Close
Faqja 4 prej 21 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 202
    Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Ne qoftese do te pyesje nje njeri te martuar per nje perjudhe te gjat se cfare do te thot martesa, nuk mendoj se do te thonte se e kam marre gruan apo burrin per tju mburur botes. Kjo nuk eshte aspak cfare doja te thoja.

Sigurisht qe njerez ndahen sepse bota nuk eshte perfekte.

Une nuk po them se njerezit duhen te jene fanatik ne ekstremitet.

E vetmja gje qe po pyes une eshte nese e ndihmon femin te zhvillohet me mire liria qe mund ti japi prindi atij femis (sidomos ne moshe te re).
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Veshtrusja : 13-11-2003 mė 16:02

Emotionally Untouchable Maska e Taulant _NYC
    Anėtarėsuar
    25-06-2002
    Vendndodhja
    11105
    Postime
    443
    Veshtruesja :
    Vjen nje moshe dhe prindi duhet te kthehet ne spektator ose ne shok ne jeten e femijes se tij . Ne kete moshe ti nuk mund t ja cungosh me femijes lirine , sepse nuk je me te 24 ore ne dite dhe sepse nuk eshte e shendetshme per te dyja palet . Ti do pyesesh ne c moshe arrin kjo pike ?? varet nga femije kultura dhe edukata e tij , merita e prinderit per mendimin tim eshte te identifikoje ketu pike dhe te kthehet nga marresi i vendimeve per femijen ne nje keshilltar i tij .

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    merita e prinderit per mendimin tim eshte te identifikoje kete pike dhe te kthehet nga marresi i vendimeve per femijen ne nje keshilltar i tij .

K'shtu po.

keepin it real Maska e krize04
    Anėtarėsuar
    30-05-2003
    Vendndodhja
    london
    Postime
    81
    he mor lal se do bohet mire edhe per ne....dikur....ne te ardhmen...shpresojm....¬!se perndryshe na mori lumi me vashdu kshu si ja kemi nis...!asigjo nterezi skemi..!:-)

and KEEP IT REAL ok.kriza
    never give up your dreams, cos 1 day you will find out that it's all you have got left.....

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    he mor lal se do bohet mire edhe per ne....dikur....ne te ardhmen...shpresojm.
    Ate shpresojm. Jo per gje, por e ardhmja fillon pikerisht me ne prandaj une jam e interesuar te di mendimet e te tereve ne k'te forum.

kokeforte Maska e elisabet
    Anėtarėsuar
    06-10-2003
    Vendndodhja
    kendej
    Postime
    200
    Veshtruese!
    Nuk tu pergjigja me pare se kisha dicka per te bere mgjte po e bej tani...
    Ndodh shume rralle qe nje femer apo mashkull te martohet me te parin person qe njeh, dhe per mendimin tim probabiliteti per tu ndare eshte me i madh se tek nje martese qe kane pasur njohje te tjera me pare...
    nqse vajza ime do rrije gjithe kohen me mua normalisht nuk do dije te zgjedhe, duhet te njohe qe te zgjedhe...

nje mikja ime u fejua me te parin qe doli pasi e moren vesh te familjes dhe ne 5 muaj fejese u nda...
    U martua pas 1 viti me mendimin se eshte me mire te martohesh se te fejohesh dhe te them te drejten pas 2 muajsh martese nuk me duket dhe aq e kenaqur...
    Si thua ti cfare mendimi i jep...
    Eshte e martuar ka ate vulen qe thua ti po i mungon dicka 'me kryesorja : nuk eshte e lumtur....
    O bote, o dreq
    une linda te te ndreq
    Po bota u shthur
    per te mos u ndrequr me kurre.
    :^Globi

Shqiperi, O mema ime... Maska e arnaut
    Anėtarėsuar
    05-10-2003
    Vendndodhja
    outter space
    Postime
    21
    Teme interesante kjo!
    Sidoqofte, cdo njeri ka mendimin e vet per kete teme ne varesi te familjes dhe kultures qe i eshte dhene. Per mendimin tim fanatizmi i tepruar eshte i demtueshem per nje femije po aq sac eshte edhe liria e tepruar. Ekstravaganca e tepruar ne cfaredo lloj drejtimi eshte e demshme.
    Mendimi im mbi kete teme eshte se qe te arrish te kuptosh se ceshte dashuria dhe lumturia duhet ti provosh njehere, dhe edhe nqs gabon, do mesosh nga gabimet. Mos me keqkupto veshtruese nuk jam e mendimit ti japesh nje femije qe nuk kupton konsekuencat e veprimeve liri ti kryeje ato veprime. Por ta edukosh, ta mesosh dhe ti tregosh qofte dhe nga pervoja personale.
    Une nuk jam e martuar, por kam dy vjet qe bashkejetoj me te dashurin, me dijenine e prinderve te te dyja paleve. Sigurisht qe fillimisht nuk ishin aspak dakort por une i binda...do thuash si? Me sinqeritetin e dashurise. Dhe te them vetem se jam e lumtur qe vendosa ta hedh ate hap, sepse ne kete menyre kur te vi momenti i marteses do e di exactly what I'm getting into! Te mirat, te keqiat, veset etj. Mamaja me tha kur po diskutoja me te kete gje, "lumturia jote eshte shume me e rendesishme per mua sesa mendimi i botes". Thats it ...

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Kerkoj te gjej fjalet e duhura mes mijareve fjaleve qe me vijne ne mend per tu pergjigjur nje pyetje qe me teper me ve ne dyshime sesa me shqeteson.
    Duam apo jo ,bota ecen me ritmin qe koha i ka programuar.Eshte tewper e rendesishme ,teper e shenjte te ruajme ato vyrtyte qe na bejne njerezor,por jo te behemi skllave te mendimeve qe ka dale nga muzeu i se kaluares.
    Prindrit e mire dine ashtu sic na mekuan me qumeshtin e gjirit,dine edhe te kuptojne se gjetja e rrugeve te jetes na takon ne menyre apsolute veten NEVE.
    Ata qe jetojne per syte e botes jane kthyer ne skllave te saj.
    Po kush kjo bota ?Me duket se jemi ne .une ,ti ai ,ajo ,ata ,nese ne nuk gjykojme menyren e te menduarit apo te jetuarit te dikujt tjeter,atehere syte e botes do buzeqeshnin,dhe nuk do shihnin me percmim.

Respekte.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

kokeforte Maska e elisabet
    Anėtarėsuar
    06-10-2003
    Vendndodhja
    kendej
    Postime
    200
    te kenaqesh boten me gjerat qe ben eshte e pamundur keshtu qe me e sakte dhe me e llogjikshme eshte te besh dhe te jetosh ne ate menyre qe ti te ndihesh i kenaqur per jeten qe ben.
    Padyshim qe mos prit qe te gjithe te flasin mire, por ama ti fiton dicka, pasi je vetvetja........
    Them se ka ikur koha e asaj shprehjes se Marigose ....
    " Po bota?
    Ē`do thote bota?
    Sigurisht qe nuk flas per degjenerim....
    O bote, o dreq
    une linda te te ndreq
    Po bota u shthur
    per te mos u ndrequr me kurre.
    :^Globi

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    15-02-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    514
    Lidhjet para marteses jane mese te pranueshme. Cfare ti besh atyre pas marteses atyre hajde tu gjesh anen.

Apo jo veshtuese. Si thoni ju ? Ti e ruan virgjerine apo "xhamin e sahatit" te pa prekur( thyer) per ate nate dhe ate qe do te martoje. Pasi martohesh e shikon qe ai ka nja 2 dashnore, dhe nje prostitute qe e paguan per te bere ato qe nuk e ben me ty apo me dashnoret( sepse ka gjera qe nuk mund ti besh me gruan). Kesaj ja gjen apo jo anen e zgjidhjen?

Sa per para marteses dreqin ta haje si do ta gjejme ne ate qe eshte per ne. Ti do te thuash dil shikoje martoju e pastaj shpoje. A po sikur "ajo" te jete "ai" e ne vend te "kumbores" te kete "zile" apo e kunderta, si ja ben hallit. Sepse si kane ardhur kohet ka dhe nga ata qe zillen si te seksit te kundert. Ti do te thuash ky eshte rasti me ekstrem, por ama ka ndodhur.

Per sa i perket femijes tende,,, shume shqiptare dhe ata me fanatiket kur kane djem se cajne shume koken, por ama per vajzat aaaaa hidhen sikur ti kete shpuar ndonje grenze. Por ama dhe ajo e shkrete ka deshire te lidhet me dike, apo per ty do te ishte me mire sikur te martohej njehere e pastaj te shijonte "l-oqet" e te tjereve... Zakonisht ata qe hiqen si fanatike jane ata qe ose nuk ua hedhin shume qyrret, ose te frikesuar nga "qerosi",, kujtojne se do ti haje...Ulu mi goc me kome ne toke shijo jeten... parajsa gjendet aty poshte tek veglat me te rendesishme te njeriut...e kupto vete ti ...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kundraRRYMES : 17-11-2003 mė 09:53

Faqja 4 prej 21 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Traditat e dasmave shqiptare
    Nga katana nė forumin Folklori shqiptar
    Pėrgjigje: 114
    Postimi i Fundit: 08-09-2014, 16:25
  2. Civilizimi nė Islam
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 81
    Postimi i Fundit: 01-11-2013, 09:18
  3. Kush ėshtė fajtori nė njė lidhje martese?!
    Nga Bardhi nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 44
    Postimi i Fundit: 19-09-2010, 16:57
  4. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-03-2007, 09:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •