kundraRRYMES :
Sa i perket temes, besoj se une jam ajo qe e kam hapur, dhe natyrisht administratoret kan te drejten ti vendosin (apo ndryshojn) titujt e temave sipas deshires se tyre. Megjithate, tani pak rendesi ka se cfare titulli ka tema dhe se me cfare qellimi eshte hapur. Rendesi ka qe jan diskutuar shume nga gjerat qe kam patur ndermend.
Tani sa i perket temes:
Kjo ishte pergjigja qe une po kerkoja. Por me sa shoh, shume njerez nuk jane gati te pranojn mendimet e te tjereve nese ato mendime bijen ne kundershtim me mendimet e tyre. Kjo per mua, eshte nje fatkeqesi.Nese flas per vete te them qe perpara se te martohem dua te date........Ne cdo vend ka nje moshe ku femija nuk quhet me foshnje, dhe ti si prind duhet ta lesh ate te liri ne zgjidhjet e tij, gjithmone nese ke mundesi duke e keshilluar, dhe jo udhezuar.
Sa i perket prindereve te mi, ne rradhe te pare cdo njeri zhvillohet ashtu si deshiron. Ka plot prinder qe mundohen te influencojn* femijt e tyre (sepse sa do te deshirosh, smund te komandosh gjithcka) por femija ne fund ben ashtu si deshiron vete. Dhe sa i perket menyres se si jam rritur une, ti thjesht po supozon, keshtu qe une smund te argumentoj me ty per jeten time kur nuk e ke iden se cfare jete kam patur apo dhe se cfare prinder kam.
Nese ty te jepe kenaqesi qe te perdoresh nje fare fjalori, atehere perdore, sepse je ne nje moshe ku nuk te meson dot njeri se si duhet te shprehesh. Po ashtu dhe une.Gjithsesi kam perdorur nje fjalor qe per disa si puna juaj ndoshta mund te jete i pa pranueshem per moralin e larte, por lidhja i pranon dhe pa ato do te dukej si ato skicat vetem me laps ne te bardhe pa bojra e pa bukurine e saj te vertete.
gjithashtu te uroj nje dite te kendshme
Krijoni Kontakt