme lejojn prinderit" kur ne fakt s'desha vete.

Prinderit te influencojn qe ne femijeri, dhe kur rritesh (kur arrin adoleshencen) ve re qe mendon si ata...dhe nje lidhje si pshm te shkosh dating, te duket absurde dhe te ben me te kujdeshme...prandaj vajzen time kurre s'do ta lejoja te shkonte ne nje date...kurse per djalin, gjithashtu...vec kur te arrij moshen 17-18 do ta lejoja, por me poshte se mosha 17 mendoj se duhen te harrojn per nje lidhje me dike...it is a frivolous act in my opinion. Kurse vajzen mendoj se mosha me e mire per te shkuar ne date eshte 20 :P
    Kam respekt per k'te qe ke shkruajtur me larte patriote.

Nese ne e konceptojm "dating" si lejim per tu njohur atehere kur femija mendon se eshte gati per "nje lidhje" serioze (duke ja ven deshiren e tij/saj ne djeni prinderve), atehere le te bejn date... ndryshe (te pakten per mua) ska..!

profesionisti Maska e I-amėshuar
    Anėtarėsuar
    03-01-2005
    Vendndodhja
    www.proletari.com
    Postime
    211
    Citim Postuar mė parė nga Veshtrusja
    Atehere, le te pesojme ne vend qe te mesojme?! Jo more...
    Po pse s“ėshtė kėshtu?
    JO duhet pėsuar qė tė mėsosh pasi tundimi i tė provuarit ėshtė nganjėherė mė i fortė se tė besuarit pa provė.

Mirė tė bėj disa pyetje vulgare.
    Pse e blen shalqinin me provė?
    Pse tė rinjtė fillojnė cigaren edhe pse informacioni mbi dėmin qė sjell nuk ju mungon,pasi edhe prindėrit e tyre jua kanė ndaluar?
    Pse po shtohet numri i ateistėve(mosbesuesit pa provė)?
    Pse mėson bicikletėn a.t.h kur je rrėzuar disa herė?

Unė s“thashė le tė pėsojmė nė vend qė tė mėsojmė por kokfertėsia jonė nganjėherė na con nė pėsim qė tė mėsojmė.
    Lexoje mirė shkrimin tim.

Kur tė kesh fėmijėt e tu do e shohėsh qė ėshtė krejt ndryshe.
    DASHURIA ĖSHTĖ MISTERI IMAGJINAR I SHPRESĖS QĖ BĖN TĖ JETOJĖ SHPIRTI NĖ PAQE DHE LIRI.
    THJESHTĖSIA DHE SINCERITETI JANĖ DHURATA QĖ ZOTI KA DHURUAR ME LINDJEN. POR TĖ REZISTOSH TI MBASH ATO ĖSHTĖ MREKULLI VUAJTĖSE QĖ TĖ BĖN TĖ JETOSH ME DINJITET(shkruar nga unė)

Faqja 9 prej 21 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Traditat e dasmave shqiptare
    Nga katana nė forumin Folklori shqiptar
    Pėrgjigje: 114
    Postimi i Fundit: 08-09-2014, 16:25
  2. Civilizimi nė Islam
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 81
    Postimi i Fundit: 01-11-2013, 09:18
  3. Kush ėshtė fajtori nė njė lidhje martese?!
    Nga Bardhi nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 44
    Postimi i Fundit: 19-09-2010, 16:57
  4. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-03-2007, 09:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •